SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.
V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.cz/kosmetika/

My jsme dostaly hipp olejíček jako dárek. Byla jsem velice spokojená s jemnou vůní a později jsme dostali tip na tuto kosmetiku, protože syn trpěl na seboreu a ekzémy. A Hipp mu vždy pomohl a neuškodil 🙂 za mě nej a velice ráda doporučuji kamarádkám 🙂
Po kosmetice od Hippu jsem pokukovala už dlouho. Poté jsem měla možnost ji vyzkoušet v porodnici a byla jsem velmi příjemně překvapená. Byla příjemná, krásně voněla a zanechala pokožku hebkou. Jsem atopička a ne každá kosmetika mi sedla, ale s hippem nemá zatím špatnou zkušenost, jak na své kůži, tak na kůži svých dcerušek.
Po příchodu domů jsem si zakoupila pěnu do koupele a vrátily se mi vzpomínky na první chvíle s holčičkami v porodnici a za tohle děkuji. Když už mi potečou nervy jak mám "zlobivé" děti, tak si udělám koupel a s vůní od hippu a zavzpomínám si na své pidi žížalky 🙂
O kosmetice hipp jsem se dozvěděl díky internetu, kde si maminky vyměňovali zkušenosti, která je nejlepší. Byla jasnou volbou i jako olejíček do porodnice. Syn měl nádhernou pokožku a voněl. Po návštěvě pediatra, jsem si řekla, že zkusím jím doporčované sádlo, když má být ještě lepší. Bohužel syn voněl jako "řízek", což se líbilo spíš psovi než mě a okamžitě se mu vyrazily pupínky po celém těle.Takže jsme přešli zpět na Hipp, který teď používá i nejmladší a již neexperimentuju.
Jelikož se ke mě dostalo dost vzorečků a byla jsem obdarovaná spoustou kosmetiky, mohla jsem vyzkoušet všechny možné výrobky na trhu. Když jsme si všechno pěkně vyzkoušeli, sama jsem pak zvolila, co nám nejlépe vyhovuje - voní - hezky se roztírá - je cenově dostupné - má zajímavý obal (třeba podobu kachničky 😅 atd. 🙂 Samozřejmě jsem se už během těhotenství sama zásobila nějakou kosmetikou a v tom případě jsem dala na rady zrovna maminek tady na MK, protože kamarádky mého věku ještě miminka neměly a tak jsem se neměla na koho jiného obrátit 😎
Na Hippu jsme se staly závislými potom, co jako jediné ubrousky, modré, ultra sensitiv, pomohly Emičce zabojovat s ošklivou opruzeninkou. Když jsem je nedávno kupovala, čmuchla jsem v obchodě k šamponu, a měly jsme také vítěze...maličké nádherně voní vlásky 🙂
Půjdu s pravdou ven a to je jasné, že nevyhraju 🙂 ale i tak se musím podělit, aby jste věděla, že tohle má smysl ;) O kosmetice bylo rozhodnuto, když byla malá ještě v bříšku. Vyhrála jsem totiž na facebooku balíček kosmetiky Hipp a od té doby ho prostě jedem 🙂
Dostala jsem vzoreček Hipp v porodnici a i naše paní doktorka mi ho doporučila. Jsem s ním spokojená, oběma dětem vyhovuje. Důležité pro mě i je skutečnost, že se jedná o bio kosmetiku.
Tak já myslím, že Hipp patří opravdu mezi ty nejlepší, i většina mých kamarádek používá. A já jsem se poprvé setkala s Hippem v těhotenství ve formě olejíčku na strie a teď samozřejmě pokračujeme kosmetikou na mimčo a například já miluju kojenecký čaj, má boží chuť 🙂
nejsem moc příznicem přehnaného používání kosmetiky. Má sprcháč, který používáme do vany místo pěny a když byla malá menší tak jsme používaly ten obyč olejíček aviril. Švalo mě,
že je v malých skleničkách a pořád docházel tak jsem koupila olej od hippu a ten je výborný. Jinak moc dobré zkušenosti obecně s kosmetikou nemám. Šasto jsem koupila balení něčeho, co sjem později zjistila, že stejně je v níěm něco dráždivého co malé nedělá dobře. Vyhodila jsem za to majlant a teď používám stejně z konsmetiky jen olej, sprcháč a ubrousky. Nemám nějak s ničím dobrou zkušenost
Když jsem čekala svého syna Danielka, už v těhotenství jsem s manželem věděla, že pro něj chceme to nejlepší z nejlepších. V porodnici jsem se už setkala s kosmetikou HiPP, ale už předtím jsem chodila po drogeriích a zkoumala jaká kosmetika je nejvíce přírodní a zároveň krásně voní. Když jsem našla HiPP věděla jsem, že mám vše co jsem si pro své děťátko přála. HiPP je nejlepší kosmetika kterou znám a nikdy na ni nedám dopustit! 🙂 Krásný obal, krásná vůně, BIO! Jste nejlepší 🙂
Kosmetiku jsem pro svou dcerku vybirala a stale vybiram pidle slozeni, protoze si myslim, ze si to to male mimimko zaslouzi. V porodnici pouzivaly kosmetiku Hipp a ja i mala jsme byly moc spokojene, takze i ted po 19 mesicich se k ni radi vracime 😉
Dobrý den, kosmetiku pro miminko jsem vybírala samozřejmě velmi pečlivě. První týdny jsem vsadila na jednoduchost a kosmetikou šetřila. Používala jsem vlastně jen vodu a krém na opruzeniny. Tam jsem vsadila na radu kamarádky, a ta se vyplatila. Krém jsem používali v podstatě jen první dva měsíce. Dodnes upřednostňuji čistou vodu, na zadeček používám mýdlo a po koupeli tělové mlíčko a krém na obličej. Kombinuji několik značek, mj. i Hipp. 🙂
můj manžel pracuje jako lékárník, takže výběr kosmetiky jsem nechala převážně na něm, protože si myslím že je to odborník 🙂
s HIPP jsme se setkali v porodnici, kde ho jen a jen doporucuji. Krasne voni a miminku svedci. Hned jak vyjdeme z porodnice, mame v planu si nakouoit vyrobky prave od teto znacky. Nejlepsi je vse vyzkouset na vlastni kuzi 🙂
Kosmetiku Hipp jsem si na doporučení kamarádek a různých kladných recenzí na internetu vyzkoušela nejdříve sama na sobě asi měsíc před porodem - nádherně jsem voněla a cítila jsem se svěže a čistě, a tak jsem si řekla, že pro miminko to musí být také dobré. Navíc tuto kosmetiku používali také v porodnici. Kosmetiku používáme dodnes a jsme s ní velice spokojeni. 🙂
Hipp kosmetika je dostupná, vyhovuje i mě, krásně voní a složení je taky fajn...a používají ji i v porodnici...
Já dala na doporučení, a jsem za to rada, ještě jsem kosmetiku hipp nevymenila.... Máme citlivou pokožku a já navíc i nos, kosmetika hipp pro mě splňuje všechny mě požadavky....
Dobry den. Slozeni kozmetiky je urcite nejdulezitejsi, a kdyz se k nemu prida i krasna prirozena vune... My jsme rodili minuly rok na Bulovce a tam se pouzivala pouze kozmetika Hipp. Krasne vonela a i kdyz jsme po navratu domu zacali pouzivat Sebamed, po par tydnech jsme se vratili k Hippu, ktereho vune nam pripominala a navzdy bude pripominat nase prvni spolecne chvilky s miminkem.
Kosmetiku pro své miminko vybírám podle své intuice tak, aby byla co nejpřírodnější...
já jsem na kosmetiku celkem nenáročná, myslím, že méně je v tomto případě více. takže si vystačím s krémem na zadeček, a tak jednou týdně miminko natř olejíčkem, a do vody mu přidám kapku šamponu. Hipp jsem vybrala jednoduše proto, že jsem s touto značkou spokojená u příkrmů.
Kazda maminka chce pro sve miminko to nejlepsi...tak jsem vybirala dle recenzi od jiz zkusenejsich maminek. Jaa osobne mam lupenku a tak jsem potrebovala neco pro citlivou kuzi miminka. Hipp byla jasna volba.navic jsme si ji v porodnici mohli vyzkouset. Malemu sedela naprosto perfektne a tak jsme po propusteni domu vzali obchod utokem. Mame takovou malou velkou Hipp zasobicku. Je to tu jak v mensi drogerii 🙂
U prvního jsem tuto kosmetiku vybrala na základě její vůně připomínající mi vůni u mé babičky - mandlová lehká vůně mě prostě dostala. žádné poznatky od maminek v té době jsem nebrala v potaz, jen to, že jsem věděla, že jsme udělala výborně. U druhého už to bylo na základě zkušeností 🙂
ja jsme u prvního vybirala hlavne dle doporuceni kamaradek maminek a dle recenzi maminek z netu 😀 jinak jsme pak dostali spousty vzorecku v porodnici a maly byl dost citlivy,takze jsme zkouseli a zkouseli a nakonec vyhral Hipp,to ze je Bio a nadherne voni byla další vyhra 🙂 u mladšího jsme koupili jiz vse osvedcene a i jemu vyhovuje 🙂
Vybírala jsem podle sebe 🙂 nakoupyla jsem si v těhotenství kosmetiku a skoušela 🙂 a pak samozřejmně na doporučení mojí sestřenky ma 3 děti tak ví co je dobré.Doporučila mi i tyto stránky a jsem maximálne spokojená je tu vše!!! 😉
Kosmetiku pro prcka jsem hodně musela vystřídat - má hodně citlivou pokožku a né každý krém mu sedne. Nakonec jsme spokojení s HIPP sprchovým krémem, pleťovým mlékem a olejíčkem. 🙂 Krásně potom voní.
kosmetika hipp me zaujala pri chystání vybavicky....mycí gel s pumpickou,ditatko bez reakce a sedla nám hned od samého začátku,príjemná vuně a zustali jsme i ní stale... 🙂
Hipp kosmetiku máme moc rádi, vybírali jsme podle složení ,vůně i obalu. Se všemi výrobky, které jsme zatím vyzkoušeli jsme naprosto spokojení. Naše nejvěší TOP jsou vlhčené ubrousky, které používáme pro mimča po přebalení, na upatlanou pusu, ale i my dospělí, máme je i v autě pro případ nouze, tatínek i v rybářském vybavení 🙂
vybírala jsem podle vůně 😅
Já vybírám podle složení přípravku, kde je přípravek vyroben, zda mám možnost si ho otestovat v porodnici, což pro mě bylo výhodou. Taky obal se mi musí líbit a musí být citlivý na pokožku bez velké parfemace.........Na cenu také koukám a nesmí být příliš drahý ani příliš levný, oblíbenou kosmetikou je sebamed a hipp.

My jsme vybirali podle recenzi jinych maminek, ale Hipp byl asi nas "osud", protoze ho pouzivali i v porodnici, kde jsem s malou travila vic casu nez je "normalni", uzivala si slunicka v inkubatoru a vzdy, kdyz mi ji vyndali, teplounkou, malickou, vrnici, vonela Hippem... Doted kdyz zavru oci a privonim si k mydlu, vybavuji se mi ty nase ukradene chvilky, kdy jsme se muchlaly pod dekou 😉 a po roce pouzivani muzu rict, ze jsme chybu pri vyberu neudelali 😉