icon

Vigantol. Je nutný?

8. čer 2021

Dvakrát jsem nedala miminku vigantol a hned méně brečí a nemá tolik koliky takže ty bolesti co má přisuzuji právě vigantolu. Nevíte jak moc je důležité ho v prvních měsících života podávat? Dekuju

izzylka
•
8. čer 2021

Kup nějakou náhradu, dávala jsem Baby D...doporučila mi ho dr, když jsem ji řekla, že vigantol nechci.

neomenia
•
8. čer 2021

Je to prevence proti křivici. Ano, i v dnešní době se vyskytuje, mám osobní zkušenost. Pokud nevyhovuje Vigantol, zakup v lékárně např. Vit.D od Teresie.

lachtanice86
•
8. čer 2021

Vitamín d důležitý je, ale můžeš koupit jinou značku, která nebude dělat problémy

20190418
•
8. čer 2021

Každý ať se rozhodne podle svého vědomí a svědomí. Já synovi žádný vit. D nedávala. Narodil se navíc v zimě. Chodili jsme za každého počasí každý den na dlouhé procházky ven. Je mu šest, nikdy nebyl nemocný.

vikinkav
•
8. čer 2021

Ja jsem druhe dceri taky nedavala. Ale brala jsem nepravidelne vitaminy ja, takze neco mozna proslo skrze kojeni. Narodila se tedy v kvetnu. Ted budu mit zarijove miminko tak mozna koupim Vitashine bud pro sebe nebo pro nej, jeste uvidim, jak se mi bude chtit

kamino
•
8. čer 2021

Syn je v červenci, také mi přišlo, že po vysazení Vigantolu byl daleko klidnější, tak jsem prakticky nedávala.. vit. D jsem brala sama a doufala, že sluníčko + kojení dodá vše potřebné. Synovi bude 9 a vše v pořádku, imunita super, k dr. chodíme jen na očkování a povinné kontroly.

jako_mala_holka
•
8. čer 2021

Já rovnou řekla, že Vigantol nechci, malá je na UM (tam taky nějaké déčko je) od narození a doteď jsem dávala vit D od Jamieson, za dva dny má rok, takže končíme a zas v zimě budeme pokračovat

jako_mala_holka
•
8. čer 2021

Jinak nemocná za ten rok v podstatě nebyla 🙂

aselluska
•
8. čer 2021

Jestli se ti zdá klidnější, kup od jiného výrobce. Taky jsem si toho všimla a byl klid.