icon

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč

lidka_hipp
1. únor 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 🙂 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč
Strana
z9
mamcalenca
2. únor 2016

Štěpíkův obídek......mňamy

jjustyna
2. únor 2016

Moje děti jí naprosto vše. Nemám nic, co bych jim nemohla dát, protože jim to nechutná. Vše zkusí a něčeho sní míň, něčeho víc, ale nic neodmítnou. Ale když se syn mohl na 3. narozeniny zakousnout do celého traktoru, to byla velká radost. A naše malá...ta jen pořád kontroluje, jestli nááááhodou brácha nemá něco lepšího. 🙂

mykolaapsi
2. únor 2016

Můj mladší syn Adámek je velký jedlík už od malinka. Nejraději by něco žvejkal a mlsal celý den. V poslední době by nejraději jedl to, co my. Takhle mi v neděli vypil půlku mé večeře - podmáslí 😀

bara_doc
2. únor 2016

Zkoušíme rádi metodu BLW - jídlo do ručičky. Ale TOP jsou prostě batáty!

lucianapolis
2. únor 2016

První setkání s párkem, než se mamka nadála, straka ho sebrala a odmítla vrátit 🙂

ilona87
2. únor 2016

Má rád snad všechno. Je to jedlík už od miminka. 😉 a skoro na kazde fotce je s jídlem.

kaliopea
2. únor 2016

první brokolice od Hippu 🙂 zatím nejoblíbenější 🙂

hance09
2. únor 2016

Bertík baští narozeninový dort 🙂 Jinak oblíbené je ovoce a maso, ze zeleniny hlavně červená paprika 🙂

filipatereza
2. únor 2016

První příkrm - mrkvička... Tu má ráda dodnes, ikdyž ve svých 4 letech už nepotřebuje pasírovanou, ale ráda jí jí jen tak syrovou nebo nastrouhanou s jablíčkem a citrónem...

tomikkubik
2. únor 2016

U nás vede asi hrášek a meloun

kacinda
2. únor 2016

Nas filda miluje hranolky. Kdyz mu je obcas dame, je strasne nadseny a takhle nam z toho nadseni usnul s hranolkama u pohadky 🙂

wivisek
2. únor 2016

Náš malej (16 měsíců) sní snad vše, ale nejvíc mu jedou domácí bílé jogurty 🙂

sandi777
2. únor 2016

Malý má velice řád Hipp bio jablečné sušenky (viz foto) a Hipp bio sušenky borůvkvé. Dále mu chutná velice v příkrmech rajče, treska a brambory s trochou másla, to sní vždy vše.

evanka
2. únor 2016

Dorotka patří spíše k nejedlikum,ale co miluje,jsou mandarinky 🙂

mazlik1
2. únor 2016

Adynka ochutnávat teprve začíná, ale velmi ji chutná mrkvička a banánek 🙂 brokolice u nás zatím nevede, ale na to má ještě čas 😵

ducik
2. únor 2016

Tak starší basti téměř vše, dlouho byl nemasovy, ale pak ochutnal řízek a bylo 😀 nejradši ma "dort", což může být skoro cokoliv aspoň trochu sladké chuti. Třeba krupicova kaše 😀 snazim se sladit zdravě, aby z něj nebyla cukrovka kulicka 🙂
Takhle dopadlo, když máma zkušebně upekla rohlíky plněné tvarohem. Svacina v autě, rohlík nechtěl pustit z ruky.
Mladší zatím jenom prsa, zato ve velkém 😀

bimmka
2. únor 2016

Když vitamíny, tak pořádná porce (jablko s banánem)

kutr26
2. únor 2016

U nás frčí banány na jakýkoliv způsob když je papá opička tak naše malá Zdenička musí taky 😀

joannah13
2. únor 2016

momentálně vedou mandarinky a chleba, na obědy mi prdí, ač je vařím chutově dobré, si myslí 😀 tak si raději dá skleničku, ale tu dávám jen když někde jsme nebo doma nestíhám.. takže žije více méně z chleba, ten prostě miluje 🙂

luciasekl
2. únor 2016

Kubíčkovi zatím nejvíc chutnají brambory s mrkví 🙂

makulinecka
2. únor 2016

Hezký den, u nás je teď kromě jiného v kurzu a nejoblíbenější tepelně upravená zelenina obalovaný květák. Malá vždycky moc ráda mamince pomáhá a tak to u nás vždycky vypadá 🙂

svobodpetika
2. únor 2016

Tak u nás vedou špagety s rajčaty a masíčkem a to jak domácí verze tak ze skleničky 🙂 třeba celozrnné se zeleninou 🙂

princina
2. únor 2016

Na jídlo jsme připraveni... Milujeme všechno, hlavně, co má maminka s tatínkem na talíři ❤

dendulalacek
2. únor 2016

Příkrmy jsou fajn. Od Hippu jsme toho měli hodně. Malá byla po jídle spokojená a veselá.

marianned
2. únor 2016

Po polévce od Hippu 😀

ppepik
2. únor 2016

moje díte miluje svíčkovou a asi jako každe díte sladkosti 🙂 🙂 🙂

roxynkaa
2. únor 2016

Naše první mrkvička, nooo netvářila se, ale nakonec chutnala 🙂 Nejvíc nám však chutná mlíčko 🙂

nicky_2
2. únor 2016

Mámo zapomněla jsi mi to otevřít 🙂 Jinak podle fotky je jasné, že milujeme ovocné kapsičky do ručičky, jjj škoda, že nejsou větší, nikdy na mě totiž nic nezbude 😎
Jinak už baštíme skoro všechno, zítra slavíme rok, tak už je to s tím jídlem lepší a naše malá Simonka je docela vděčný strávník, papká hezky 😉

ivikpunk
2. únor 2016

mám rád jablečný štrůdl, ale nejraděj ho chystám a jím syrové těsto 🙂 ale taky mám rád tyčinky a rýžové kolečka od hipp

voleskap
2. únor 2016

Tak my jsme gurmáni! U nás vede momentálně losos a taky banán s jablíčkem 🙂

Strana
z9