icon

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP

lidka_hipp
4. únor 2016

Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.

Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
Strana
z7
lucinka58
4. únor 2016

Mému synovi nejvíc chutná ovocný příkrm od Hipp - švestka 🙂 A pak má taky rád polívečky 🙂 Dneska jsem zkusila koupit krupičnou kašičku na dobrou noc - ale ta mu teda moc nejela.... ☹ Ale zkusím ji dát ještě zítra - třeba to bude lepší - přecejenom nová chuť 🙂 Jinak bychom rádi ochotnali nějaký příkrm s masíčkem - určitě taky bude moc mňam 🙂

mimar
4. únor 2016

Holky postupně ochutnávají vše. Zatím nej úspěch máme z cukety s bramborem. Ale nepohrdneme ani masičkem to může být jakéhokoliv. A takhle čekáme až nám mamka ohřeje obídek. A z přesnídávek máme nej broskvovou

tynka23
4. únor 2016

U nás vedou jednoznačně špagety s mořskou rybou a zeleninou ve smetanové omáčce. Ryby jsou top!

zanri
4. únor 2016

Přestože je už Honzík větší, tak když je nemocný, rostou mu zoubky, cestujeme (nebo když je maminka líná🙂, tak občas příkrm koupím. A nejčastěji je to Červená řepa s jablky a hovězím masem. Já řepu nemám ráda, ale malému chutná a chci mu ji dopřát. Ráda bych zkusila jemné těstoviny s mořskou rybou a rajčaty a nebo ty Špagety s mořskou rybou a zeleninou ve smetanové omáčce. Jinak ovocné kapsičky musí být pořád po ruce, skleničky už teď kupuji míň, spíš dávám přednost těm v plastových kelímcích. Výrobky: BIO Müsli Dobré ráno Jahody a jogurt a BIO Müsli Dobré ráno ovoce a jogurt neznám, ale ráda vyzkouším. Kaše ve skleničkách - dokonalost sama, určitě až pojedeme v létě na dovolenou, nakoupím - ideální svačinka na cesty, jogurt či krémák by v horku nevydržel. Rýžové opatky malému nechutnají, za to doslova "ujíždí" na HIPP BIO oplatcích - klidně by mohly být větší😀

pavlikovarenata
4. únor 2016

No u nás zatím jedou maximálně dvoudruhové...sice už má osm měsíců, ale ne a ne se rozjíst. Co mu ale chutná je vaše brokolička, tak té máme zásobu 😀 Jinak se chystáme určotě na hippovské masové, ale zatím jsme vyzkoušeli jen přidat trochu masíčka a nejede mu to, tak zatím vyčkáváme 😀 Snad nebude věčně na mlíku, které mimochodem máme taky hippovské, když teda nesosá od maminky, což mu teda zatím jede nejvíce 😀

sosama
4. únor 2016

Naše Sabinka je milovnice všech druhů těstovin. Je jí celkem jedno, jaká omáčka je k nim, hlavně že papá těstoviny!🙂 Jak jsou měkké, dobře se jí jedí i když má jenom 6 zoubků. Ráda si pochutnává na Vašich boloňských špagetách, miluje i těstoviny s rajčátky a telecím masíčkem🙂 Co jsme ještě neměli a rádi by jsme ochutnali jsou těstoviny s lososem,brokolicí a smetanou, ryby má ráda ale zatím měla jen naše sladkovodní- kapra a pstruha. Od Hippu nám nikdy nezbyla ani lžička příkrmu, vždycky všechno sní a div nevylíže mističku🙂

paja214
4. únor 2016

Top příkrmem u nás jsou Jemné těstoviny s mořskou rybou a rajčaty a Červená řepa s jablky a hovězím masem a Jablečno-mangový duet s tvarohovým krémem. Vyzkoušet bych chtěla některou z polévek, ty jsme zatím ještě nezkusili.

fanynana
4. únor 2016

Synovi nejvíce chutnala karotka s bramborem a lososem. A pak ujížděl na kašich. Ted budeme začínat a příkrmy u dcery, tak uvidíme, jestli bude po bráchovi 🙂

krtulin
4. únor 2016

Když jsme s příkrmy začínaly, tak úplmně nejoblíbenější byla Dýně, to se naše čertice vždycky oblizovala a spokojeně mlaskala. V oblibě byly i polévky a samotné bio maso.... Teď po pár měsících už vedou ryby - hlavně Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou a Špagety s mořskou rybou a zeleninou - ty má úpně nejraději a musím přiznat, že ikdyž já oblíznu lžičku tak chutnají opravdu výborně ;)

enacek
4. únor 2016

Dobrý večer, našemu chlapečkovi nejvíce šmakují právě Vaše příkrmy. Zatím největší úspěch měla První dýně, Zelenina ze zahrádky se sladkými bramborami a Bramborové pyré s kukuřicí a krůtím masem. A já jsem moc ráda za Vaše Bio maso - jen je škoda, že nevyrábíte více druhů. Rádi bychom ochutnali nějakou rybičku - Karotku s bramborami a lososem či Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou nebo těstovinky - BIO Celozrnné špagety se zeleninovou omáčkou 😉

vercas01
4. únor 2016

U nás jednoznačně vede od hippu BIO První dýně... Také jí dostala ochutnat jako svůj první příkrm a moc jí chutnalo.

asadek
4. únor 2016

jednoznačně boloňské špagety 😀 je vždycky zaliskaná až za ušima 😀 😀

tak2014
4. únor 2016

U Eminky jednoznačně vede Červená řepa s jablky a hovězím masem a pak meruňky a švestky 🙂

pouzarovaj
4. únor 2016

Barunce je teprve 5,5 měsíce, zatím zkoušíme jen zeleninkové. Ale nejvíc jí chutná bílá mrkev.

magak
4. únor 2016

Naše malá miluje švestkovou šťávu a k obědu boloňské špagety 😵

ta_kacka
4. únor 2016

Syn mi sní většinu jidel co navarimcco ze skleničky, tak to je v pohodě... Ale me nejvíce chutnají bolonske špagety, když to po něm dojídam 🙂

annapans
4. únor 2016

Mě právě zaujali jídla do ruky a pitíčka. Syn moc rád něco baští sám. Vyhýbám se bílému rohlíku a snažím se nakupovat zdravě ale ještě ten sortiment nemám tak nakoukaný a často jsem v koncích. Občas mi příjde, že má na svačinku pořád to samé. Koukám na vaše rýžové oplatky a těším se, až je vyzkoušíme. Stejně tak dělám pravidelně ovocné freshe ale ty se rychle kazí :( Nápoje Hipp určitě rádi vyzkoušíme...

mollypet
4. únor 2016

S příkrmy jsme začali před týdnem, takže toto téme je pro nás aktuální a příkrmy Hipp mám v plánu kupovat, z nabízených značek mě zaujaly nejvíce svým složením i pestrostí. 😉 Po klasických zeleninových skleničkách určitě vyzkoušíme např: Zelenina s telecím masem, Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou nebo Červená řepa s jablky a hovězím masem 🙂

uglyduckling
4. únor 2016

Tak u nás momentálně nejvíc fičí těstoviny se zeleninou a smetanou a zelenina s telecím masem, ale když byl mladší, tak měl období, kdy odmítal cokoli jiného než zeleninu s těstovinami a šunkou a špagety v boloňské omáčce, takže jsme skoro měsíc střídali jen tahle jídla 😀 Cokoli jiného odmítal pozřít. Od Hippu dáváme i ovocné šťávičky, krekry a noční banánovou a keksíkovou kašičku a po všem se může utlouct 🙂

lilinnka
4. únor 2016

Obě naše děti mají rády Hipp příkrmy, nejoblíbenější jsou mini rigatoni ve smetanové omáčce s cuketou a boloňské špagety, děti jim říkají srdíčko 🙂 Když jedeme na celodenní výlet, ráda beru srdíčka s sebou. Mám záruku, že dostanou kvalitní oběd, navíc v bio kvalitě. To bych v žádné hospodě nepořídila 🙂

78marcela
4. únor 2016

My jsme zacali prikrmy na Stedry den, nechybely jako darek pod stromeckem a prvni volba byla jednoznacne hipp. Vyzkousely jsme vice druhu, dyni, mrkvicku, spenat,mrkev s bramborem, hodne smakovala i cuketa s brambory..
Chutna i ovesna instantni kase s namackanym bananem, to by mohla porad.
Vyhlednute mam sklenicky s rybami, na ty se tesim, az ji je budu davat a zkusit chci i kasi na dobrou noc.

twoangels
4. únor 2016

Můj syn je už ve svých 3 letech velký chlap, ale na ovocné šťávičky a čajíky od Hippu nedáme dopustit 🙂 Nejvíc mu chutná ta z červených plodů ovoce a jablíčko-hroznová, ale všechny jsou výborné! V dnešní době všelijakých pitíček v krabičce plné všeho, jen ne ovoce je HiPP ta nejlepší volba 🙂

klara2015
4. únor 2016

Dceři nejvíce chutná zelenina s rýží a kuřecím masem 🙂

veja11
4. únor 2016

U nas vyhrava vse,kde je mrkvicka ☺ ted jsme zacali s masem-teleci s mrkvi a ryzi,a snedl celou sklenicku hned napoprve... takze to bude asi masozravec po mamince ☺

myshoun
4. únor 2016

běžně vařím, ale vaše skleničky mám jako železnou zásobu, nejoblíbenější je rajčatová polévka, tu bych si s chutí dala i já a ovoce může jakékoliv

papetula
5. únor 2016

Dobré ráno, doma máme dvojčátka páreček a každý z nich je jiný a to platí i v jejich chutí. Emička ta nedá dopustit na mrkvičku s brambůrky a s lososem, má ráda hodně ryby a zeleninu. Kubíček to je zase chlap po tatkovi a to je masožravec 🙂 moc mu chutná smíchané hovězí maso s mrkvičkou nebo kuřecí maso smíchané s dýní. Takto se papá HiPP u nás 🙂 Petra S

sowelo26
5. únor 2016

Teprve s příkrmy začínáme, ale určitě bych ráda vyzkoušela Bio zeleninovou směs, Bio špagety v boloňské omáčce a Bio švestky.

verkaunka
5. únor 2016

Naše holčička je, co se týká Hippu, velký jedlík... doma má domácí stravu, ale když jsme venku, tak sáhnu po skleničce, ať už je to mořská rybička s brokolicí nebo rajčátky, masozeleninový příkrm, těstovinky či přesnídávka... teď u nás frčí Hipp BIO oplatky, ty jsou výborné a jím je i já.

marki133
5. únor 2016

Aničce zatím vařím jen doma, takže jiný příkrm než domácí ještě neochutnala, ale určitě by to byla fajn změna, zkusit něco nového a hlavně taky dobrá forma oběda na cesty. A jak tady holky píšou, že velmi oblíbené jsou boloňské špagety, tak věřím, že by nejvíce chutnaly i u nás.

apacheee
AMBASADORKA
5. únor 2016

O prvenství spolu soutěží 100 % První lžička dýně (to byl úplně první Eliáškův příkrm), který si hned zamiloval - brečel když zjistil, že další už nebude. A teď když je velký ,je nejoblíbenější Tagliatelle s mořskou rybou , brokolicí a smetanou. Celkově musím říct, že mezi nejpoužívanější skleničky u nás patří rybina, protože tu doma neděláme a přesto chci, aby Eliášek jedl ryby, protože je mi jasné, že je to zdravé a ke svému vývoji to potřebuje🙂 Skleničky Hippu jsou u nás prostě TOP - chutnají opravdově, což se bohužel nedá říct o všech značkách...

Strana
z7