icon

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP

lidka_hipp
6. říj 2015

Slíbila jsem vám hodně soutěží, a tak tu mám hned další 🙂 Tentokrát budeme soutěži o hebké plyšové sloníky HiPP. Mám tu připraveno hned deset plyšáku vhodných i pro nejmenší děti 🙂

Stačí, když tady do fóra nahrajete fotografii svého miláčka s jeho oblíbenou hračkou. Deset vybraných odpovědí pak odměníme sloníkem HiPP.

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP
Strana
z8
anuliina
8. říj 2015

Naše mrňátko si nejraději hraje s tímto míčkem. A většinou to upoutá pozornost našeho Maxíka, takže je to potom zajímavá hra dvou mláďátek. 🙂

zuzanenka
8. říj 2015

V dnesnej dobe to bez mobilu nedame! 😉 😀

bodlinka7
8. říj 2015

Hracek ma Kajik opravdu pozehnane, ale nejradsi se houpe ve svem tucnakovi

luciepisek
9. říj 2015

Nejoblíbenější hračkou našeho skoro 10ti měsíčního synka Honzíka se stal prolézací hrad z kartonu, který mu ručně vyrobil sám tatínek 🙂

barunkastastna
9. říj 2015

Matyáškovy nejoblíbenější hračky jsou psi, to se vždycky moc směje, tahá je za srst, za ocas a někdy i za ouška. Pejskům se Maty taky moc líbí, takže spokojenost na obou stranách.

radusacekr
9. říj 2015

Syn a dcera mají očividně stejnou oblíbenou hračku 🙂

nemcovapetulka
9. říj 2015

nejolíbenějši hračka u nás! JOHN DEERE - GATOR.. Aneb, mám káru jako můj děda!

berusinecka
9. říj 2015

Starší syn miluje medvídka-dostal ho od maminky když se narodil. Usínáčka má skoro pořád u sebe. Máme i dvojníka-schovaného ve skříni-jelikož jsme ho už málem ztratili na dobro. Mladší syn miluje zajíčka-kterého dostal od svého brášky k narození na důkaz své lásky.

luckaamilan
9. říj 2015

Naša najoblúbenejšia hračka je momentálne pračka 😀
čo na tom, že mami potrebuje prať,
musí si pekne počkať 😎

zuzaaanka
9. říj 2015

Nejvdecnejsi hracka od doby, co umel neco drzet a myslim, ze s nim jeste dlouho pobude 🙂

p_ch
9. říj 2015

s autobusem i do postele

ludul
9. říj 2015

Elíkovou nejoblíbenější hračkou jsou zatím jeho ručičky 🙂

p_ch
9. říj 2015

s autobusem do postele

karinvy
10. říj 2015

Myslím že fotka mluví za vše 😀 🙂

qintus
10. říj 2015

Momentálně vede ovladač 🙂 😉

davweify
10. říj 2015

Ja mam hlacek, ze nevim keru prvni.. 😉

kejny
10. říj 2015

méďa mazel 🙂

teenyel
10. říj 2015

Isabellky 1. chycení plyšové hračky 🙂 poprvé jsem jí v postýlce našla, že si chytila oslíka (v 11 týdnech) a celého ho ožižlala 🙂 a každé "poprvé" se u nás musí zdokumentovat 🙂

jaja01k
10. říj 2015

Bez lemura ani ránu 🙂

jeanette73
10. říj 2015

Rybka s námi pluje všude, dokonce nám pomáhala hledat houby 🙂...a nerozlučné duo přece jen houbu našlo 😀, a protože jich letos bylo jak šafránu, museli se s houbou i vyfotit 😉

jeanette73
10. říj 2015

Miluju svoje ručičky a prstíčky 😉, s těmi si dokážu hrát docela dlouho...ráno po probuzení vztáhnu ručičky ke stropu a různě je nakrucuju, pak cucám prsty a slintám u toho, že mám body do pasu mokré :-O...perfektní věc, ty ruce, ještěže je mám a máma je nikdy nezapomene vzít s sebou, paráda 😀

prdecek
11. říj 2015

u nás momentálně letí letadla a nejvíc to maminkou z lásky vyrobené 🙂 mám za úkol jich udělat ještě moooooc prý 🙂

prdecek
11. říj 2015

a u mladšího je momentálně nejlepší spíš hra než hračka vše odkud ho musí maminka vytáhnout 🙂

xb111
11. říj 2015

Tatínkovou vášní je posilovna - ovoce nepadá daleko od stromu 😀

lenuli3622
11. říj 2015
katepuha27
11. říj 2015

Láska na první pohled 😀

veri0007
11. říj 2015

tak teď je hodně v kurzu dárek, co malá dostala k 1. narozenínám 😀 jezdící dřevěná kravička

adrianka1712
11. říj 2015

Emminka dostala tohoto pejska ako darček k 1. narodeninkám, a odvtedy je to oblúbená hračka. A zároveň aj kamarádka na zaspávanie 🙂

lednovajita
11. říj 2015

co se týče hraček, teprve se rozkoukáváme, ale žirafa už se stala tou nejzajímavější. Chrastítka nás neberou 🙂

Strana
z8