icon

Jak reagovat, když dítě najde intimní hračky?

januska95
21. kvě 2025

Ahojte, moja dcéra minule našla hračky, ktoré mám s mužom schované v spálni, aj keď boli naozaj dobre schované. Neviem ako mám reagovať, či sa s ňou mám porozprávať, ale neviem či je to ešte úplne vhodné pre jej vek, aj keď má 11, čo mám robiť? :(

j.a.n.i
•
21. kvě 2025

@januska95 No, v tomhle veku o nich ma možná lepší prehled nez ty. 😉

martinka_33
•
21. kvě 2025
@j.a.n.i

@januska95 No, v tomhle veku o nich ma možná lepší prehled nez ty. 😉

Ou, to je blbá situace 🤔 Ale myslim ze v tomhle veku bych radeji jic nerikala kdyby se sama naptala, nechalabych to vyšumět.
@j.a.n.i no a nejhorsi zazitek ever je najit ty veci u rodičů 😅

alianan
•
21. kvě 2025
@martinka_33

Ou, to je blbá situace 🤔 Ale myslim ze v tomhle veku bych radeji jic nerikala kdyby se sama naptala, nechalabych to vyšumět.

@martinka_33 To jo, člověk by si rád myslel, že rodiče měli sex pouze když dělali děti. weat_smile:
Také bych to nechala vyšumět, počítám, že se dítě ptát nebude.
Akorát bych počítala s tím, že o tom bude mluvit s kamarády a nakonec se to roznese všude. Já jako dítě našla v noci kondom v záchodě a svěřila se kamarádce, za pár dní věděla celá škola, že Novákovi používají kondomy.😅

ee.liska
•
21. kvě 2025

Neřeš nic 😁 V tomto věku už to ber jen jako faux pas a příště lépe schovej. I když teda nechápu, co jedenáctileté dítě hledá u rodičů v ložnici tak důkladně, že najde dobře schované hračky

kakba
•
21. kvě 2025

Mame hracky a stacilo rict, ze to je na masaz a byl klid.😀

levandule_k
•
21. kvě 2025

Jsem ráda, že jsi si založila aspoň nový profil a jsi tedy anonymní, bez historie a aspoň tady na koníkovi nikdo neví komu se to skutečně stalo.

Peace & Love 🙂

martinka_33
•
21. kvě 2025
@alianan

@martinka_33 To jo, člověk by si rád myslel, že rodiče měli sex pouze když dělali děti. weat_smile:
Také bych to nechala vyšumět, počítám, že se dítě ptát nebude.
Akorát bych počítala s tím, že o tom bude mluvit s kamarády a nakonec se to roznese všude. Já jako dítě našla v noci kondom v záchodě a svěřila se kamarádce, za pár dní věděla celá škola, že Novákovi používají kondomy.😅

@alianan to je hrozná představa 😂

martinka_33
•
21. kvě 2025
@ee.liska

Neřeš nic 😁 V tomto věku už to ber jen jako faux pas a příště lépe schovej. I když teda nechápu, co jedenáctileté dítě hledá u rodičů v ložnici tak důkladně, že najde dobře schované hračky

@ee.liska třeba bude mít narozky ahledá jestli dostane svuj vytoužený dárek 🤔 ja jsem takhle šmejdila pořád, ale hracky nasi bud nemeli nebo je meli schovane dukladneji nez narozeninove darky 😅

jane46
•
21. kvě 2025

Muj synovec, jeste jako batole, pred casem behem sekundy vbehl k nam do loznice, vytahl MK legendarni Satisfyer a pribehl ke stolu a dal ho babicce, moji mamce... No je to na masaz... jsem rekla mamce 😆 segra spadla smichy pod stul, zbytek rodiny nevedel co driv a ja dala rekord v behu s vibratorem 😂

ee.liska
•
21. kvě 2025
@martinka_33

@ee.liska třeba bude mít narozky ahledá jestli dostane svuj vytoužený dárek 🤔 ja jsem takhle šmejdila pořád, ale hracky nasi bud nemeli nebo je meli schovane dukladneji nez narozeninove darky 😅

volfikovi
•
22. kvě 2025

11 ti leté dítě ví mnohem více než si myslíš a netřeba asi cokoli vysvětlovat 🤣

verciiik
•
22. kvě 2025

fakt tohle znají jedenáctileté děti jo? mojí bude dvanáct a jak to je se sexem ví, co jsou kondomy ví, ale dost pochybuju o tom, že by měla povědomí o hračkách 😨

j.a.n.i
•
22. kvě 2025
@martinka_33

@martinka_33 Ne, ještě horší je, kdy to pak rodic chce rozebírat 😱

merope
•
22. kvě 2025

Mě by zajímalo, jak víš, že to dcera našla?
- je to rozkrámované a poznala jsi, že to našla? Přešla bych a neřešila. My taky našli u rodičů v té době tedy skryté knihy. Listovaly jsme nadšeně, když nebyli doma 🙂
- přistihla jsi ji při krámování v ložnici? Pak bych řešila, co ti krámuje v ložnici a hračky nekomentovala.
- našla to nějak náhodně a ještě se zeptala - pak bych v rámci toho, jak moc ví o sexu, řekla, že to jsou hračky pro dospělé (nebo naopak že to je na masáž)

elesse
•
22. kvě 2025
@merope

Mě by zajímalo, jak víš, že to dcera našla?
- je to rozkrámované a poznala jsi, že to našla? Přešla bych a neřešila. My taky našli u rodičů v té době tedy skryté knihy. Listovaly jsme nadšeně, když nebyli doma 🙂
- přistihla jsi ji při krámování v ložnici? Pak bych řešila, co ti krámuje v ložnici a hračky nekomentovala.
- našla to nějak náhodně a ještě se zeptala - pak bych v rámci toho, jak moc ví o sexu, řekla, že to jsou hračky pro dospělé (nebo naopak že to je na masáž)

@merope souhlasim uplne ve vsem. Navic si myslim, ze v 11 letech ma dite o sexu vedet…

ultradotty
•
22. kvě 2025

Já už několikrát musela říkat, že je to na masáž. Manžel je bordelář, válí to všude možně (má toho víc) a hlavně to nabíjí, takže občas to holt viditelné je. Dceři je tedy jen 6 😀 ale i babičku tato odpověď přesvědčila. Jednou jsem řekla, že je to mikrofon (fakt ta jedna věc tak vypadá). Toť pro pobavení 😀

suzanna123
•
24. kvě 2025

Asi bych se zaměřila na to, že mi hrabe, kde nemá. Co se samotného nálezu týče, pokud by se sama neptala, tak bych to neřešila.

tereza0111
•
24. kvě 2025

Na otazku neodpovim, ale dneska mi 10 leta dcera pripravila pernou chvilku v DMku, kdy jsem si dlouze vybirala balzam na vlasy netuse, ze hned vedle je velka sekce Durexu 😅 kondomy bych ji vysvetlila snad i rada, ale ji zaujal zrovna chilli krouzek a to jsem fakt vysvetlit neumela k cemu je to dobre 😂