icon

Dávat dětem mobily nebo nedávat. Co myslíte?

robinzonka11
20. led 2020

ja svejm dete kluk tretak nosi mobil v tasce a holce chceme také ji poridit mobil

zuzkasim
•
Autor odpověď smazal
•
jjasmina
•
20. led 2020

No nezminujete se o věku dítěte hlavně a o to jde.. Myslím si hlavně, jak to u některých vidím, tak že, když jsou dítěti 3 roky, mobil opravdu nepotřebuje.

cilkat
•
20. led 2020

Mě přijde dobré řešení tlacitkovej, kterým se dovolam rodičům... Od doby, kdy dítě nepredavam přímo učiteli.

jjasmina
•
20. led 2020

@cilkat jedině tak, když už..

izz76
•
20. led 2020

Co řešíš? Pokud děti mobil potřebuji, pohybují se venku sami, tak proč jim neporidit mobil.. To je jako se ptát jestli vyprat prádlo v pračce nebo na valše..

sudylichozrout
•
20. led 2020

Prelozte mi to nekdo, prosim... Diky.

kecafon
•
21. led 2020

Dceři je 10 let a mobil má, ale do školy jí ho nedáváme, i třídní říkala, že to děti nepotřebují, že chtějí, aby se spolu děti ve třídě bavili a ne čuměli do mobilů.Koupili jsme jí ho, když jí bylo 8 let.Má ho jen na polouchání muziky, hry, ale max. půlhodiny denně.Sama nikde nechodí, je ZTP, do školy vozím a ze školy též.

zmrzlinka
•
21. led 2020

Syn 7 let má mobil.Do školy ho nenosí.Ma ho když je sám doma nebo kdyz jde na angličtinu a občas na něj hraje hry.

pospis
•
23. led 2020

Synovi je 7let je v prvni tride a ma hodinky se sim kartou a gps lokatorem. Nosi je jen, kdyz jde sam ze skoly. Behem vyučování je ma v aktovce. Az v satne při odchodu si je nasadí. vetsinou mi zavolá ze uz vasel ze skoly a pak ze je doma. Jsme max spokojeni. Když jde ven na hřiště, s kamarádama nemusíme resit kam s mobilem, hodinky ma na ruce kdyz je doma sam muzu mu zavolat nebo on nam... telefon jsem nechtěla, doufám ze hodinky ještě par let vydrží nez pořídíme mobil

sobist
•
23. led 2020

@pospis Tohle zní jako super nápad. Sice to budeme řešit až za pár let, ale předem zřejmě díky za tip!