icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

tynazezu
5. únor 2019

@val333 no tak vidíš a ty ses tolik bála!!!! Hrozně moc gratuluji, myslela jsem na Tebe....ať jste hlavně zdraví...🍀❤️

smigli
autor
5. únor 2019

@val333 Velká gratulace!! ŠIkulkové jste!

@yvonneullmann Ten je tak rozkošnej! Trochu závidím. Já mám opičku. :D

garfa4
5. únor 2019

@val333 obrovská gratulace k Jonaskovi a hlavně hodně zdravicka 🙂

skretik
5. únor 2019

@val333 obrovitanska gratulace 😘😘😘😘😘😘

renulkka
5. únor 2019

@val333 Moc gratuluju! 😊 Mě to přišlo divný, že nepíšeš 😊 Tak ať malý dělá radost a jste všichni zdraví a šťastní! 😍 Až budeš mít náladu, tak napiš, jak porod nakonec probíhal 😊

seveneye
5. únor 2019

@val333 tfuj tfuj mate to zdarne za sebou😍gratulace a at jste oba hlavne zdravi.

renulkka
5. únor 2019

Holky, jak se můžu dát do kupy po tý střevní chřipce? Jsem pořád jak praštěná, chvilku něco dělám a hned se mi motá hlava a jsem strašně unavená... 😏 Jím ještě málo, hned mě žaludek tlačí, tak se snažím častěji a míň... Nevíte, čím se můžu "nakopnout"? 😀 Abych mohla už fungovat? 🤔

skretik
5. únor 2019

@renulkka rekl bych ze jedine odpocinkej 😏, neboj zitra uz bude lip

misak48
5. únor 2019

@val333 moc moc gratuluju 🙂 věřím, že se z toho rychle oklepes 🙂 já ještě nejsem ani 14 dní po porodu a o nástřihu skoro nevim 😉 a to jsem našla odvahu se na něj prvně podívat až doma a přišlo mi, že ho mám snad do půlky stehna...

basice
5. únor 2019

@val333 super 😉. Tak jsi se dočkala a zvládla to! Moc gratuluji k Jonáškovi a přeji hodně zdravíčka 😘.

dominika963852
5. únor 2019

@ajdamajda A jak jsi na tom ty? Bylo z toho něco? 🙂

basice
5. únor 2019

@silwiin tak to je super a uvidíš , doma už to bude jiné a malá začne krásně přibývat 😉.

basice
5. únor 2019

@yvonneullmann malý je krásný a vůbec nevypadá, že má teprve pár dní.
@renulkka také si myslím, že to chce jen čas a odpočinek. Každým dnem to bude lepší, uvidíš 😉.

jessulka
5. únor 2019

@skretik To je krásný slyšet ze i u vás je starší sourozenec z miminka nadšený. A to jsme mely z toho obavy, vid? Budou to uzasni parťáci.

Holky, ještě se chci zeptat, kdy bych mohla s malou vyrazit ven na procházku kocarkem? Za oknem je teď nádherně ale tak 5 stupňů. V papírech z porodnice mam 3-4 den od propuštění a pak dle počasí.

dominika963852
5. únor 2019

@jessulka Určitě na chvíli ven můžete . U nás je na sluníčku nádherně teplo, a to tu máme hodně sněhu. Myslím, že by se s mimčem nemělo do mrazů -5stupnů.

arielka222
5. únor 2019

@jessulka mě pediatr říkal ze ven můžeme do -5 pak už ne, první krátké procházky a pak prodlužovat. Taky se dnes chystáme 🙂
@val333 moc gratuluj, tak ses dočkala ❤

misak48
5. únor 2019

@jessulka taky jsem dostala instrukce, že do -5 v pohodě 🙂 byli jsme na první dvacetiminutové procházce hned druhý den po příchodu z porodnice ...

skretik
5. únor 2019

@jessulka no to teda ❤️. Akorat teda ten pobyt v nemocnici nesl hrozne tezko, to plakal casto, nastesti hned v patek jel ke kamosovi kam se strasne tesil, v nedeli dopoledne prijel, pak sel do porodnice,plakali jsme oba 🙈 a nedeli vecer temer prorval a porad mi volal kdy uz pujdem domu, maly dostal tu zloutenku tak jsem se desne bala,ze to bude na dyl,ale fototerapie zabrala.Motole pousti az 4.den, prvni je nulty,tak to bylo az utery,ale ten muj porodnik mi to nastesti zaridil a pustili nas uz v pondeli,ja od porodu uplne v pohode a malemu ta zloutenka klesla a s jidlem taky bez problemu,tak se mi ulevilo. Jak to Verunka zvladla?
A ven jdem uz zitra,pujdem prochazkou do poradny, pokud teda nebude pod nulou nebo vanice/dest

ajdamajda
5. únor 2019

@dominika963852 hele nějak “trénuju” ale vzdycky se to zastaví . Ani ne kontrakce jako zvláštní bolesti.
Možná je to z námahy včera .

ajdamajda
5. únor 2019

@val333
Gratulace - konečně 🙂 viď

Teď už po tobě můžeme rodit i my ostatní 😂

dominika963852
5. únor 2019

@ajdamajda Mě v noci bylo taky divně, až jsem se musela zvednout z postele. Ale kontrakce to taky nebyly. 🙄 . Přesně tak,teď můžeme už my 😀 👍

val333
5. únor 2019

Holky moc všem děkuji .... Taťka byl u porodu... Bolesti od 9 večer, do porodnice jsme dojeli o půlnoci.... Jinak jsem měla epidural a 3.doba porodní celkem masakr... Ne ne za boha toho lumpika vytlačit , tak mi nakonec museli pomoct....ale teď jsem trošku vyděšená... Malyho ještě nemám u sebe, měla jsem trošku zakalenou vodu a prý má nějakou šelest na srdíčku.... Že prej to ještě musí zjistit, zda je to jen nějaký poporodní nebo jestli je to vaznejsi.... Tak snad je v pořádku 😘🙏🙏🙏

beruska125
5. únor 2019

@val333 gratulace k miminku. Teď už bude jenom lépe!🙂😍

beruska125
5. únor 2019

@jessulka tak já myslím ze při odchodu z porodnice budu brecet taky ale úlevou ze už nikdy více😂 teda rodila bych klidně znovu ale ten pobyt v porodnici fakt nesnáším!

spid
5. únor 2019

@seveneye ahoj, tak budeš rodit s placentou přirozene ? vytahla se ?🙂

seveneye
5. únor 2019

@spid jj,nastesti se nakonec povytahla.

seveneye
5. únor 2019

@ajdamajda
@dominika963852
Tak uz kujete pikle?😋

cuccinka
5. únor 2019

@val333 moc gratuluji 😊

cuccinka
5. únor 2019

@seveneye ahojky , prosímte když tě tvůj doktor/ka poslala do Bohunic na monitory- dostala jsi nějaký papir nebo něco? A zavolala sis tam a že chceš objednat nebo jak ? Mě doktorka nerekla ani ň, jen že už mám jít priste do Bohunic(tak nevím kam volat, kdy se objednat no prostě vůbec nic ..🤔)

seveneye
5. únor 2019

@cuccinka ahoj a co ty uz jsi po dnesni kontrole?

Strana