icon

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP

lidka_hipp
4. únor 2016

Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.

Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
Strana
z7
xalla
5. únor 2016

Naší Evelínce moc chutnají těstoviny se zeleninou a smetanou a taky mrkev s rýží a telecím masem a strašně moc jí chutná švestka a meruňky 😉 To musíme mít stále v zásobě 🙂 Je totiž velký jedlík 🙂 😎

suzinka1608
5. únor 2016

náš malý síce ešte prikrmovanaý nie je, ale príkrmy mávam nakúpené do zásoby keďže trvanlivost je pomerne dlhá 😉 no stále ked pridu kamosky s detmi nase prikrmy vymiznu a najviac im chuti :"BIO Špagety v bolonskej omáčke" tak verím že už čoskoro bude chutit aj nasmu drobcovi 🙂

bledulka84
5. únor 2016

Terezka má nejraději boloňské špagety v srdíčku, ve skleničce pak brambory a kukuřice s krůtím masem a z ovocných jedině švestičky. Protože malá nesnese mléko, ani jablka, tak máme trošku omezenější výběr, ale i tak si u Hippu vybereme 🙂

xluccca
5. únor 2016

Náš Adámek má rád od Hipp rád všechno, je to velký jedlík. Jsem za to moc ráda. Ze začátku hodně pomalu přibíral, tak jsme bojovali a teď už všechno dohnal a je to šikula🙂 kdybych měla vybrat nejoblíbejnější, tak jablka s hruškami nebo jahodami a bio rajčata se špagetami a mozzarelou.

charmed
5. únor 2016

Těstoviny s rybou a smetanovou omáčkou a v závěsu se drží boloňské špagety 🙂

radusacekr
5. únor 2016

Dcera naštěstí jí dobře,není vybíravá,takže nemáme oblíbené jídlo,ale chtěla bych vyzkoušet HiPP BIO Mini-Rigatoni se zeleninou 😉

katy007
5. únor 2016

Tomášek teprve s příkrmy začíná a jeho nejoblíbenější je cuketa s bramborem. Chutná mu moc, pěkně jí a bříško ho nebolí. Osvědčily se mi příkrmy Hipp i u starší dcery, proto ani s jinými neexperimentujeme 😉

matous24
5. únor 2016

Bolonske spagety a takove jablecne pyre snad s palacinkou, trhancem nebo cim??? To jsme jednou koupilo v Nemecku a tady jsem to jeste nevidela... 🙂

janinasuch
5. únor 2016

S příkrmy budeme teprve zacinat, takže máme koupené jen ty základní jednodruhové. Ale později určitě vyzkoušíme menu, já osobně bych volila boloňské špagety a menu s jakoukoli rybou.

mkrelo
5. únor 2016

Budu se opakovat,ale nás NEJ je s lososem. Určíte bychom rádi vyzkoušeli boloňské špagety.

terchal
5. únor 2016

Když už malé dávám kupované příkrmy, kupují takové, které doma nevarim. Proto u nás vede: brambory s kralicim masem a fenyklem a špagety v boloňské omáčce. 😃

monnn
5. únor 2016

tak malá je doposud jen kojena,ale už je nejvyšší čas začít,tak ze začátku si snad vystačíme domácí mrkvičkou aj,ale určitě ráda nabídnu malé ty které doma neuvařím 😕 tj nějaká rybička a i králík aj,musím se pořádně kouknout jaké dobrůtky máte na trhu 😉

pavlinecenka
5. únor 2016

My ještě příkrmy nemáme, ale určitě začneme z hippem a zkusíme něco z brokolickou a něco z mrkvickou, tu má ráda i maminka 🙂 takže při nejhorším ji spapa ona

kariii
5. únor 2016

Tak jak jsme teď zjistily, tak dýně má úspěch, teď budem zkoušet brokolici 🙂 akorát jsem dneska dojidala včera po malým dojidala mrkvičku, ta moc nejela, dýně je lepší 🙂 jsme teprve na začátku, v průběhu měsíce budu brát i příkrmy s masem 🙂

wedinka
5. únor 2016

Malý má nejraději kus kus ze zeleninou (kupujeme v Rakousku), zeleninovou směs a kuřecí polévku. Ale baští mi s oblibou i další Hipp skleničky. Už jsme vyzkoušeli všechny pro 4. a 5. měsíc a těšíme se na další😉

wawwaw
5. únor 2016

S prikrmy zatím začínáme, ale v pozdějších měsících určité vyzkousime prikrmy, které jsou neobyčejne. Jako těstoviny s mořskou rybou, brokolici a smetanou, červená repa s jablky a hovězím masem, brambory s kralicim masem a fenyklem. Už se tesime, jak ochutname 🙂

qwerin
5. únor 2016

Najviac zboznuje prikrm s lososem 🙂 a kedze sa to bojim pripravovat kvoli kostiam tak kupujeme prikrm od hippu , a nejen lososa ale aj spoustu inych zeleninovych a ovocnych 🙂 mňam 😝

marunkaptacek
5. únor 2016

V úterý mi pediatr řekl, že už můžu začít dceři dávat první příkrmy. První co mě napadlo, že pořídím Hipp, protože má i mlíčko a evidentně jí chutná. Takže jsem koupila Mrkev+brambor a sice se ze začátku na to moc netvářila, ale dneska snědla půl skleničky 🙂 těším se až jí dám ochutnat i jiné dobroty od Hippu.

princeznaj
5. únor 2016

Kubík zblajzne všechny skleničky ani nemrknu 😀 mezi ty top patří příkrmy s těstovinami 🙂 A já mám moc ráda rybičkové, protože sehnat čerstvou rybu není vždy úplně jednoduché 😒

roseinka
5. únor 2016

U nás vede brambora s králíkem a fenyklem. Z ovoce snad vše, ale nejvíc meruňka s banánem. 🙂

barinkas
5. únor 2016

Nejoblíbenější a vlastně jediný, který dcerka jedla, je kuřecí polévka s pšeničnou krupicí 🙂.

meduzka123
5. únor 2016

dobrý den, celkově zbožnujeme vyrobky od hippu 😉 . Když jsme s příkrmy před 2 měsíci začínali automaticky jsem sahla po této znčce. První mrkvička, dýně, špenát, brokolice tím vším jsme už prošli. A Ríša nenechá ani lžičku. Včera zrovna papal červenou řepu s hovězím masem a jablíčkem a byla to mnamka. Teď bychom chtěli vyzkoušet bolonské špagety a něco podobného 😉

chanelle1
5. únor 2016

Dany nemá chuťové preference, ale vzhledem k tomu, že se učí jíst sama, obzvlášť oceňuji jako matka všechny příkrmy světlé barvy (nejvíce rybí). Jednak zdlábne sleničku na posezení, a jednak ta část skleničky, která neskončí na patřičném místě, není na zbytku bytu (obzvláště stěn) vidět tak, jako třeba rajčatová omáčka se špagetami.

tajemna30
5. únor 2016

Tak jako jiné výrobky Hipp máme rádi, tak i příkrmy - a volím ty s mořskou rybou, protože tu často nejíme, tak se snažím aspon formou příkrmu.

mishen
5. únor 2016

U nas nejvice frci ryby a bolonske spagety! Vyzkousime radi vsechno, chute mame rozmanite a Hipp tolik dobrutek! 😉

dom27
5. únor 2016

Chystám se vyzkoušet mořskou rybu, králíka a sladké brambory 🙂

avori
5. únor 2016

Zdravím, většinou příkrmy připravuji doma. Samozřejmě jsem koupila i několik skleniček, hlavně takové které doma nevařím. Od Hippu jsme zatím vyzkoušeli Bio První dýni, Bio První mrkev, Mrkev s rýži a telecím masem. A naší holčičce zatím všechno chutnalo. Určitě bychom rádi vyzkoušeli i další příkrmy a kaše od Hippu. 🙂

dvoranna
5. únor 2016

Hezký večer, u nás nejvíc frčí boloňske spagety, to by málem snědla i skleničku se lžičkou

pet_mar
5. únor 2016

Zatim moc prikrmum nedame, ale pokud by jsme chteli neco vyzkouset tak mlecne kase nebo neco ze sekce menu, ale jen to co by bylo vhodne pro 10 mesicni mimi, co jeste ji mixovanou stravu.

lulumka
6. únor 2016

Příkrmy jsme ještě nezkoušeli, ale zanedlouho už na ně chci najet. Rozhodně bych ráda vyzkoušela Hipp první mrkev nebo Hipp první brokolice. Snad nebudu mít víc mrkvičky já v očích než malej v pusince 🙂

Strana
z7