Herbalife. Držela jste některá dietu? Pomohlo vám to?

veronika8808
12. lis 2020

Ahoj holky.
Prosím,držela jste některá dietu s Herbalife?Pomohlo vám to?Kamarádka ji teď začala držet.Ma koktejl,čaj a nějaké ještě tabletky.Je do toho hrozně zapalena jak je to skvělý že to můžu také zkusit . Ale mě to přijde dost předraženy a recenze na internetu příšerné...

knuffel
12. lis 2020

Ses zbláznila? Stáhni aplikaci kalorické tabulky, nějaké cvičení, přestaň se přežírat. Ušetříš a investuj pak do nového oblečení 😁

veronika8808
autor
12. lis 2020

@knuffel Díky za radu 😀 Nepřežírám se,jim zdravě atd.Kalorie počítám. Mě šlo čistě jen o to,necim nahradit snídani protože mám problém ráno do sebe cokoliv nasoukat.

merope
12. lis 2020

@veronika8808 Proteinové koktejly najdeš i v DMku.

knuffel
12. lis 2020

@veronika8808 No tak nejez, když ti to tělo říká, fakt se vyprdni na nějaké předražené produkty, "kámoška" chce beztak jen dobře prodat.
A sorry, ten příspěvek vyzněl tak, že chceš nějaký zázrak na počkání 😉

veronika8808
autor
12. lis 2020

@knuffel Jo,to máš pravdu že to tak vyznělo 😄😄

berenika39
12. lis 2020

Ne, tohle fakt ne, je to už tak deset let přežité a má to se zdravým životním stylem společnou leda nulu. Jestli se ti ráno nedá jíst, dej si čaj a počkej, až budeš mít chut.
deficit - víc vydat než přijmout - nic jiného nefunguje.

martt
12. lis 2020

@veronika8808 Upřímně ted nevím, jak to je. Ale můj táta cca před 15 lety si sehnal práci jako obchodník od Herbalifu. Vydržel tam ani ne měsíc. A to z toho důvodu, že nechtěl těm lidem lhát. Herbalife na hubnutí nepomáhá . Nevím jak to je ted, ale dřív prodávali koktejl na hubnutí a ten stejný koktejl prodávali i lidem, kteří chtěli ztlousnout. I ta kosmetika co dřív prodávali nebyla úplně extra na víc ani nebyla přírodní jak zákazníkům uváděli.

sonnn
13. lis 2020

no tady ta firma,to je škoda mluvit... jestli ti nevadí "pustit chlup" a chceš hubnout snadno tak najeď na krabičkovou dietu, jinak je sposta aplikací (kakorické tavulky atd) a pěkně zapisuj a sleduj výživové hodnoty jídel

te_reza
13. lis 2020

Já měla ten koktejl. Vždy ke snídani. Zhubla jsem 5 kilo. Ale já jim málo, nejsem snídaňový typ a tohle mi vyhovovalo. Jenom ten koktejl. Ale není to o tom, že můžeš žrát jako prase a zhubneš, to určitě ne.

moncicakhj
13. lis 2020

Já to teda jedu i v druhém těhotenství. Teda jen ty koktejly a eventuelně proteinový tyčinky. A místo kafe je asi lepší ten čaj. Nejsem publicistický magor, kupuji si to sama na sebe, ale občas se to někomu snažím dát, jelikož mě to pomáhá, já jsem na tom před svatbou nádherně zhubla a po druhém až dokojím pojedu komplet. Je to drahý za plný ceny až nesmysl, ale tu cenu registrovanýho 35% je OK a prodávám to i ostatním za míň.