icon

O co chcete soutěžit během Dnů s HiPP?

lidka_hipp
20. dub 2015

Jsem moc ráda, že se můžeme opět potkat během Dnů HiPP. Už teď se moc těším na vaše příspěvky a otázky. Ke Dnům s HiPP samozřejmě patří soutěže, a tak by mě zajímalo, co byste chtěly hrát. Co by vám a vašim dětem udělalo radost? Jsou to naše příkrmy, kosmetika nebo plyšoví sloníci? A o jaké výrobky HiPP byste soutěžily nejradši?

Pošlete mi své nápady, ať víme, co máme připravit 🙂

O co chcete soutěžit během Dnů s HiPP?
Strana
z2
eliskaxox
21. dub 2015

Dobry den,ja bych rada soutezila o ubrousky,jsou totiz jedine po kterych se me maly neosype v obliceji. Take o prikrmy v srdicku,malemu bude rok,tak at muzeme vyzkouset neco noveho :D

lidka_hipp
autor
21. dub 2015

@dasara To jsem ráda, že vám minule balíček udělal radost 🙂

@varenat Jídla pro miminka není nikdy dost 🙂 Máte doma velkého jedlíka?

@billi HiPP domácnosti máme moc rádi!!! 😀

@nikolapomahacova Jsem moc ráda, že vám kosmetika vyhovuje 🙂 Sama jim mám moc ráda 🙂

@zanri Kosmetika HiPP si určitě zaslouží pozornost 🙂 Jinak soutěž o čaje je super nápad!

@katkakiki Necháváte kapsičky a tyčinky dětem nebo je jíte sama? 🙂

@panihk Jak jste se dostala ke kosmetice HiPP? Doporučila vám ji kamaráda nebo v porodnici?

@manma
@lucie_max Soutěží máme v plánu opravdu hodně 🙂

@jbzirafa Můžete hádat, jaký krém na obličej používám já 🙂 Ano, je to HiPP Pleťový krém na obličej a tělo 🙂 Na odlíčení pak samozřejmě HiPP Čistící vlhčené ubrousky s výtažkem z BIO mandlí 🙂

@eliskaxox Soutěž o ubrousky slíbit můžu, stejně jako soutěž o dobroty pro malé i větší děti 🙂

lucy_89
21. dub 2015

Dobrý den, ráda bych soutěžila třeba o tričko, talířek apod. předměty s logem HiPP 🙂 Ale taky o kosmetiku nebo příkrmy 🙂

lenkaatom
21. dub 2015

Dobrý den,
To jsme moc rádi, že jste tu zpět s námi. Myslím, že maminky potěší jakákoliv soutěž, ale za nás se přikládám k plyšáčkovi sloníkovi hipp, Pavlík s plyšáčkem strašně rád usíná. 🙂

batata
21. dub 2015

Dobrý den, syn má rád Hipp kapsičky, tyčinky, polévky a jídla 1-3 roky, ty jsou skvělá, ty sní i když vše ostatní odmítá. Také jsme si oblíbili Hipp šampon na vlásky.

terka1993
21. dub 2015

Dobrý den, ráda bych soutěžila třeba o nějaký novorozenecký balíček (např. kosmetika). Jsem prvorodička, tak by mě nějaký malý dáreček určitě potěšil 🙂

lenkaatom
21. dub 2015

Dobrý den, tak ještě nás napadlo soutěžit o čaje, syn teď pije hipp ovocný čaj a je strašně dobrý. 🙂 tak si myslím, že by to taky potěšilo. 🙂

smallinka
21. dub 2015

Dobrý den, tak kašičky pro děti od půl roku-ty u nás jedou ve velkým 🙂 nebo teď bude asi aktuální opalovací krém 😉

katkakiki
21. dub 2015

@lidka_hipp No přiznám se taky si občas dám když jich máme víc. Když nejsou tak nejdříve dám malému a co zbyde dojídám já 😀 😉

lidka_hipp
autor
21. dub 2015

@lucy_89 Díky za nápad!

@lenkaatom Já jsem taky ráda, že jsem zpátky 🙂 Potkat se s maminkami, byť "virtuálně" je příjemná součást mojí práce 🙂

@batata Díky za pochvalu. Loni v létě jsem musela absolvovat nepříjemnou operaci, a tak jsem jedla jen přesnídávky a musím uznat, že HiPP srdíčka pro batolata jsou opravdu dobrá 🙂 Jen pro dospěláka málo slaná, ale to je pro děti jen dobře 🙂

@terka1993 Už máte vybrané jméno pro miminko? 🙂 Víte, že máme soutěž i pro těhulky o HiPP masážní olej? 🙂

@smallinka Jaká kaše je u vás nejoblíbenější? 🙂

@katkakiki Na 100 % ovocných BIO kapsičkách není nic špatného 😀 Já je nosím v kabelce jako pohotovostní svačinu, někdy je nabídnu Aničce a jindy si dám já 🙂

smallinka
21. dub 2015

@lidka_hipp s banány 😉

sonik1112
21. dub 2015

Byla by fajn soutez o instantni caje a kosmetiku.. 🙂

katkakiki
21. dub 2015

@lidka_hipp jj - když někam jdeme, tak taky vezmu do kabelky. Jinak babičky a teta už ví co mají kupovat, takže když jdeme k nim na návštěvu se synem tak nějakou tu dobrotu od Hippu dostane 🙂

hojda
21. dub 2015

Vzhledem k tomu, že máte ve znaku sloníka, tak je to jasné 😀 😀 😀 . O slona!

lidka_hipp
autor
21. dub 2015

@sonik1112 Díky za inspiraci 🙂

@katkakiki To je milé, že máte na HiPP naučené i babičky 🙂

@hojda O plyšové sloníky už soutěžíme 😀 A to tady: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-hipp/soutez-o-sloniky-jaka-hracka-je-u-vas-nejoblibenejsi/

katkakiki
21. dub 2015

@lidka_hipp jj... pár kousků se i u nich najde 🙂

ladik1
22. dub 2015

Vzhledem k tomu, že se blíží léto a výlety do přírody, tak nejraději příkrmy do ručičky, sušenky, šťávičky a čaje... no a samozřejmě mlíčko, to je evergreen 😉 Jinak balíček, co nám od Hippu přišel v pondělí už je kromě čaje skoro celý pryč... jen se po něm zaprášilo!

lidka_hipp
autor
22. dub 2015

@ladik1 Soutěž o mlíčko je dobrý nápad 🙂 Díky za inspiraci!

germaine
22. dub 2015

Ahoj, od Hippu nám nejvíc sedí vlhčené ubrousky, takže o ty 😉

jechulinka
22. dub 2015

Dobrý den, u nás vede také jídlo, ale budeme rádi za cokoliv, kdyby jsme vyhráli.

teraolli
22. dub 2015

Dobrý den, naše malá miluje skleničky (příkrmy) od Hippu 🙂. Jsou perfektní, všude je doporučujeme.

hojda
22. dub 2015

@lidka_hipp Ne plyšového, živého 😉 .

1denca
22. dub 2015

Ovocné šťávy - tenhle týden je měl malý poprvé a může se po nich utlouct :D Vypil na ex celou lahvičku, akorát pak to zase vrátil protože se mu to chudáčkovi nevešlo do bříška 😒 Ale nechce mi pít z učícího hrnečku, tak jsem přemýšlela, že mu dám do hrnečku šťávu aby o to měl větší zájem 🙂

a_nnysek
23. dub 2015

Příkrmy a šťávičky, ty zbožňujem 😉

hz
23. dub 2015

taky se priklanim o kojenecke mleko, vyuzivame jej.... i prikrmy kupuji jen od Hippu..

loninkan
24. dub 2015

Blizi se leto, tak o cajicky a stavicky, at deti dodrzuji pitny rezim🙂

Strana
z2