DALŠÍ SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Moc mile mě překvapil váš obrovský zájem o naši soutěž o kosmetický balíček HiPP. Proto jsme se kolegy a kolegyněmi domluvili, že pro vás připravíme další kosmetickou soutěž 🙂 Tentokrát se můžete těšit na balíček, který bude obsahovat naši novinku šampón Vlasy & Tělo v podobě hravého tuleně, mycí kachničku plnou jemné pěny a ještě přípravek do koupele. Vše velmi jemné a vhodné i pro citlivou dětskou pokožku.
Stačí, když mi napíšete, jak u vás probíhá koupání. Koupe u vás tatínek? Máte doma hračky do vody? Nemůžete svého vodníčka dostat z vany? Všechno mě zajímá 🙂
P.S.: Koupání s HiPP tuleněm je velká zábava pro malé i velké 🙂

Koupání (a nejen to večerní) Lucka miluje, což je z fotek asi více než jasné 🙂 Často bývá vynalézá a k vodním hračkám pro děti přidá třeba víko od koše s prádlem nebo naše dospělácké šampony. K prvním narozeninám dostala kachničku, do které se nahoře do kelímku nalévá voda, která pak protéká takovým kolotočem. Stačí chvilka nepozornosti a Lucka vesele pije vodu z kelímku od kačenky.
Jinak koupu já, je to už takový náš rituál, řeknu jí - Lucko, budeme se koupat, automaticky už běží k vaně, chytne se a čeká, až začnu pouštět vodu🙂
u nás se teda tatínek s Pepíkem nekoupe protože většinou přichází domu z práce hodně pozdě tak že koupaní nestíhá ☹ ☹ ☹ ale nás další člen rodiny u koupaní nesmí chybět a to je náš kocourek Miky 🙂 🙂 u nás se u koupání od narození brečí když byl miminko řval ještě jenom když viděl vodu a ted na 2,5 letech brečí že z vody nechce ven 😉 🙂 😉
no tak my vodu moc nemusíme. Vždycky stojí ve vaně a čeká kdy už půjde ven 🙂 Ale na bazéne to vydrží i hodinu
U nás koupe tatínek, mě k tomu vůůůůbec nepotřebují. Já se mohu jen dívat. Předevčírem volá taťka na malýho " Kubíku, Kubíku".....nic, ani se za tátou neotočil. Pak táťka zavolal "Kubíku cáky, cáky", malej odhodil, hračku, úsměv od ucha k uchu, po čtyřech se rozběhl k taťkovi a už chtěl do vany. Vodu miluje a konečně si ji můžeme užívat. Dřív to byly rychlé koupele kvůli exému a dnes se konečně čvachtáme, hrajeme se se zvířátky a nejlepší je když mu taťka lije vodu na hlavu. To se mu moooc líbí 😀
U nás koupe jenom tatínek 🙂. Malá je spokojená jak želva, je to vodní živel, většinou nechce vůbec z vany 🙂. Má nejoblíbenější hračku - kachničku a vždycky už při vyslékání křičí GA-GA-GA 🙂. Ovšem ale, co nejvíc miluje, když může ve vaně kolem sebe plácat rukama do vody a dělat cák cák 😀. Voda všude. 🙂
U nás má při koupání naší holčičky každý svou roli - tedy, když už se zadaří a tatínek koupání stihne, většinou ano... první je posezení na nočníčku, pak oblečení - má práce, a mezitím tatínek připravuje koupelnu... no, a pak už následuje blbnutí s taťkou 😀.... a uklízení koupelny? Maminčina práce 😀.. máme hoodně hraček do vany, a tak je čas od času vyměňuji, aby bylo pořád na výběr... malá koupání miluje, a občas i zapláče při vyndávání z vany... mimochodem - tuleně i kachničku jsem zatím nevyzkoušela, budu muset, vypadají náádherně, kamarádka je s nimi velice spokojená 🙂) Krásný design..
Naše Eliška vodu a celkově koupání naprosto miluje 😀 S přítelem se střídáme, jednou jsem mokrá já - od hlavy až k patě, podruhé zase on 😅 Hračky má naskládané na okraji vany a vždy, když slyší, že napouštíme vanu, tak doleze po kolínkách k vaně, stoupne si a nahází si hračky do vany sama 😀 Jen se jí z vany potom moc nechce ven ☹ Fotky mluví za vše :D
Tak my koupeme s přítelem vždy společně. Že začátku malej u toho děsně vyváděl, ale zato teď vyvádí když ho chceme vyndat😀. Zatím hračky nemáme na to je moc malý, ale k vánocům dostane židličku do vany a i hračky na koupání. A máme to tak, že já koupu a přítel čeká s připravenou osuškou do které malého zabalí a odnese na prebalovací pult.
Koupání je prostě prima a naše Jolanka si ho užívá. Od narození jsme koupání vynechali snad jen dvakrát, vždy po očkování, kdy měla teplotu. Protože ještě sama nesedí, hračky moc nepoužíváme, to přijde později. Zatím se před a po koupání hodně mazlíme, zpíváme si a vaříme kašičku na zeleném rendlíčku. Tatínek se taky zapojuje a jde mu to skvěle. I když j na konci pro jistotu zkontroluji, jestli má malá plenku. 🙂
Pro mne bylo koupani trauma hned od zacatku. V porodnici nam to hromadne predvedli jednou pro několik pokoju. V davu nebylo poradne ani videt. Nasledne se sestra zeptala, zda jsou nejake dotazy. Jedna maminka se odvazila zeptat znovu na to koupani a byla tak zprdnuta, ze to preci ted videla, ze jsem radeji pomlčela a radeji v porodnici nekoupala vůbec 🙂 Doma pak jen za pritomnosti manžela a ne každý den. Manzel nosil vanicku s vodou a ja koupala. Když maly zacal sedet, odpadl mi velky kamen ze srdce.
Koupaní maly miluje (hlavne vodu všude mimo vanu), nikdy treba nebyl problem s mytim vlasu. Když byl mensi, brecival, ze koupani konci. Rad radi ve vane i v bazenku (tam ma zvlastni styl koupani - sedi nebo lezi, smeje se a placa sebou ze strany na strany, dokud si vse nevycaka). Při koupani rad myje vanu a hraje si všelijakými vodnimi potvorami (takze lachtan by se do sbirky hodil 😀 ), vodnim mlynkem, kelimky nebo kachnami - ted je hitem z kachnicky vystrikavat vodu na mamu (na stenu nebo do vany je to preci nuda).
U nás se při koupání střídáme, ale přiznávám, že tatínek si to umí při koupání s mrňousem užít víc 🙂 Není problém je najít oba v jedné vaně 😀 A Maxík je maximální čochtan! Naštěstí bylo teplé léto, takže bazén byl skoro na denním pořádku. A bez hraček do vody to rozhodně nejde. Ani ve vaně, ani v bazéně 🙂 Navíc jako červencové miminko dostal k 1. narozeninám nejen nové hračky do vody a plavací kruh, ale také svůj bazének a člun do toho našeho velkého bazénu. O spokojenosti se přesvědčte sami 😀
U nás koupe převážně maminka 🙂 tatínek dělá na směny tak se občas zadaří, že vykoupe táta 🙂 Malá miluje vodu, je sice ještě malinka ( 3,5 měsíce), ale je ji plná vana 🙂 Hračky zatím žádné nemáme, momentálně trénujeme na plavaní v bazénu ( malá miluje vodu) 🙂 uvidíme co se ji zalíbí až povyroste ... ale až bude divočejší, přesuneme se do našeho megasprcháče ( vanu nemáme) ...
A když je venku z vaničky, tak kouká co se děje 😀
u nas je koupani vetsinou rodinna zalezitost, malej vodnik je nekdy zcela nevylovitelny, radi jak smyslu zbaveny 🙂 ma nekolik kachnicek, ktere rovna na okraj vany, a nejakou tu vodeodolnou literaturu se zviratky. nekdy zustane vic vody na zemi venku, nez ve vane. zkousi se ve vane i potapet. jedine, co ho kratkodobe brzy dostalo z vany, bylo zakoupeni nove neokoukane postele a jeji naplneni plysovymi potvorami. 😠
Tak u nás je to podobný jak u @petit_grisu.. miluje vodu..a koupe nejen sebe, ale i klidně svého nej nej oblíbeného plyšového koníka.. máme teda jen sprchový kout, takže se koupe ve vaničce, cáká všude kolem sebe, že si pak ani nemusím pomale dávat sprchu.. a hračky.. nejlepší je to, s čím by si neměl hrát..ale největší zábava je pak stejnak plácat mámu mokrým ručníčkem a mít snahu mámě vyčistit zuby.. a koupu jen já.. táta chce zůstat asi v suchu 😀
To u nas koupe prevazne maminka 🙂 Vodu miluji,akorat ze nesmi zustat ani chvili osamote nebo je to v koupelne hned jak v aquaparku 🙂
U nas teda koupu ja, nekdy za prispeni tatinka. Jelikoz tatinek si sam netroufa na male mimi. Koupali jsme ve vanicce v pokoji, ale jelikoz ta nase rostanda zacala tak cakat, ze jsmdm meli potopu, tak uz koupeme v koupelne. Jinak vodu ma moooc rada
Tak u nás to máme rozděléne 🙂 Dvouleťáka koupe tatínek a čtyřměsíčního mrňouse koupu já, protože tatínek si ani u druhého dítěte není jistý 😀 Mrňous zatím nepotřebuje nic krom koupacího kyblíku a ten starší...tak u toho vedou kelímky, aby mohl přelívat, popř. vylívat nejlépe na podlahu. Takže je vždycky povodeň, ale na to jsem za ty roky s tatínkem zvyklá, protože po něm je taky vždycky povodeň 😀
Náš tatínek koupání většinou nestihne, protože pracuje. Hračky zatím miminku do vody nedáváme, ale olejíček ano. Že má HIPP i Tuleně jsme nevěděli, díky za tip, vyzkoušíme!
Náš Honzík miluje vodu už z porodnice,kdy ho porodní asistentka poprvé ponořila do vody,aby mi ukázala,jak se má koupat 🙂 Zpočátku mi pomáhal manžel,teď už je koupání na mě. Když synek slyší večer "Bude cáky,cáky!" hned se mu oči rozzáří. Koupání si moc užívá,má tam své oblíbené hračky. Nejvíce koupu jen v čisté vodě a pokud použiju kosmetiku,velni pečlivě vybírám kterou.. Hipp patří mezi favority!
Synek je naštěstí vodouch po mamince, takže dostat ho do vany není žádný problém, horší je to s výstupem z vody ven. Když byl uplně maličky, tak jsme koupali oba, abychom si to užili, teď koupeme na střídačku, podle toho, kdo je v tu chvíli méně unavený. Do vody jsme měli spoustu hraček, ale nejvíce se osvědčila konývka a kelímek, takže všechno ostatní šlo pryč. Na koupání máme od Hippa kačenku s pumpičkou, která se přesouvá dle potřeby z umyvadla do vany a Tomík má jasno v tom, kde je máma káča a táta káča. máme káča je velká hlava - pumpička a táta káče je malá kačka na obalu.
Lachtánek na úvodní fotce vypadá taky velice dobře, určitě ho vyzkoušíme.
U nás se na koupání teprve chystáme! 🙂 malý si zatím plave hezky v bříšku a nechává maminku vše chystat. 🙂
Vodu obecně miluje. Vždycky to tak bylo a my jsme za to rádi, protože koupání je strašná sranda. Poslední dobou cáká tak, že se musíme s manželem potom převlíknout a voda je až na stropě. Jasně, trochu nás to štve, ale na druhou stranu za ten její smích to vážně stojí. 🙂
naše rybička vystřídala postupně vaničku, pak sprchový kout a nakonec vanu - z té zatím neuteče. koupe máma, poslední dobou i táta. vodu má moc rád, ale je potřeba vše v dosahu také řádně prozkoumat. nějaké hračky do vody máme, vede ale sprchová hadice a pokud se s ním táta odváží do vany (asistovat musí stejně i mamka na "lovení" z vody) tak tátův sprcháč, holt vůně dělá muže 🙂
Mám 2 dcery a je zajímavé, jak každá je jiná. Zatím, co tu starší nemůžu do vany dostat, tak tu mladší nemůžu z vany dostat 🙂
My si s manželem u vodních radovánek naší malé střídáme role. Každý z nás má k tomu jiný přístup. Maminka myje šetrně, aby neměla malá šampon v očičkách, namasíruje tělovým mýdlem, jemně spláchne a taťka dělá potom chytače našeho kapříka při vylovení a sušiče. Pokud koupe tatínek, tak jí spláchne vodou jako vodopádem, napění oblíbenou houbu ve tvaru ježka a malá projede mycím programem. Maminka pak funguje jako lovec a sušička. Při koupání dělá malé společnost žlutá kachýnka. A čí koupání jí přijde vždy nejvíce srandovní? To tatínkovo 😀
Moje dcera miluje vodu od narození, takže dostat ji z vody je kumšt, který má maminka již zmáklý 🙂 Většinou ale koupe tatínek, který ji ukázal varhánky a ty jí asi vadí, protože vždy, když najde varhánky na prstíčkách, tak chce jít z vody 😉

U nás je koupání občas bojovka, neb vana začíná být malá. Na dlouhou dobu se ustálilo koupání syna s tátou a spoustou hraček (resp. prázdných obalů ze sprcháčů a šamponů, kterýma se polívají a syn moc rád připravuje různé nápoje, které rozlévá) a teď k nim do vany přibyla dcera a prostor se dost zmenšil, ale zatím si to spolu všichni užívají. Myslím, že je otázkou několika měsíců, než se děti začnou koupat a blbnout ve vaně spolu samy a tátu "vyštípou" 🙂)