První den školy. Vyprovázíte samy nebo s manželem, prarodiči apod.?
Vy které máte prvňáčky, vyprovázíte je první den do školy samy (nebo s manželem), a nebo s váma chtějí jít i prarodiče?
Když šla dcera do 1. třídy, šla jsem já, tatínek i babička. Uvítání bylo venku před školou. Dovnitř jsme pak šli už bez babičky, ta si šla už po svém nákupu. 😊
V obou pripadech sama…manzel byl kdesi s busem a moje mamka v laznich jako kazdy rok a tata na chate. Kazdopadne bylo tam dost deti, ktere vyprovazela cela rodina vcetne prarodicu, nekoho vyprovazeli zas jen prarodice, do tridy k dceri se dalo jit a udelat fotky, k synovi do tridy uz ne, tam je jich tolik v male tride, ze bud jsou tam deti nebo rodice, oboji znamena sardinky v konzerve na stojato…takze mame fotky z oficialniho odvadeni prvnacku, kdy kazde ditko bylo prirazeni jednomu devatakovi a ten ho odvedl az na misto urceni (aby se deti hned prvni cestu skolnim bludistem neztratily)

My jsme byli domluvení, že půjdeme "jen" já s manželem, dvojkou a ex. Uvítání bylo ve školní tělocvičně, pak se šlo do tříd, kdy manžel už vzal Dvojku ven. Nakonec jsme šli společně do cukrárny. Prarodičům jsme pak rozposlali fotku.