icon

První den školy. Vyprovázíte samy nebo s manželem, prarodiči apod.?

klokanka31
28. srp 2026

Vy které máte prvňáčky, vyprovázíte je první den do školy samy (nebo s manželem), a nebo s váma chtějí jít i prarodiče?

Strana
z2
bekinka
29. srp 2026

My jsme byli domluvení, že půjdeme "jen" já s manželem, dvojkou a ex. Uvítání bylo ve školní tělocvičně, pak se šlo do tříd, kdy manžel už vzal Dvojku ven. Nakonec jsme šli společně do cukrárny. Prarodičům jsme pak rozposlali fotku.

daisymaminka
29. srp 2026

Když šla dcera do 1. třídy, šla jsem já, tatínek i babička. Uvítání bylo venku před školou. Dovnitř jsme pak šli už bez babičky, ta si šla už po svém nákupu. 😊

jannym
Včera ve 03:13

V obou pripadech sama…manzel byl kdesi s busem a moje mamka v laznich jako kazdy rok a tata na chate. Kazdopadne bylo tam dost deti, ktere vyprovazela cela rodina vcetne prarodicu, nekoho vyprovazeli zas jen prarodice, do tridy k dceri se dalo jit a udelat fotky, k synovi do tridy uz ne, tam je jich tolik v male tride, ze bud jsou tam deti nebo rodice, oboji znamena sardinky v konzerve na stojato…takze mame fotky z oficialniho odvadeni prvnacku, kdy kazde ditko bylo prirazeni jednomu devatakovi a ten ho odvedl az na misto urceni (aby se deti hned prvni cestu skolnim bludistem neztratily)

Strana
z2