icon

Snažíme se zdravě a vyváženě jíst - jídelníčky

crawler
1. kvě 2016

Ahoj holky,

od března se snažím shodit kila nabraná v těhotenstvích a následným obdobím, kdy jsem neřešila vůbec sebe, ale jen děti, práci a domácnost. Sebe jsem odbývala a výsledek byl 15kg nadváhy. Od března už mám nějaké to kilo dole, ale ráda bych, kdybychom se tady v diskuzi mohly navzájem inspirovat stravou - moc mne nebaví vymýšlet jídla, abych to měla pestré.
Hubnout se snažím vyváženým stravováním + pohybem. Tak pokud chcete, přidejte se a budu ráda i za "hodnocení" - resp, co se vám třeba v jídelníčku nezdá? Co jak upravit? Předělat?atd.🙂

blondynka400
16. říj 2016

@kristynahn já cvičila u obou těhotenství . U prvního víc, protože to jsem měla víc času a u druhého jsem měla nějaké problémy, takže mi to někdy v 31tt zakázal, ale vydržela jsme necvičit asi 2 týdny 🤐 😀 . Nedělal mi dobře pilates, toho jsem musela nechat někdy ve 4. měsíci, klasickou jsem zvládla cca to 7 měsíce. Ale rotoped, stepper, rychlou chůzi na trenažeru do kopce, spinning jsem dala ještě v 9 měsíci. Takže za mne to problém není. Jen to chce vynechat vyloženě cviky na břicho a neskákat a za mne neběhat.
Akorát to přibrání, já přibrala vždycky dost i přes velkou fyzickou aktivitu a ani jsem se nějak nepřežírala.....

xvitk101
16. říj 2016

A já si celý týden zapisuju jídlo ta tabulek, nepřesáhnu 1800 kcal a včera jdu na Oktoberfest a vypiju tam 3 tupláky, ale zase jsem hodně tančila. Na "stole" 😀 😀 😀 jako všichni, ovšem, co tam byli. Ale dnes už zase normální jídlo a od zítřka zaběhlé koleje a cvičení. Vím, že z takového jednoho přešlapu nepřiberu hned 5 kg. Jen ty přešlapy nesmí být moc časté.

xvitk101
16. říj 2016

@kristynahn jinak já jsem Bodyhred cvičila asi jinak, ale vyhovovalo mi to. Po a Ut jsem cvičila posilování, St kardio, Čt a Pa posilování a v So kardio, Ne volno. Našla jsem si to někde na netu.

kristynahn
16. říj 2016

@ababunk určitě to bude na Amazonky,jinak nevím..

kristynahn
16. říj 2016

@xvitk101 JoJo.to je stejně jako to cvicim já, je to tak i v navodu

xvitk101
16. říj 2016

@kristynahn aha, tak to jsem to jen nepochopila. Omlouvám se. 😔

ababunk
16. říj 2016

@zuhur a co na to říká váha?Nepřibíráš, nebo jo?

zuhur
16. říj 2016

@ababunk jen nějakých 300g. Půl kila ani neberu jako přibírání - to stačí jeden den nejít pořádně na záchod 😅
Takže váha drží, ale já chci zase hubnooooooooooooooooout. Musím prostě máknout.

kristynahn
16. říj 2016

@xvitk101 já jsem to asi nějak špatně napsala🙂

kristynahn
16. říj 2016

@blondynka400 já právě u prvního tak do 16tt nic,protože bych jenom spala a spala a bylo mu blbe a potom jógu a co jsem našla na netu,nejvíc jsem cvičila ke konci,to jsem se cítila nejlíp, normálně posilování a co šlo, ale člověk už toho s tim břichem moc neudychal. Ale ted právě nevím co v začátku..

blondynka400
16. říj 2016

@kristynahn asi jsem se blbě vyjádřila. Já jsem na začátku cvičila úplně bez omezení. Jenom ne běhání a skoky. Mně naštěstí dýchání moc problém nedělalo. Krom toho, když tedy nebyl řídký vzduch (vyšší nadmořská výška), tak jsem se nemohla dodýchat.
Za mne můžeš vše, jenom bych vynechala vyloženě posilování břicha, to běhání a poskakování.

broskvicka6791
17. říj 2016

@kristynahn taky bych asi cvičila, pokud by mi to dělalo dobře. Akorát pak později už pozor na tepovku. Kardio bych vynechala, protože ty to udýcháš, ale mimi už nemusí. Kdysi mi říkali, že tep by neměl u Tebe jít přes 120. Do 120 je to v poho. Nad 120 se plod špatně zásobuje kyslíkem...

ababunk
17. říj 2016

@zuhur tak to jsi šikovná, já se bojím, že jak se nebudu hýbat naskáčou mi i ty kila, co jsem nikdy neměla 😀

xvitk101
17. říj 2016

@broskvicka6791 souhlasím s tebou, já mám klidovou tepovku děsně nízko a když běžím celkem svižně, tak se to teprv začne blížit k těm 120 a s heatem je to to samé v bledě modré.

linetka
17. říj 2016

@ababunk děkuji taky vyzkouším

linetka
17. říj 2016

@kristynahn děkuji za odkaz na video 🙂

kristynahn
17. říj 2016

@broskvicka6791 děkuji za radu, to zní rozumně. já myslím, že když mi bude dělat cvičení dobře, tak to snad nebude žádný problém

kristynahn
17. říj 2016

@linetka není zač 😉 na youtube jsoumyslím skoro všechna videa z toho programu

zuhur
17. říj 2016

Dneska jsem si zkusila zacvičit 2 programy s Jill za sebou. Nechtěla jsem být na sebe z počátku moc tvrdá, takže jsem si nadělila Cardio Kicbox a 6w6pack a musím říct, že sice posledních 6 - 7 minut jsem už trošku přemlouvala sama sebe, že to dám, ale ve výsledku to takový hrůza nebyla. Spálila jsem míň než jsem čekala...........😨

ababunk
17. říj 2016

@zuhur musíš pálit s chutí, jak se nechce tak to moc nejde 😀

blondynka400
17. říj 2016

@broskvicka6791 když jsi ve formě a pravidelně cvičíš tak miminko ničím neohrozíš a nemá problém s nedostatkem kyslíku. Něco jiného je když začneš až v těhotenství....
Ad těch 120, to se nedá takko říct, je to individuální... 😉

ababunk
17. říj 2016

Holky, copak je s crawler?

zuhur
17. říj 2016

@ababunk já jsem s chutí pálila. Jen mě to překvapilo. Ještě před dvěma měsíci jsem u kardia spálila o cca 400Kj víc, ale taky jsem u toho víc funěla.

blondynka400
17. říj 2016

@zuhur a to bereš dle čeho? Sporttestru? Za mne je to hodně orientační a popravdě tomu úplně nevěřím.

ababunk
17. říj 2016

@zuhur jo, taky to tak mám....

zuhur
17. říj 2016

@blondynka400 ano podle sporttesteru. Pořád je to přesnější než to co je přednastavené v tabulkách - to mi nesouhlasilo nikdy. Nevím jak přesněji bych to v domácích podmínkách mohla změřit. Jak si měříš co spálíš ty?

ababunk
17. říj 2016

Dneska jsem spálila 1600 kJ...dala jsem si bodyshred launch + rise....to je bomba.Taky mi to počítá sporttester....jak píše zuhur přesněji než Kt.

blondynka400
17. říj 2016

@zuhur já už právě tuto aktivitu už dávno vzdala, protože mi to nepřijde přesné 😀 Nejpřesnější mi přišel ten pás na hrudník, ten míval nejkonstantnější výsledky a takové, které mi přišly pravdivé.

xvitk101
17. říj 2016

Ženy, dnes mi do příjmu nesedí tuky a sacharidy (což se nestává skoro nikdy). Ve smyslu, že je večer a já bych měla ještě něco přihodit. Takže to musím dohnat vysokoprocentní hořkou čokoládou 😀 Energeticky nejsem ani na bazálu. Doufám, že se k té vysněné postavě projím.

ababunk
17. říj 2016

@xvitk101 taky bych se chtěla dojíst čokoškou....moje oblíbená je Gepa 85%...mňam....

Strana