SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.
Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

Manžel mi bohužel značku HIPP tak trochu zakázal kupovat, protože je prý zbytečně drahá ☹ S první dcerou jsem si ale i přes to prosadila alespoň kaše od Hippu a rýžové oplatky, protože ty dceři fakt chutnali. Teď zajíždíme příkrmy s druhou dcerkou a ráda bych, aby ochutnala alespoň některé zajímavé příchuti z vašeho sortimentu jako je: polévka s telecím masem, brambory s králičím masem a fenyklem nebo třeba Červená řepa s jablky a hovězím masem. To zní opravdu zajímavě a chutně a věřím, že by to naší Gábince moc šmakovalo 😉
u nás jednoznačně vedly boloňské špagety a kdyby byla možnost vyzkoušely by jsme Jemné těstoviny s mořskou rybou a rajčaty.
u nás je jednoznačně nejoblíbenější dýně 🙂 ale hrozně rádi bychom vyzkoušeli třeba lososa 🙂
ps: díky za skvělé dny hipp s krásnými soutěžemi 🙂
Jelikož nejoblíbenějším příkrmem našeho chlapečka je značka Mateřské Mléko 🙂 rádi bychom vyzkoušeli všechny příkrmy od HIPP 🙂 Nejlepším patří to nejlepší 🙂
U nas vedou spagety s mozarelou a pak taky cervena repa s masickem 😉 hlavne, ze je to vcas na stole a je toho hodne 😉
Synovi moc chutnají skleničky s lososem, ale i polévka s pšeničnou krupicí. Vyzkoušeli jsme už několik druhů a skleničky od Hipp jednoznačně vedou 🙂
Bolonske spagety by se u nas mohly servirovat kazdy den 🙂 A nejen dcerce! :D
Dobrý den, musím říct, ze Vášovi od Hipp chutná všechno, ale nejvíc si mlaska po Karotce s bramborem a lososem.. 😊
Příkrmy Hipp jsem začala používat před 14lety u prvního syna jednoznačně vítězil špenát 🙂 .Před 10lety se narodil druhý syn a překvapivě vítězil opět špenát.....že by bráchové 😀 ?
Teď čekáme třeťátko a co bude chutnat jemu uvidíme,ale určitě za těch pár let je hodně novinek 😉.
Kvalita je tady opravdu na místě 🙂
My sme zatial vyskusali skoro vsetky druhy do 7 mesiaca a musim konstatovat, ze ani s jednym druhom sme nemali problem. Skusali sme aj ine znacky, ale Hipp je proste naj, takze Domca si vie vybrat uz od malicka (ved ma byt po kom, co sa tyka jedla 🙂 ) No a ked uz mam vybrat tie naj druhy, tak je to urcite spenat, bolonske spagety a kureci polevka s psenicnou krupici. 🙂
Jmenuju se Vojtíšek a od staršího brášky mám sestavené následující menu: Začnu Hipp Bio první mrkvičkou, brokolicí a dýní, pak si dám zeleninu s rýží a telecím masem a nesmí chybět bio špagety v boloňské omáčce! Už se těším na ukončený 4.měsíc až si dám do nosánku 😀
Náš Davídek miluje zeleninu ze zahradky se sladkymi bramborami....to mu tajně ujídám i já 😀
My začínáme s příkrmy za 10 dní a už mám nakoupenou první mrkev, dýni a karotku s bramborem. Jsem zvědavá,jak se bude prcek tvářit 🙂
Nejvic ma rad polevku s psenicnou krupici nebo lososa 🙂 preferuje sklenicky oranzove-cervene barvy pred svetlymi 🙂
U nás chutná od Hipp naprosto všechno,malej je všežravec 😅 moc mu chutnají těstoviny se smetanovou omáčkou a celozrnné těstoviny.miluje i vaše přesnídávky s krupičkou,ovesnými vločkami atd. Ještě že nám tak dobře vaříte,děkujem! 😵
Synovi je 8 měsíců a příkrmy mu zatím vařím doma, takže žádný kupovaný ještě neměl, ale jelikož bychom měli jíst ryby několikrát týdně a to v našich končinách není zas tak jednoduché, pak bych určitě ráda vyzkoušela nějaké příkrmy s rybou 🙂
U nás vedou ovocné příkrmy nad zeleninovými. Menu příkrmy jsme zatím neochutnali. Momentálně bychom chtěli vyzkoušet Kaši na Dobrou noc 🙂. Jen zatím váhám, kterou příchuť koupit. Je škoda, že se nedá koupit jedna porce na vyzkoušení.
Tak Matulka je po tatínkovi, tudíž špagety bolognese jsou top!!!
My začneme teprve příští týden, ale už mám nachystaný šuplíček s Hipp skleničkami- klasiku na začátek-první mrkev, mrkev s bramborem a taky dýni, protože podle ohlasů vím, že dětem hodně chutná, tak jsem na to sama zvědavá, co na to řekne náš brouček a jak a co mu bude chutnat, samozřejmě si na zapití dá mateřské mlíko, ale tím, že už začíná štípat a plácat budu jen a jen ráda za jinou formu jídla aspoň na chvilinku 🙂
Tatínek každé ráno snídá mussli a Theo musí samozřejmě taky, takže Bio mussli s ovocem a jogurtem je super, zdravá snídaně nebo svačinka vždy po ruce. Musím říct, že ani rodiče nepohrdnou 😉. Jinak syn je od mala takový jedlík, že by Vaše příkrmy snědl i se skleničkou 🙂.
Jak už jsem psala do druhé diskuze, tak kluci jí opravdu všechno. Od Hippu kupujeme v podstatě všechno (přes ovocné přesnídávky,sušenky, tyčinky až po menu se zeleninou i masem), tak máme vše vyzkoušeno. Za mě je nejlepší losos a al.treska s jakoukoliv přílohou a na cesty mám ráda Pasta Bambini v plastovém kelímku 🙂
S příkrmy u syna začínám a moc mu chutná dýně a cuketa s bramborem.
S příkrmy začínáme a jelikož ze zásob domácí zeleniny máme už jen brambory, tak jsem vybirala co prckovi dávat než nám něco čerstvého na zahrádce vyroste. Z bio výběru příkrmů mi první do oka padl Hipp První dýně , malá velikost skleniček je pro začátky fajn. Ve spíži už stojí i Hipp Polévka a brzy plánujeme i nějakou kombinaci s rybou.
Nase Hanicka papa vse od Hipp, ona toho strejda Hippa proste miluje...
Od Hippu dceři hrozně chutnají příkrmy s rybou, ty totiž nejím a nevařím, proto si je užívá alespoň ve formě skleničky 🙂 Ráda bych vyzkoušela špagety a vlastně cokoliv, kde jsou rajčata, ty miluje ve všem, jenže pokud není sezóna, tak jsou rajčata hnusná a nekupuji je. Ve skleničkách jsou předpokládám kvalitní a sbíraná v době, kdy se normálně pěstují venku a ne ve skleníku.
Naše nejoblíbenejší příkrm je zatím Bio první mrkev, rádi bychom ale už vyzkoušeli už Bio hovězí maso 🙂
Znacka HIPP nam moc chutna, ale nekupujeme ji moc casto, kvuli financim. Dceri moc chutnaji testoviny se sunkou, testoviny s bolonskou omackou ale ma rada i rybycky 😀. Moc ji taky chutnaji ryzove oplatky a s chuti vzdy vypije vase stavicky 😀
My s příkrmy budeme teprve začínat ale určitě chceme zkusit kromě zeleniny i hipp krutí,hovězí a kuřecí příkrmy 🙂
Můj? 🙂 Já bych chtěla ochutnat všechno ze sekce BIO Dětské těstoviny a začala bych boloňskými lasagnemi 🙂 Ale dcerka je ovocná, ta miluje nejvíc Jablka s lesními plody. Je super, že jedete v BIO kvalitě. Je to sice relativně drahé a pro mě tedy pro běžnou konzumaci nedostupné, ale ta myšlenka šetrně ošetřované přírody a lepších chovatelských podmínek je fakt krásná. Pracuju v ochraně přírody a fandím všem snahám o lepší svět. A když to někdo zvládne promyslet i ekonomicky a dokáže BIO výrobky prodat zákazníkům, tak to je na medaili 🙂 Fandím vám!

My jsme od začátku na příkrmech značky hipp. Malý má nejraději boloňské špagety. I když u nás se nepohrdne žádným jídlem, za jídlo by byl schopný mě i prodat 😁