icon

Jaký HiPP výrobek máte nejraději?

lidka_hipp
6. říj 2015

Vzpomínám si, když jsem se poprvé potkala se značkou HiPP. Vybírala jsem tehdy jemnou kosmetiku pro svou malinkou holčičku a zaujala mě právě HiPP kosmetika s BIO mandlovým olejem. Od té doby naší domácností prošlo skoro všechno, co HiPP vyrábí 🙂 Anička vyrostla na příkrmech HiPP a já jsem věděla, že jí dávám jen to nejlepší. Vůbec největší úspěch u nás měly Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou, které Anička mohla jíst skoro pořád 😀 Jaký výrobek HiPP je u vás ten nej? Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti...

Jaký HiPP výrobek máte nejraději?
Strana
z4
ppepik
8. říj 2015

u nás teda jsou TOP Srdíčka na 2,5 roku je bastime porad i kdyz okoli obcas krouti hlavou ze je na to velkej ale nez mu dat do ruky parek v rohliku tak to radsi koupim SRDÍČKO jinak u nas kosmetika HIPP od narozeni az do ted nemenila bych za jinou 🙂

renca0
8. říj 2015

@lidka_hipp my mame doma snad veskerou kosmetiku od hipp ale kvuli atopiku nesmime pouzivat nic jen olejicek. Snad po jeho roce se nam kuze sklidni a konecne vyzkousime bublinky a samponky 🙂

zuzaaanka
8. říj 2015

Jednoznacne kase Hipp, ostatni znacky sezral pes 😀 a kosmetika, nejvic olejicek, tim se obcas maznu i ja 🙂

lidka_hipp
autor
8. říj 2015

@reinne Super, že švestková šťáva takhle hezky pomohla 🙂

@irenoslava Spokojené miminko a spokojená maminka, to je náš cíl 🙂

@faminka Jsem moc ráda, že vám vyhovuje mlíčko HiPP Combiotik i naše kosmetika 🙂 Netušila jsem, že s vůní mohou být spojeny tak silné zážitky, jako první kontakt s miminek, které bylo v inkubátoru. Neumím si představit jaké to je, mít miminko v inkubátoru. Měla jsem štěstí na to, že moje Anička byla od narození "obřík".

@petrusew To mám radost, že ubrousky vyhovují 🙂 Můžu vám už teď slíbit soutěž o naše jemné ubrousky 🙂

@zabzulka Ovocné tyčinky jsou super zdravá svačinka!

@ppepik Na srdíčku HiPP není špatného 🙂 Rozhodně má lepší složení než rychlé občerstvení, u kterého netušíte, odkud vlastně pochází.

@renca0 Držím palce, ať se pokožka zklidní a vy si užijete spoustu bublinek 🙂

@zuzaaanka Tak aspoň, že psovi chutnalo 😀

majavcelicka
8. říj 2015

Za nás krupicový příkrm s keksíkama v kelímkách. Bohužel sehnatelné zatím jen v Německu, ale i já bych to mohla jíst po kilech 😀

kurametla
8. říj 2015

Hipp mleko nas zachranilo od travicich obtizi, ktere mel syn po konkurencni znacce mleka, ktere nam bylo doporuceno v porodnici. Dle recenzi jsme proto presli na Hipp a bylo po problemech, pije ho dosud (22 mesicu) a uplne ho miluje. Z dalsich vyrobku jsou u nas oblibene ovocne kapsicky a ovocne tycinky (super svacinka, hlavne pri prochazkach), srdicka, ryzove oplatky a ovocne hvezdicky. Jen me mrzi, ze v Cechach jsou vyrobky znacky Hipp velmi predrazene, i v akcich, proto nakupuji v Rakousku, kde jsou ceny bezkonkurencni, a navic je tam siroky vyber sortimentu, o tom se mi muze v Cechach jen zdat, bohuzel.

lidka_hipp
autor
8. říj 2015

@majavcelicka Zapracujeme na tom, abyste jej mohla sehnat i v Česku 🙂

@kurametla Jsem moc ráda, že máte s HiPP výrobky dobré zkušenosti. Opravdu se snažíme nabízet co možná nejširší sortiment našich výrobků, ale bohužel zatím nejsme schopni nabízet úplně všechno. Neustále ale pracujeme na zavádění dalších novinek. Stejně tak si uvědomuje rozdílnost cen a vnímáme to jako problém, avšak konečné ceny jsou plně v rukou obchodních řetězců a my nejsme schopni je ovlivnit.

kristyna8
8. říj 2015

Nejraději máme mycí gel s pumpičkou,je praktický a krásně voní 🙂

mach21
8. říj 2015

U prvního syna Toníka jsme krémy nemuseli vůbec řešit, stačil obyčejný, ipřesto jsme z porodnice dostali vzorek Weledy a u toho chvílu zůstali, jenže cenově dostupné to pro nás moc nebylo. U druhého syna Vašíka už jsme krémy a kosmetiku řešit museli, byl velice suchý a nepomáhalo ani sádlo, ani dráhé krémy a nakonec jsme zkusili výrobky HIPP ne jen že jemně voní a krásně se roztírají, ale i kluci je mají rádi, používáme i sprchové mýdla, nejlepší pro nás s pumpičkou a výhoda velkého balení. A jsou cenově dostupné 🙂 takže za nás HIPP jednička s hvězdičkou 1*

mississka11
8. říj 2015

Máme nejradši mlíčka Hipp Bio Combiotik a První mléčnou kaši. Na Hippu jsme začínali, nyní už máme Hipp Bio Combiotik 2 a ten už chutná i mě 😀

lidka_hipp
autor
8. říj 2015

@kristyna8 Krásnou vůni jsem si zamilovala já i moje Anička 🙂

@mach21 Moc děkujeme za pochvalu 🙂 Jsem ráda, že vám kosmetika HiPP s BIO mandlovým olejem vyhovuje 🙂 Pozdravujte svoje kluky 🙂

@mississka11 Netušila jsem, že mlíčko může chutnat i maminkám 😉 Ale když byla Anička miminko, potřebovala jsem něco opravit v bytě a přijel můj děda se svým kamarádem. Byla jsem tehdy pryč a až večer zjistila, že doma nebylo žádné mléko do kávy. Pánové to vyřešili po svém, použili to, co bylo pro Aničku 😀

asadek
8. říj 2015

u nás je nejoblíbenější mlíčko 🙂 bio combiotik a potom suverénně dětský olej od hippu, všichni se mě ptají po čem mi tak krásně voní miminko 😀

zuzaaanka
8. říj 2015

@lidka_hipp Psovi chutnalo, je to zrout, velky ovcak 😀. A i kdyby nechutnalo, ten si vybirat nemuze 😀 samozrejme jinak dostava kvalitni granule, jen mi to bylo lito uplne vyhodit, takze recyklace :-P

lucijenda
8. říj 2015

Už od porodnice používáme kosmetiku Hipp - nejradši pleťový olejíček a mléko a hlavně krém proti větru a chladu 😉 Na koupání máme sprchový gel a roztomilou kachničku s pěnou. Příkrmy Hipp má Tomík velice rád, ale úplně nejraději má Hipp polévky - hlavně tu s pšeničnou krupicí 😉

zuzanenka
8. říj 2015

Najradsej mame vegetarianske menu ( nelpim na tom, malej to vsak chuti), ale nakupovala som v Nemecku, cesko vseobecne ponuka hlavne masove prikrmy...

majavcelicka
9. říj 2015

@lidka_hipp To by bylo super 🙂

lidka_hipp
autor
9. říj 2015

@asadek Všechna miminka voní moc hezky, ale některá hezky díky HiPP kosmetice 😉

@lucijenda Pozdravujte Tomíka 🙂 Naprosto souhlasím s jeho výběrem, protože polévky jsou základ 😀

@zuzanenka Díky za připomínku, zapracujeme na tom, abyste mohla najít více bezmasých příkrmů. Jinak asi největší výběr našich produktů mají eshopy Feedo.cz (https://www.feedo.cz/obchod/vysledky-hledani/hipp/) a Mall.cz (https://www.mall.cz/hledej?s=hipp)

bodlinka7
9. říj 2015

Nejradsi mam mlecne kase, protoze narozdil od jinych neobsahuji tunu pridaneho cukru a synovi moc chutnaji 🙂

verinikki
9. říj 2015

Zatím všechny Bio první příkrmy (pouze cuketa s bramborem teda nejede🙂 a pleťový olejíček, za mne olejíček na strie.

zuzanenka
9. říj 2015

@lidka_hipp dakujem 🙂 tam aj objednavam 😉

lidka_hipp
autor
9. říj 2015

@bodlinka7 To mám radost, že kaše chutnají 🙂

@verinikki Z vlastní zkušenosti vím, že hodně nových chutí je potřeba nabízet opravdu mnohokrát, než je miminko přijme. Malé děti bývají docela nedůvěřivé, když mají ochutnat něco, co se jim nezdá. Takže trpělivě nabízet a nabízet 🙂 Asi vás to překvapí, ale moje malá odmítala jíst mrkev. Klidně snědla brokolici, špenát, dýně, ale mrkev ne... no, trvalo to hodně dlouho, než se jí naučila jíst 😀

barinkas
9. říj 2015

ovocné kapsičky vedou 🙂

petulinavav
11. říj 2015

Za nás určitě vlhčené ubrousky, sprchový gel a pleťový krém. Kosmetika Hipp je opravdu velmi kvalitní a naší dcerce dokonale vyhovuje a tu nádhernou vůni milujeme obě 🙂 .

megy
11. říj 2015

za nás je nej hlavně kosmetika a máme odzkoušené i čajíky - chutnaly i neudělané - syn miluje ujídat čajík v granulkách. Jinak musím říct že ORS 200 rehydratační roztoky s příchutí jsou bomba - ládovat rehydratační vodníčka či jiné preparáty jsou doopravdy na poblinkání chuťově i pro dospělého natož pro děti, takže HIPP ORS 200 apple super

jaja01k
11. říj 2015

Mladší je na Hipp mléku, teď začíná baštit i masozeleninové příkrmy. Starší miluje ovocné kapsičky a tyčinky. Ráda používám i Hipp vlhčené ubrousky a máme i nějakou kosmetiku.

lucianapolis
11. říj 2015

Úplně nejvíc šampon na vlasy a příkrm losos 14m, ten malá miluje 🙂

xb111
11. říj 2015

Úplně všechny výrobky HIPP jsme zatím ještě nevyzkoušeli, ale z těch, které jsme již ochutnali, tak jednoznačně vyhrává švestková šťávička. 🙂

veri0007
11. říj 2015

rozhodně rajská s rýří vede!!!🙂

lidka_hipp
autor
11. říj 2015

@barinkas Ovocné kapsičky jsou skvělá svačinka pro malé i velké 🙂

@petulinavav Kosmetika HiPP s BIO mandlovým olejem je určitě správná volba 🙂

@megy Jsem ráda, že jste zmínila rehydratační roztok ORS 200. Ztráta tekutin způsobená průjmem může být velmi vážný problém. Já jsem mám s tímto roztokem moc dobré zkušenosti.

@jaja01k Na mlíčko HiPP Combiotik jsme opravdu pyšní, a tak jsem ráda, že vám vyhovuje 🙂 Tady najdete spoustu užitečných informací k zavádění příkrmů: http://www.hipp.cz/prikrmy/pruvodce/

@lucianapolis HiPP menu s lososem je určitě dobrá volba 🙂 Doufám, že s námi soutěžíte o rybí příkrmy: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-hipp-3/soutez-o-menu-hipp-s-rybou/

@xb111 Budeme rádi, když ochutnáte i další dobrůtky HiPP 🙂

@veri0007 Dobrá volba 🙂

megy
11. říj 2015

@lidka_hipp no my máme jen pozitivní zkušenost - každá maminka chce předejít vždy dehydrataci, ale myslím, že málokterá ví a zná tyto rehydratační roztoky - v lékárnách je často vůbec nenabídnou - spíše nabízí vodníčka, hidrasec, smectu a podobné produkty, přitom tento roztok je fakt jedinečný a chutnější 🙂

Strana
z4