icon

Jaký HiPP výrobek máte nejraději?

lidka_hipp
6. říj 2015

Vzpomínám si, když jsem se poprvé potkala se značkou HiPP. Vybírala jsem tehdy jemnou kosmetiku pro svou malinkou holčičku a zaujala mě právě HiPP kosmetika s BIO mandlovým olejem. Od té doby naší domácností prošlo skoro všechno, co HiPP vyrábí 🙂 Anička vyrostla na příkrmech HiPP a já jsem věděla, že jí dávám jen to nejlepší. Vůbec největší úspěch u nás měly Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou, které Anička mohla jíst skoro pořád 😀 Jaký výrobek HiPP je u vás ten nej? Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti...

Jaký HiPP výrobek máte nejraději?
Strana
z4
apple11
6. říj 2015

nejlepší je mandlový pleťový olej. Používala jsme ho pro děti, ale i pro sebe :D 🙂 a navíc krásně voní!! 😨

catchulinecka
6. říj 2015

máme toho doma spoustu od Hippu, ale nedám dopustit na kojící čaj! Je nejlepší, jak chuťově, tak mi přijde, že i malá je na tom dobře s bříškem 🙂

laska.nezna.hranic
6. říj 2015

výrobky Hipp všeobecně u nás vedou, ale já nedám dopustit na tělové mléko, instantní čajíky a vlhčené ubrousky, které na rozdíl od mnohých jiných krásně voní 😵

lidka_hipp
autor
7. říj 2015

@sosama Jsem moc ráda, že vám vyhovují naše výrobky 🙂 Je super začít pracovat a přečíst si něco milého hned ráno 🙂

@mimar Děkujeme za důvěru a doufám, že ji nezklameme, ani při ochutnávce příkrmů 🙂

@zanri Máme jemnou pěnu na mytí "kačenku", kterou si maminky moc pochvalují a děti mytí s ní opravdu baví 🙂 Tady najdete přehled všech našich výrobků na mytí: http://www.hipp.cz/index.php?id=15541

@apple11 Naše kosmetika je pro miminka, ale samozřejmě i pro maminky 🙂

@catchulinecka Jsem ráda, že se vašemu miminku dobře daří a nebolí ho bříško 🙂

@laska.nezna.hranic Děkuji za milá slova 🙂 Ubrousky HiPP mají stálé místo u nás doma, právě proto, že jsou jemné a citlivé k pokožce a samozřejmě pro tu vůni 🙂

renca0
7. říj 2015

U nas olejicek po koupani zklidnuje nam atopicky ekzem takze super a mleko Hipp bio kombiotik 🙂

mimar
7. říj 2015

@zanri on to je přídavek do koupele je to na tom napsaný ale doma říkáme pěna do koupele tak jsem to tak i napsala.

lidka_hipp
autor
7. říj 2015

@renca0 Jsem ráda, že jste spokojená s mlíčkem i kosmetikou HiPP 🙂

@mimar My máme ještě mycí kačenku s pěnou a nově také tuleně 🙂

mimar
7. říj 2015

@lidka_hipp to jsem koukala a v budoucnu budem muset těm svejm cácorkám koupit.

lidka_hipp
autor
7. říj 2015

@mimar Můžu potvrdit, že mytí s kačenkou i tuleněm je vážně zábava 🙂

alyssa.anna
7. říj 2015

U nás vede dětský krém na tělo a obličej a BIO mndlovým olejem. S tím dokonce zvládá dceru natřít i manžel (oleje nemá rád, je pak prý "mastný" 😀

silvie1982
7. říj 2015

Výrobky, hlavně výživa pro kojence je naprosto luxusní,ale ta cena je příšerná,příjde mi v ČR hodně předražená!!

alyssa.anna
7. říj 2015

@lidka_hipp a ještě mě napadlo... tak teď tak po různu pátrám.... nemá HIPP nějaký výrobek (sušenku, oplatku, pudink apod) co je bezlaktózový a zároveň bezlepkový?

lucfuci
7. říj 2015

Za nás je to mlíčko Hipp Bio Combiotik, bez kterého by byl Adámek od narození hlady 🙂 Za chvíli přecházíme na dvojku.

zanri
7. říj 2015

@lidka_hipp jé, super, hned se po kačence podívám, děkuji

petullama
7. říj 2015

My toho mame doma od Hipp opravdu hodne, nedam na znacku dopustit.
Mala mi ze zacatku prikrmu nechtela vubec jist moje jidlo, takze zvitezily sklenicky od Hipp.
Pak mame granulovane caje, rooibos, hermanek. Mala miluje ryzove mnamky boruvkove a jablecne.
A nemuzu opomenout kosmetiku, napr, balzam vitr a zima, super. A jako tehotna jsem pouzivala olejicek na strie, krasne vonel. 😉

mmarketaaa
7. říj 2015

mlíčko HiPP Bio Combiotic, ubrousky, krémy, mýdlo a šampon do vany, čaje 🙂

lidka_hipp
autor
7. říj 2015

@alyssa.anna Tatínkové zvládnou hodně, jen někdy "předstírají" nešikovnost 😉

@silvie1982 HiPP vyrábí jídlo pro děti z velmi kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. To znamená vyšší náklady na výrobu, už jen proto, že třeba ovoce a zelenina nemohou být ošetřovány pesticidy, herbicidy a ani umělými hnojivy. To s sebou nese více práce i nižší výnos. Jsme ale přesvědčeni, že tato cesta je správná. Už jen proto, že HiPP má za sebou tradici ekologického zemědělství trvající více než 50 let.

@alyssa.anna Bez lepku a laktózy jsou BIO Borůvkové rýžové oplatky a BIO Jablečné rýžové oplatky (více o nich: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/neco-k-zako...)

@lucfuci Pozdravujte Adámka 🙂

@petullama Koukám, že jste taková HiPP rodina 🙂 Jsem moc ráda, že vám naše výrobky vyhovují a jste s nimi spokojená vy i malá 🙂

@mmarketaaa To je moc dobře, že jste s mlíčkem HiPP Combiotik s kosmetikou i čaji spokojená 🙂

ewulka88
7. říj 2015

Naši kluci mají nejraději všechno papaní od Hippu, protože nejsou vybíraví a sní mi opravdu všechno. No a já mám ráda celkově Vaši dětskou kosmetiku, nejvíc asi olejíček na tělo a teď mě mile překvapil krém proti větru a dešti, ten je opravdu super 🙂)

keeshka
7. říj 2015

Od začátku malá pije mlíčko HIPP a spokojenost. V létě jsme si dovezli z Německa mléko Hipp, který už zjevně u nás není prodejný - pro probiotik a bylo to znát. Prostě se více nadýmala, takže jsme se vrátili ke combioticu 🙂.
Jinak obecně malé chutnají příkrmy od Hippu, jen škoda, že u nás jsou tak výrazně dražší než v sousedním Německu, takže si musíme jezdit dělat zásoby tam.
To stejné platí o kaši na dobrou noc ve skleničce. Dceři moc chutná s banánem, ale nechápu, proč v těch co se prodávají tady je cukr a v těch v Německu ne. Ale jsou zjevně opravdu dobré 🙂

petramiky
7. říj 2015

Zel. příkrm dýně a ovocný hrušky

krtekk
7. říj 2015

Ja pouzivam pletovy olej hipp na malou. Meli jsme mlicko v obdobi spurtu a chutnalo ji. Ted zavadimw prikrmy a uz si oblibila dyni. Dale pouzivame fenyklovy caj, ktery jako pitny rezim a na prdiky je chutny a pomahal. Pila jsem ho s malou i ja. Nyni mame koupenou karotku s bramborem a lososem. Dnes mela poprve a smakovalo.

lidka_hipp
autor
7. říj 2015

@ewulka88 Pozdravujte svoje kluky 🙂 Jsem ráda, že jste zmínila krém Vítr & zima, protože se bude brzy opravdu hodit. I když já bych si nechala ještě líbit babí léto 😉

@keeshka Jsem ráda, že jste spokojená s mlíčkem HiPP Combiotik 🙂 Uvědomujeme si, že naše výrobky jsou v Česku dražší a mrzí nás to ☹ Bohužel konečné ceny našich výrobků mají plně v rukou obchodní řetězce a my je nemůžeme ovlivnit. Pokud kde o kaše na dobrou noc ve skleničce, tak ty, které jsou dostupné v Česku, jsou skutečně mírně doslazované. V Německu naše BIO Mléčné kaše s keksy, banánovou a s příchutí vanilky nejsou dostupné. V nabídce mají jiné druhy nedoslazovaných kaší. Samozřejmě se snažíme nabízet co nejširší sortiment našich výrobků i v Česku. Jinak vám můžeme doporučit sypané BIO Mléčné kaše na dobrou noc: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/mlecne-a-ob...

@petramiky Krásná podzimní kombinace 🙂

@krtekk Pozdravujte svého malého jedlíka 🙂 Jinak fenyklový čaj pije na "bolavé bříško" i můj manžel 😉

ducik
7. říj 2015

U nas nejvíce frčí lisované ovocné tyčinky od 1 roku, už jich zbodnul několik krabic. chutnají i mamince 😀 taky rýžové oplatky a svého času i obědy v srdíčkových miskách, teď už obědvá převážně s námi.
S kosmetikou mám bohužel trochu negativní zkušenost, konkrétně s krémem na zadeček. Jakmile je prdka malinko podrážděná (velké opruzeniny se skoro nevyskytují), při namazání hipp krémem pláče. jiné používané přebalovací krémy snáší lépe. Ale to je asi hodně individuální.

pecora
7. říj 2015

Tak za nas urcite mlicko AR. Zadne jine nam nesedlo a tom nam doktorka tvrdila ze ho HIPP nevyrabi. Nebyt tohoto mlicka vubec nevi co by maly papal. Takze dekujeme 🙂

lidka_hipp
autor
7. říj 2015

@ducik Ovocné tyčinky vyrábíme pro děti, tatínky i maminky 😀 Máte pravdu, že reakce na kosmetiku může být individuální. Všechna naše kosmetika je dermatologicky testována a vyráběna s ohledem na citlivou dětskou pokožku, ale to, co popisujete se bohužel stát může.

@pecora Nemám takový přehled o jiných značkách, ale jsem moc ráda, že vám i malému mlíčko vyhovuje 🙂

reinne
7. říj 2015

U nás jednoznačně Hipp Bio nektar švestka. Problém s tuhou stolicí jsme díky němu vyřešily rychle a elegantně🙂

irenoslava
7. říj 2015

u nás vede všechno, všechno co je od vás se papá i papalo dobře, kosmetika taky super, malý se nijak neosypal nebo a dokonce je i spokojená miminka, která používá kosmetiku společně s Vašíkem

faminka
7. říj 2015

Justyna je na mlicku Hipp od 5 mes, ted uz mame trojku a nemenime. Jediny ho tenkrat prijala, vyzkousely jsme tri dalsi. Tekute mydlo a krem na telo a vlhcaky byly jasna volba - meli je i v porodnici a doted se mi pri te vuni vybavi, jak mi ji vyndavali z inkubatoru a ona vonela po Hippu...

petrusew
7. říj 2015

Vlhčené ubrousky, sprchový gel i olejíček s mandlovým olejem 🙂 Krásně voní a je moc příjemný. Ubrousky jsou jedny z mála, které nám nevadí a nedělají opruzeniny 🙂

zabzulka
8. říj 2015

Ovocné tyčinky, těm nikdy neodolá🙂 za sebe jsem v těhotenství mazala olejem na strie a mazu i teď🙂

Strana
z4