HALOOOOOO, haloooo, další týden s FISHER PRICE je tady
Krásné ráno všem😍,
jsme tady opět pro vás a strašně se na tento týden těšíme. Pár věcí jsme vylepšili👍, spousty novinek připravili, tak tedy halooooooo, halooooooooo......zvoní u vás náš telefon?
Spouštíme další týden se značkou FISHER PRICE a za chvíli vyhlašuji PRVNÍ SOUTĚŽ tohoto týdne😅. A pozor !!!! Soutěže tento týden budou celkem 4🍀.
Celý týden si budeme povídat o hračkách, které rozvíjejí jemnou motoriku, pomáhají rozvoji smyslů, přidáme i rozvoj hrubé motoriky (lezení, chůze....), ale hlavně si to budeme SPOLU užívat👏.....
Těšíte se????????
Já tedy rozhodně❤.
AHOOOJ a HALOOOOOOOOOOO, halooooooo❤

To jsem rada minule jsem poznala plno novych hracek,nektere uz jsou na seznamu na vanoce,souteze nam teda nevysly,ale neva zkusime zas ,tesim se na dalsi zajimave pocteni od vas!
Moc se těšíme s prťouskama 😍😍😍
@misa_fisherprice Těšíme se a už jsme se zapojili 💃👏💃
👍🏻
To je super.
Juchuuuuuu😀👍
Super, značka FP má u nás doma místo už přes 3 roky a patří k těm nejoblíbenějším hračkám🙂
Juchůůůů, FP má skvělé hračky. Ráda se inspiruji 😍 a třeba se na nás usměje štěstí a třeba zrovna vysněný Beatbo najde cestu i k nám 🙂
Krásný večer, také se těšíme.
@chocomorocco dobré ráno, celý týden je BeatBo s námi a budeme o něj soutěžit...tak se zapojte a sledujte nás a třeba bude Váš❤. Hezké ráno, Míša
Super, mam sice dcerku 27mesicu a jedine co ji nejak bere je pejskove choditko, ale rada se s ni zúčastním soutěže 🙂
Těšíme se
Supr inspirace pro roční dvojčátka se vždycky hodí, i když času není nikdy dost na hraní si jí vždy najdeme...
Sice jsme vyhráli kulové, ale zase jsem se pěkně inspirovala. A že se mi ta inspirace hodila! Včera večer jsem si totiž s hrůzou uvědomila, že jsme sice prarodičům dali kupu tipů na dárky pro druhorozenou holčičku, ale sami pro ni nic nemáme! že jsme tak nějak podvědomě pořád spoléhali, že vše zdědí po bráškovi. Takže jsem dnes poctivě naběhla do města do hračkářství a šla na jistotu - hrášky v lusku od Fisher Price, které mne zaujaly v rámci soutěží, a další drobnosti 🙂.
Joooo 👍🏼
Moc moc se těšíme 🙂

Dobrý den,to je milé😉