Otěhotněla jste některá po doplňcích stravy Verra?
Ahoj holky, beru komplex Plodnost & Těhotenství, a to už šest měsíců a zatím se nezadařilo. Normálně na reklamy nedám, ale u Verry mě zaháčkovalo to, že o ní píše Forbes (nevím, jestli to ale dnes ještě má nějakou váhu, mně přišlo, že jo :D). Otěhotněla jste některá po těchto doplňcích? Doporučuje se i ženám s gynekologickými problémy, což u mně není. MS i ovu na hodinu přesně. Možná jsem nalítla a jde jen o další předražený multivitamin s kyselinou listovou a myo-inositolem. Díky!
@frantiska87 vitaminy jsem zacala brat az v tehotenstvi a pak jsem brala poporodni komplex a za me to jsou super vitaminy. Po porodu jsem byla brzo fit a nemela jsem zadne potize. Po prvnim porodu jsem vitaminy nebrala a padaly mi vlasy a bolely me klouby.
@frantiska87 vitaminy jsem zacala brat az v tehotenstvi a pak jsem brala poporodni komplex a za me to jsou super vitaminy. Po porodu jsem byla brzo fit a nemela jsem zadne potize. Po prvnim porodu jsem vitaminy nebrala a padaly mi vlasy a bolely me klouby.
@marta150 super, děkuji. 🙂
Ano. Já je začala brát někdy po roce snažení a povedlo se - nejdříve ZT, pak úspěšně. Samozřejmě to mohla být shoda okolností. Já neměla žádné problémy, ale věkově už to nebyl ideál.

Není to o doplňcích stravy, ale o tom netlačit na pilu, neupínat se k otěhotnění, normálně žít a nechat tomu volný průběh. Pokud se ani po roce nezadaří, řešit to s lékařem.