icon

SOUTĚŽ: mléko HiPP Combiotik

lidka_hipp
3. únor 2016

Jsem moc ráda, že hodně z vás má dobré zkušenosti s naší mléčnou výživou HiPP Combiotik. Je pro nás moc příjemné mít informace přímo od vás 🙂 Myslím, že by bylo fajn udělat radost vám, které už naše mlíčko rády používáte a také třeba potěšit ty maminky, které by mlíčko HiPP Combiotik rády vyzkoušely. Proto je tu dnešní soutěž 🙂

Soutěžíme o pět balíčků našeho pokračovacího mléka, které si můžete vybrat podle věku svého miminka. V každém balíčku pak budou čtyři balení mlíčka HiPP Combiotik.

Stačí napsat, proč vám naše mléko vyhovuje nebo proč byste ho rády vyzkoušely. Pět odpovědí odměníme krásným balíčkem 🙂

SOUTĚŽ: mléko HiPP Combiotik
Strana
z5
janicka53
3. únor 2016

H rnek-dva a hned je lepší každá hra
I deálně dítě se díky němu ze mě stává
P řebírá mě k životu, jak mamku její káva
P itný režim s mlíčkem doplním

J e plné vitamínů, to já vím
U ž navždy mu věrní budeme
N aši přízeň slibujeme
I díky němu vyroste ze mě velký chlap
O čka mé hovoří o tom, že ho mám rád
R aději mi tedy alespoň jednu krabici pošlete, radost mi tím uděláte

blecha94
3. únor 2016

Nebyl mi dán ten dar nakrmit svoje dítě z prsu, a tak už v porodnici dcera dostala lahvičku s umělým mlékem. A byl to právě HiPP. Po příchodu domů jsem si řekla, že nebudu nic měnit, když je na něj dcerka zvyklá a vyhodila jsem krabici Nutrilonu, co byla připravená "kdyby náhodou", a koupila HiPP. Udělala jsem dobře, dcera prospívala, krásně přibývala a absolutně nevím, co to je kolika. Dodnes si denně dá svoje dvě dávky a je spokojená. Jsem ráda, že jsme v porodnici dostaly právě HiPP a i díky němu měli pohodovější první měsíce života.

wedinka
3. únor 2016

Radi bychom vyzkoušeli dvojku 🙂 hippem 1 obcas prikrmuji, sklenicky Hipp miluje, pro spestreni chuti vozim i z Rakouska. Kosmetikou vonime vsichni🙂

suzana33
3. únor 2016

Radi bychom vyskusali od 1 roku budeme moc vdacny 🙂

tria002
3. únor 2016

Já mela hrůzu z očkování. Mela jsem ho i odložené, a chtěla jsem nejdřív prckovi nějak posílit imunitu. Hipp combiotic nezklamal a přesně naplnil moje očekávání. Malej zdravej celou zimu, mlicko mu chutná, i když porad kojim.. baví ho pit ho z hrnecku.
Za me top!!! A neni nad vlastni zkušenost.

zuzaaanka
3. únor 2016

My otevreli prvni krabici mleka Hipp pred 4 dny, protoze je malemu rok a ja musim obcas do prace a taky obcas vyjit si vecer ven s kamaradkou prospeje me i prckovi 🙂 kojit chci dal, ale je prima mit zalohu, navic tak kvalitni a malemu hned mlicko zachutnalo (asi bych mela zacit chodit ven mezi lidi pravidelne 😀 ), je vazne super pocit. I kdyz syna miluji nadevsechno, je prima, ze muze byt jen s tatinkem 🙂 tak treba se nam postesti, mlicko vyhrajeme a ja budu moci chodit vecer konecne plavat 🙂

sluniczkoo
3. únor 2016

Mlíčko HIPP bychom rádi vyzkoušeli. Náš malý (8m) je od narození na UM a v současné době má již druhou značku. To první ho stavělo, téměř nekakal a byl protivný...teď to druhé je více méně super, ale malý i ve svých 8m stále blinká. Ne hned po jídle, ale i dvě hoďky po krmení. Tak mě napadá vyzkoušet ještě jiné mlíčko, zda se to zlepší 😎 a na řadě je HIPP 😵

pavlikovarenata
3. únor 2016

Taky máme tohle mlíčko doma, malý teda jede převážně na MM, ale když hlídá tatínek nebo babička tak máme toto UM. A proč jsme ho vybrali? Protože je super nápad, aby v něm byla probiotika...u prvního syna jsme dávali probiotika zvlášť a strašně špatně se to v MM rozmíchávalo, tak teď dostane sem tam UM a beru, že máme splněno 😉

dubina
3. únor 2016

Syn jiné mléko nepije!!!! Zkoušeli jsme i jiné značky...reakce syna byla, že teda ani omylem a navalte moje mléko. Kojila jsem až do 15 měsíců a Hipp mléko vzal jediné na milost a dneska je na něm závislák 😀 .

suzinka1608
3. únor 2016

nášho malého šibala ešte len kojím resp dojčím 🙂 ale kedze uz coskoro musim spat do prace (kveten) tak by mliecko pomohlo bábine ktorá sa o šimonka bude starat.

monunkaaa
3. únor 2016

Pro mě bylo nejdůležitější vybrat po kojeni mlicko,ktere bude malé chutnat,nebude ji po nem bolet bříško,ani blinkat. Hipp splnil moje očekávání,malá je spokojena a ja s ni 🙂

pouzarovaj
3. únor 2016

My bychom mléko Hipp Bio Combiotik chtěli vyzkoušet a to proto, že jsme zatím žádné pokračovací mléko nevyzkoušeli a nemáme s žádným zkušenosti.

xoriska
3. únor 2016

Už v porodnici se mi bohužel netvořilo mléko, takže malá dostávala dokrm a čekalo se zda nezačne tvorba mléka. Bohužel se tak nestalo a malá musela být od narození na UM, když jsem při odchodu zjištovala co jí dávali, řekli Hipp, tak jsem ho kupovala. Nyní budou malé 2 roky a mlíčko miluje ! Pravidelně dostává na noc a ráno když se vzbudí, nikdy neměla žádné problémy, dokonce ještě nikdy nebyla nemocná a to je pro mě jako mámu hlavní ! Díky za Vaše výrobky a určitě nejen mlíčko budeme kupovat dál 🙂

vkatu
3. únor 2016

Mému synovi jsou 2 roky a mlíčko Hipp miluje 🙂 občas jsem zkusila jiné UM ( junior, beba) ale vždy jsem načaté krabice posílala dál vždy poznal že má ve flašce něco jiného, malému moc chutna, zmĕnu nepotřebuje a tak by se nám určitě mlíčka hodily do zásoby, syn by měl určitě radost 🙂

m_m_sophia
3. únor 2016

Malicka se narodila predcasne a nechtela vubec pit ani moje, ani umele. Zazrakem jsem se rozkojila, ale nestacilo ji to. Zkusili jsme Nutrilon, no mala ho plivala a zvracela. Hledala jsem jinou variantu a nasla Hipp, vynikajici volba pri kojeni. Mala s chuti vypila svou davku, nemela jediny problem s briskem ani stolici diky Probio a Prebio. Na cenu nehledim, kdyz jde o me dite a jeho potreby. Doted pijeme Hipp, jsme jiz na pokracovacim mlece a pujdeme dal 🙂 U dalsiho ditete jdu na jistotu. Doporucuji Vsem maminkam, ktere pro dite chteji to nejlepsi 🙂

margon
3. únor 2016

Na Um jsme od narození ze zdrav. důvodu nemohu kojit. Momentálně nám dané Um přestává vyhovovat protože nás pořád trapí prdíky a teď poslední týden i začíná více po jídle blinka, tak přemýšlím že vyzkoušíme mléko od HIPPu Combiotik, protože na něj slyším jen samou chválu.

miskakm
3. únor 2016

Vaše mlíčko bych rada vyzkoušela, protože to je snad už jedina naděje, že naše Karolínka bude spát celou noc 🙂 je jí 17 měsíců a bohužel nic ji nezasyti na celou noc :(

rezetka
3. únor 2016

Hipp je pro mě zárukou kvality a dceři moc chutná. I ve svých 30 měsících pije mléko dvakrát denně a tak si dávám záležet, aby měla to správné 😉

kimby
3. únor 2016

V dnešní době se už člověk bojí něco koupit, především pro děti. Všude na nás číhají nezdravé potraviny plné zdraví škodlivých složek.
Snažila jsem se číst a vybírat dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Zvolila jsem příkrmy i UM HIPP, této značce věřím a snad nezklame.

aghbala
3. únor 2016

Jelikož jsem se nerozkojila tak, aby naše princezna byla dostatečně napapkaná, sáhla jsem po značce Hipp. Chtěla jsem malé dopřát co nejlepší mlíčko. Kvalitní složení, malá byla spokojená a ustalo nám i bolení bříška. Chuť, rozpustitelnost, nepěnivost a cenová dostupnost (vůbec pokud je v akci 🙂, to je pak super kvalita za super cenu ). U nás je Hipp číslo 1 a ráda ho budu dceři dopřávat co nejdéle.

p_ch
3. únor 2016

syn pil dlouhou dobu konkurenční značku ale jednou vyzkoušel a od té doby kupujeme jen Hipp mlíka.. nebolí ho bčíško, nemá průjem ani zácpu... škoda jen že je tak drahé :( syn nic jiného nejí a krabici UM má na den a půl :(

mrkew
3. únor 2016

Zaplat pánbůh kojím ale na noc davam kaši bohužel ne všechny jsou nemlecne a tak kvůli kaši musím kupovat i um na zredeni tak bych uvítala Vaše mlíčka

mishen
3. únor 2016

Od narozeni nasi Julinku prikrmuji a zkusili jsme uz spoustu druhu mlek, protoze trpime na boleni briska...Je to par dni, co jsme zkusili Hipp a mam radost, boleni zadne a konecne klidne noci bez prevalovani a prdeni 😀

janicicka85
3. únor 2016

Hipp mlíčko je jednička,
tvrdí naše holčička.
Ráno,večer musí být,
bez něho už nejde žít!!
Zaplní se bříško celé
a pak hurá do postele.
Ráno zase mlíka flaška
nabije našeho raráška.

Naše dcerka pije Hipp mlíčko od 10 měsíců a jediným důkazem toho, že jí vyhovuje a chutná je každé ráno a večer volání: "Míkooo, míkooo..." a následné "na ex" vypití celé flašky. Za nás jedině HIPP 😎

ttitine
3. únor 2016

Vzoreček mlíčka jsem si dovezla už s porodnice, přiznávám ochutnala jsem ho zatím já. Byla jsem překvapená lahodnou chutí a to složení mlíčka se mi líbí, myslím že až nastane čas malé ho ráda nabídnu. 🙂

irenoslava
3. únor 2016

je nám 21 měsíců a rádi bychom vyzkoušely mlíčko právě i to vaše. Našemu drobečkovi dáváme bebu HA jsme s ní spokojeni.

dasulka918
3. únor 2016

Když mojí malé přestalo stačit pouze mlíčko ode mě a neprospívala tak jak by měla, vydala jsem se na doporučení paní doktorky do lékarny pro UM, nechala jsem si paní lékarníci doporučit nějaké mlíčko a ona byla jednoznačně pro HIPP, tak jsme ho zkusili a ani jsem nedoufala, že by jí to hned vyhovovalo (kamarádky musely vždy vyzkoušet několik UM, než našly to pravé), ale naší Julince HIPP chutnal od začátku, prospívala, neměla absolutně žádný problém s mlíčkem a nemá ho dodnes a když vidí lahev, vyplivuje nadšeně dudlík a těší se na dobrotu 😉 😉

verkaunka
3. únor 2016

Ahoj, mlíčko od Hippu jsem koupila párkrát a dcerka je velice spokojená, střídám ho ještě s jedním mlíčkem, které jí kupuji od malička, musím říci, že jsem ho sama ochutnala a dokonce i mně přišla ta chuť výborná....zrovna dnes ráno ho malá pila, tak jsem si musela také ,,cucnout" 😀....

fouskovi
3. únor 2016

Já bych ho ráda vyzkoušela z toho důvodu že ho spousta maminek chválí a u nás byl docela problém najít nějaké mlíčko 🙂

verinikki
3. únor 2016

Zatím jsem využívala pouze Hipp mléčné kaše a vzhledem k tomu, že z nich malou netrápilo bříško a jako velký bonus je všechno od Hippu z bio surovin, tak jsem zvažovala i přejít na Hipp UM.
Ve složení jsem ale narazila na palmový olej. Začala jsem tedy zkoumat složení všech UM pro srovnání a zjistila jsem že je všude! Už jsem byla pěkně naštvaná, co to těm chudákům dětěm zase cpou🙂
Takže díky za info, co jste rozebíraly ve vedlejší diskuzi o mlíčku a s Hippem budu nadále počítat 😉

Strana
z5