icon

Hubnutí a povídání

foogy
5. lis 2014

Ahoj holky!! Chci zhubnout a hledám další nadšence, kteří do toho půjdou se mnou, se kterými se budeme navzájem hecovat a podporovat.

Strana
z3
medvedinka
11. lis 2014

@sulemina ahojky, jsme na tom skoro stejně, já už jednou zhubla, na pro mě krásných 65, ale v těhotenství jsem se rozjedla a nedokážu to zastavit, i když je holce už rok.

Já se změřila a zvážila a je to hnus velebnosti. ještě si udělám fotku 😝

janulkav
11. lis 2014

@medvedinka tak já už mám taky zváženo ,změřeno ale na fotky nemám odvahu i když bych ji nikam nevystavovala

medvedinka
11. lis 2014

@janulkav ani na ledničku? 😉

foogy
autor
11. lis 2014

Ahoj holky!
Já se též změřila a jako šílený, šílený ☹ Je mi smutno z toho, jak se člověk dokáže rozjíst....
Během dopoledne založím soukromou diskuzi a rozjedeme to!

sulemina
11. lis 2014

měly by jsme s tím fakt něco dělat 😉 , nemám odvahu se měřit ani vážit

foogy
autor
11. lis 2014

Holky, tak tady je odkaz na soukromou diskuzi, postupně vás tam jdu přidávat.

jitta
11. lis 2014

@foogy Hani supééér, děkuju 😉

luccy.luccy
11. lis 2014

@foogy Ahoj, můžu se přidat? 🙂 taky bych ráda zhubla, ale nějak to nejde, nebo spíš se mi nechce.... tak potřebuji taky nějakou motivaci. Po druhém porodu se pořád nemůžu dokopat ke cvičení, občas zhřeším s pivem... tak je to pořád dokola a kila se drží jako klíště. 😢

foogy
autor
11. lis 2014

@luccy.luccy Jsi tam 😉

rychetkami
25. lis 2014

mohla bych se taky přidat? ZA poslední rok s dětmi jsem nabrala na 88 kg při 168 cm☹ s cvičením nemám problémy, ale to jídlo...jak jsem doma, pořád uzobávám a dojídám...mám nějak slabou vůli, a myslím, že by mi pomohlo být v nějaké partě, byť virtuální. Kamča

foogy
autor
25. lis 2014

@rychetkami Kami, přidám tě 😉

rychetkami
25. lis 2014

@foogy Moc děkuju a doufám, že přispěju k dobré náladě🙂

petka28
25. lis 2014

@foogy můžu se taky přidat?

m_a_k_k_y
26. lis 2014

@foogy prosím mohli byste mě taky přidat? 🙂

foogy
autor
26. lis 2014

@petka28
@m_a_k_k_y Holky, obě jste přidány 😉

foogy
autor
5. pro 2014

Odkaz na soukromou diskuzi

Kdo jste zažádal, toho jsem přidala...
@petka28 @m_a_k_k_y

gabcapatis
Odpověď byla odstraněná
mirives
9. pro 2014

Ahoj všem 🙂 Můžu se přidat? Jsem klasika - skoro 40 let, 70 kilo, výška 165 cm. BMI lehce nad normou a obávám se, že bez kontroly po Vánocích po bude ještě horší 😔

blauen
9. pro 2014

Ahoj holky, ráda bych taky mezi Vás. I když nemám zatím miminko a tak moc bychom si ho přáli s manželem a ono se nám nedaří, ale to je zase jiné téma...Tak k věci při mé výšce 178cm mám 95 kg....Ráda cvičím, ale moje boje se zdravotním stavem mi to momentálně neumožňují tak jsem se rozhodla začít u jídla. Tím že jsem v polovině září vysadila z jídla veškeré mouky, cukry, zavařeniny, konzervy, sterilizovanou zeleninu mám za 2,5 měsíců jenom díky jídlu 5 kg dole. Věřím, že kdybych do toho cvičila jak to bylo u mě obvyklé měla bych dalších 5 dole. Jinak holky nedávno jsem se dočetla že nejspokojenější ženy jsou s velikostí 44-48. 🙂

foogy
autor
9. pro 2014

@mirives
@blauen Holky, jdu vás přidat do soukromé diskuze 😉

foogy
autor
6. led 2015

Holky, chce se někdo přidat k nám do soukromé hubnoucí a cvičící diskuze?

evka2011
6. led 2015

@foogy ahoj, mohla bych se taky přidat? zatím jsem přečetla vaši úvodní stránku a jako bych spoustu z toho psala sama, tak snad by se mi to konečně s vámi podařilo 🙂 já jsem za tři roky přibrala 10 kilo, o svatbě v září jsem měla 60, ale to bylo po pár letech žaludeční neurózy a stresů, pak jsem v únoru otěhotněla a začínala na 66, tam jsem se i po porodu vrátila a zhruba rok to i držela, ale teď už jen přibírám a přibírám a už jsem na 70, ne-li víc, bojím se zvážit. Jak je malej už starší, odpadly dvouhodinovky s kočárkem (nechtěl spát doma), už za ním míň běhám a hlavně už dlouho nekojím. Nemám hlídání, takže fitko pro mně taky nepřipadá v úvahu, ale doma se nedonutím, s prckem se moc cvičit nedá a večer vařím nebo žehlím a pak padnu na hubu, takže to taky nic moc. A žeru, ale děsně, zvlášť teď jak je cukroví, jinak jsem závislá na čokoládě (asi opravdu 😒 ). Tak snad když mě bude někdo hlídat, taky se mi podaří tu čokoládu vrátit zpátky do obalu, a hlavně se naučit vařit lehčí zdravá jídla. To mi zatím nejde, vařit moc neumím a manžel taky fyzicky pracuje, takže vyžaduje pořádné jídlo, ryby nemáme rádi ani jeden a na zeleninu taky moc nejsme... ale jsem odhodlaná konečně něco s tím udělat!

foogy
autor
7. led 2015

@evka2011 Tak jsem tě přidala a budeme rády, když za námi dorazíš! 😉

limet178
Odpověď byla odstraněná
tkvv
26. únor 2015
leyla88
27. únor 2015

ahoj holky ,vyzkoušela jsem super věc.Jmenuje se to 28 Days Body Mission zhubla jsem za těch 28 dní 9 kg a to jde fakt hoodně poznat jsem po porodu dvou dětí tak asi víte o co mi šlo?Kbyby jste chtěli poradit klidně ráda poradím.Kukněte na stránky www.LR-czech.com cokoliv vás zaujme dejte vědět a vysvětlím ale to hubnutí no sama tomu doted nevěřím ale je to tak.

vorllinka
27. únor 2015

@leyla88 na kolik vyjde ten balíček na 28 dní? 😉

pestryjidelnicekcz
28. únor 2015

Zdravím potenciálně všechny hubené ženy 🙂 Po Vánocích váhu řeší každý, na jaře a v létě tuplem. Proto bych se chtěla podělit o zkušenost s jídelníčkem, který splňuje pravidla zdravého stravování, je poměrně nenáročný a zatím s ním neměl nikdo problém. Nic drastického, prostě pomalé příjemné hubnutí včetně časového harmonogramu. Když se k tomu připočte nějaké cvíčo, jde to rychleji 😉

Strana
z3