Co dnes vaříte?
Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀
rajská, znojemská, ptáčci - už je to v zavařovacích sklenicích nachystaný na zavaření 😉 😉 😉
Tak dneska si dáme čočkovou polívku a švestkový knedlíky, a na odpoledne štrůdl s pudingem a meruňkama.
Holky prosím kde najdu recept na ten cukeťák, co tady mnohé děláte? Už nevím co z těch bláznivých cuket uvařit ... díky moc!
dneska jedeme ke tchánům pro staršího syna, takže mi opět začne vyvařovací období, teda už jen týden, pak fičí do školky. Takže o víkendu mám v plánu hovězí vývar s nudlema, losos v páře na bylinkách a brkaše a mám tam i vepř.panenku, tu udělám v neděli s malými bramborami v troubě s tymiánem a zelené fazolky se slaninou a česnekem..jako zákusek máme Valašské frgále, co mi dovezla včera sousedka
@ia. hmmm, to zní dobře 🙂 Zelené fazolky myslíš přímo fazolky nebo takové ty fazolové lusky, co se dají koupit zmažené od Nowaco?
středa - tomatová polévka s parmazánovými nočky, játra s rajčatovou omáčkou a rýže
čtvrtek - gnocchi s uzeným lososem a parmazánem
pátek - pizza - jedna půlka rajčata+mozzarela, druhá půlka rajčata, šunka a sýr
@radka_h já dělám cuketové zelí, cuketovou nádivku a cuketovou bábovku, pak taky jen zapékám cuketu s česnekem a sýrem, zkoušela jsem i dort, ale ten nebyl nic moc...na všechno tohle jsem našla recepty na netu a ještě se chystám na salát, jakože ala bramborový, tak to jsem zvědavá
taky jsme dělali na grilu, ale to nás nějak nenadchlo, chutná to prostě podle koření 🙂, nejvíc máme rádi asi to zelí, nádivka je podle mě lepší studená...to mletý bych taky mohla vyzkoušet 😉
@orchidejka teď je období čerstvých zelených fazol.lusků, ale jinak kupuju 8kg pytel v makru zmražených....chvilku se to povaří ve vodě a je to..
My jsme si včera pochutnali na srnčích medailoncích s hranolky, dnes to bylo krevetové rizito, taky moc dobré. A co budete vařit zítra Vy?
dnes zapečené těstoviny s kuřecím masem, špenátem, sýrem a smetanou 🙂
zítra netuším😀 😀 😝
pečený králík s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, vývar s játrovými knedlíčky a jablkovo-ořechový štrudl a večer jdeme na grilování makrel 🙂

livance bez kynuti 🙂