Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@val333 Velká gratulace!! ŠIkulkové jste!
@yvonneullmann Ten je tak rozkošnej! Trochu závidím. Já mám opičku. :D
Holky, jak se můžu dát do kupy po tý střevní chřipce? Jsem pořád jak praštěná, chvilku něco dělám a hned se mi motá hlava a jsem strašně unavená... 😏 Jím ještě málo, hned mě žaludek tlačí, tak se snažím častěji a míň... Nevíte, čím se můžu "nakopnout"? 😀 Abych mohla už fungovat? 🤔
@yvonneullmann malý je krásný a vůbec nevypadá, že má teprve pár dní.
@renulkka také si myslím, že to chce jen čas a odpočinek. Každým dnem to bude lepší, uvidíš 😉.
@skretik To je krásný slyšet ze i u vás je starší sourozenec z miminka nadšený. A to jsme mely z toho obavy, vid? Budou to uzasni parťáci.
Holky, ještě se chci zeptat, kdy bych mohla s malou vyrazit ven na procházku kocarkem? Za oknem je teď nádherně ale tak 5 stupňů. V papírech z porodnice mam 3-4 den od propuštění a pak dle počasí.
@jessulka Určitě na chvíli ven můžete . U nás je na sluníčku nádherně teplo, a to tu máme hodně sněhu. Myslím, že by se s mimčem nemělo do mrazů -5stupnů.
@jessulka no to teda ❤️. Akorat teda ten pobyt v nemocnici nesl hrozne tezko, to plakal casto, nastesti hned v patek jel ke kamosovi kam se strasne tesil, v nedeli dopoledne prijel, pak sel do porodnice,plakali jsme oba 🙈 a nedeli vecer temer prorval a porad mi volal kdy uz pujdem domu, maly dostal tu zloutenku tak jsem se desne bala,ze to bude na dyl,ale fototerapie zabrala.Motole pousti az 4.den, prvni je nulty,tak to bylo az utery,ale ten muj porodnik mi to nastesti zaridil a pustili nas uz v pondeli,ja od porodu uplne v pohode a malemu ta zloutenka klesla a s jidlem taky bez problemu,tak se mi ulevilo. Jak to Verunka zvladla?
A ven jdem uz zitra,pujdem prochazkou do poradny, pokud teda nebude pod nulou nebo vanice/dest
@dominika963852 hele nějak “trénuju” ale vzdycky se to zastaví . Ani ne kontrakce jako zvláštní bolesti.
Možná je to z námahy včera .
@ajdamajda Mě v noci bylo taky divně, až jsem se musela zvednout z postele. Ale kontrakce to taky nebyly. 🙄 . Přesně tak,teď můžeme už my 😀 👍
Holky moc všem děkuji .... Taťka byl u porodu... Bolesti od 9 večer, do porodnice jsme dojeli o půlnoci.... Jinak jsem měla epidural a 3.doba porodní celkem masakr... Ne ne za boha toho lumpika vytlačit , tak mi nakonec museli pomoct....ale teď jsem trošku vyděšená... Malyho ještě nemám u sebe, měla jsem trošku zakalenou vodu a prý má nějakou šelest na srdíčku.... Že prej to ještě musí zjistit, zda je to jen nějaký poporodní nebo jestli je to vaznejsi.... Tak snad je v pořádku 😘🙏🙏🙏
@jessulka tak já myslím ze při odchodu z porodnice budu brecet taky ale úlevou ze už nikdy více😂 teda rodila bych klidně znovu ale ten pobyt v porodnici fakt nesnáším!
@seveneye ahojky , prosímte když tě tvůj doktor/ka poslala do Bohunic na monitory- dostala jsi nějaký papir nebo něco? A zavolala sis tam a že chceš objednat nebo jak ? Mě doktorka nerekla ani ň, jen že už mám jít priste do Bohunic(tak nevím kam volat, kdy se objednat no prostě vůbec nic ..🤔)

@val333 no tak vidíš a ty ses tolik bála!!!! Hrozně moc gratuluji, myslela jsem na Tebe....ať jste hlavně zdraví...🍀❤️