Živný Neurocentrum Praha - pedofilie - léčba blokád. Máte zkušeost?

adelkagro
23. únor 2022

Prosím, navštěvoval někdo z Vás doktora?
Byla jsem s dítětem a narazila jsem na info, že by mohl být pedofil. Tak jsem vyděšená! A zmatená, zda dokončit léčbu. Naše dítě má záklon hlavičky, problematické usínání, diastázu, je velice citlivý, psychosomattickou poruchu, dokáže být v afektu, pláči z drobnosti a za chvilku je zas jak sluníčko, dle MUDr. má několik blokád. Všechny děti tam hrozně pláčou, přijde mi to dost drastické, říkám, si, jestli by osteodynamika nebyla lepší.... Důvěřovala jsem mu, ale teď jsem fakt v háji, co dál. Měl někdo u dítěte záklon a jiné problémy a pomohl?
Osteo hledí na pocity dětí , nidko neudělá nic, pokud dítě nedovolí, je to s respektem k jejich pocitům, kde dítě dovolí, tam dovolí.
Prosím, můžete mi někdo napsat sem i na můj email ai@spoluzaci.cz. Pošlete , prosím, své příběhy 🙏 Děkuji Vám 🙏

pampeliska1313
24. únor 2022

Teda. Jako takhle, počítám, že snad všude na nějakýho lékaře je negativní recenze, ale schválně jsem si vyjela jméno a těch diskuzí s tímhle tématem je tam hodně. Osobní zkušenost nemám, jen mě to zarazilo.

bramarfi
24. únor 2022

@adelkagro kamarádka tam s dcerou byla a říkala, že z toho měla tak nepříjemný pocit, ze už se nikdy nevrátila.

swan42
24. únor 2022

@adelkagro chodime s dcerou uz vic jak rok. Odblokovani vypada drasticky, ale tak to proste je 🤷
Recenze jsem cetla a co jsem se vsimla, tak to pise porad jen jedna pani...
Jestli nemate duveru, nechodte tam.

moonulka
24. únor 2022

Já jsem s dcerou byla na osteodynamice, kde řvala v kuse třeba 40 minut a vůbec to nepomohlo. Později jsme se dostali k Dr. Živému, dle něj blokády po celé páteři. Samotné odblokování byla otázka pár minut, dcera samozřejmě plakala, ale když skončil, tak okamžitě přestala, vůbec jsem ji nemusela utěšovat. Šlo na ní vidět, že se jí tím opravdu ulevilo. Toť má zkušenost 🤷‍♀️

milu_ji
24. únor 2022

@adelkagro na FB je skupina KISS SYNDROM - sdileni zkusenosti. Pan doktor jeden z mala, co toto osetreni v CR provozuji a jsou tam na nej vesmes jen same pozitivni recenze, hodne detem skutecne pomohl a zbavil je trapeni. Toto narknuti bych tedy brala s rezervou. Vsak jste jako rodic cele osetreni v ordinaci s ditetem a presne vidite co dela. Tak nevim no, uvidite co napisi jeste ostatni.