Po porodu jsem přibrala 28kg a zhubla jen 8. Co s tím?
Ahoj, ahoj, ahoj 😀
Takže...zakládám tohle téma, pač už si fakt nevím rady a potřebuju poradit 😝 Jde o to, že jsem půl roku po porodu a ještě jsem ani trošku nezhubla. V těhotenství jsem přibrala 28 kg, po porodu jsem hned přišla o 6 kg, pak během 14 dní o další dvě a od té doby vážím pořád stejně. Takže mi ještě zbývá 20 kg na moji původní váhu 😖
Nemáte nějaký recept jak s těma kilama zatočit 😀
Vím, že na každýho platí něco jinýho, ale já klidně vyzkouším všechno, jen když to zabere 😀
Už před těhotenstvím jsem 14 kilo zhubla, ale to bylo tím, že jsem pracovala a od rána do večera lítala 😝
Jenže to už teď nemůžu, s malou se to fakt nedá 😀
Poradíte jak na to 😕 😅 😀 😀 😀
No a kdo mi poradí a já díky němu zhubnu tak má u mě schovanou bonbošku a velký dík 😀 😀 😀
..a angua nemozes mi napisat,aj do IP,ze ako vyzera tovj stravovaci den bilekovinovy a ako rastlinny???ze co take papas na ranajky,obed,vecera????dakujem....... 🙂 🙂
aponchie, nie som tlstá, ale pri 55kg mám stále pekné boky, prsia a zadoček. nie som kosť a koža, tak ako si popisovala tú kočku. 😉
megy, večer Ti pošlem jedálniček. 😉
pretože mi po pôrode zostalo na tele o 12kg niečoho naviac, oproti mojej normálnej váhe, teraz mám už len 62kg, takže ešte 7 a som tam, kde chcem byť.
holky, píše Smoulinda ještě tu tabulku, nebo už ne?
Vím, že psala něco o tom, že jí to někdo vymazal, tak nevím, jestli jí mám ještě psát váhu...
díky
lenin, ja som poslala. veď tabuľka je okrem jedného týždňa myslím celá a to sa dá doplniť. 😉
Ahojky, tak jsem to konečně obnovila, ale stejně mě většina z vás nepíše 😒
Já jsem zase začala přibírat a je to tím, že nemám čas se pořádně najíst, už mě to fakt štve no 😝
Vám to jde, vy jste holky šikovný 😵
smoulinda: no zas tak moc ne..ale začla jsem pekelně cvičit..tak 4-5týdně do sportovního centra..aerobic a spinning atd, jako váha nejde extra dolů..ale pěkně jsem se začla formovat..a hlavně i to blbý břicho už vypadá o dost líp 🙂
Tý bláho, no tak t gratuluju 😵 😵 😵 Já nejsem schopná se k nějakámu cvičení dokopat 😔
smouli: ale ty chodíš ještě do práce ne? 😉 Já mám moooooře času..takže já to mám jednoduchý 😉
šmouli, poslala jsem ti to až dnes za minulý pátek, měla jsem honičku, ale zvážit jsem se stihla, to jo.,.. Taky díky za to vedení tabulky, i když kila nežere 😀 . Myslela jsem že když to budu zveřejněňovat tak to půjde dolů samo a ono nejde.. ALe pomaloučku polehoučku, hlavně že nekynu... 😉
to ja když se stresuju a mam nervy tak pořad neco jim a kynu,takže když chci hubnout tak musim byt v klidu a to s detma moc nejde
Ahoj,už delší dobu sleduju vaši diskusi.Taky se mi nedaří shodit nabraný kila.Každý den(od ledna) šlapu 18km na rotopedu a jedu cviky na břicho a je to zatím celkem bez efektu(-2,5kg),kromě toho,že cítím zlepšenou fyzičku.
Chtěla jsem se zeptat - nemáte některá z vás zkušenost se strojem VACUSHAPE???
Díky a všem držím palce,přece jenom jaro se blíží...i když to tak nevypadá 😢
Vacushape je zajímavá věcička ...prokrvuje lymfatický systém
a kolik míváš tep? Nad 100? A jak dlouho ti trvá ujetí" těch 18km? A cviky na břicho jakým způsobem(držení v krajních polohách, zapojení nohou .... atd)?
Leden je zimní měsíc a 2,5 kg je celkem slušný na toto období 🙂
ten přístroj simuluje vyšší nadm. výšku, protože má uzavřený spodek s nižším tlakem .... a určitě bych to doporučil
Těch 18km mi trvá cca 33 minut,tep se pohybuje 120-130.Někde jsem se dočetla,že taková tep.frekvence vzhledem k mému věku je ideální...
V létě lítáme taky po horách...takže stimuluju taky 😉

megy, bohužiaľ aj malý prehrešok je prehrešok. telu trvá 3 dni, kým zistí, že je na delenej strave. takže vždy keď zhrešíš, trvá 3 dni kým znova začne proces. 😉
aponchie, plne s Tebou súhlasím. ale u mňa to nie je len okolím. ja sa necítim takto moc dobre. aj keď sa to už začína zlepšovať. proste potrebujem tých mojích 55-57kg. 😉