icon

O co chcete soutěžit během Dnů s HiPP?

lidka_hipp
20. dub 2015

Jsem moc ráda, že se můžeme opět potkat během Dnů HiPP. Už teď se moc těším na vaše příspěvky a otázky. Ke Dnům s HiPP samozřejmě patří soutěže, a tak by mě zajímalo, co byste chtěly hrát. Co by vám a vašim dětem udělalo radost? Jsou to naše příkrmy, kosmetika nebo plyšoví sloníci? A o jaké výrobky HiPP byste soutěžily nejradši?

Pošlete mi své nápady, ať víme, co máme připravit 🙂

O co chcete soutěžit během Dnů s HiPP?
Strana
z2
hance09
20. dub 2015

Já jsem jednoznačně pro jídlo 😀 My máme v zásobě jídla v srdíčku pro 1-3 roky a pak jí prcek ovocné kapsičky,ale hipp jsme ještě neměli 🙂.

yvonneullmann
20. dub 2015

Dobrý den. To jsme rádi ze tu jste...soutěžit bychom mohli třeba o tyčinky Hipp nebo o kasicky ci kosmetiku... Slonika máme a jsme z něj nadšení... Minule jsme vyhrali jen slonika treba se nám poštěstí tentokrát. Uz papame i kapsičky Hipp a moc nám chutnají... Těšíme se ze treba vyhrajeme zas něco... Libilo by se nam treba i tričko a bryndáček hipp. Viděla jsem u kamaradky a super.

petit_grisu
20. dub 2015

Dobrý den, vaše soutěže jsou vždy skvělé, ať se hraje o cokoliv. 🙂 Já osobně bych uvítala soutěž o mléko Hipp, příkrmy, kaše a nebo kosmetiku. 🙂 Používáme jedině výrobky Hipp a jsme nadmíru spokojení. 🙂

punky
20. dub 2015

pekny den,u nas meli uspech tycinky a kapsicky 😉

lidka_hipp
autor
20. dub 2015

@hance09
@punky
@petit_grisu
@yvonneullmann

Já jsem taky ráda zpátky 🙂 Myslím, že si z nabídky HiPP vyberete 😀

ifoun84
20. dub 2015

Ahoj, o kelímky 100% ovoce od Hipp, ty milujeme 🙂

lidka_hipp
autor
20. dub 2015

@ifoun84 To naprosto chápu. Kelímky 100% ovoce jsou moc dobré 🙂

bed
20. dub 2015

ovocné přesnídávky....nebo cokoliv k jídlu...

yvonneullmann
20. dub 2015

Šlo by si zasoutěžit treba i o láhev a tričko?? Máte je moc pěkně udělané...

alyssa.anna
20. dub 2015

Minule jsme nevyhrály nic a moc jsme se snažily. Proto bychom byly ráda, kdyby opet byla možnost soutěžit o sloníka, který se malé moc líbí, o instantní čaje a také o nějakou kosmetiku.
K+E

lenjii
20. dub 2015

Kosmetika a instantní čaje 😉

lidka_hipp
autor
20. dub 2015

@bed Jídlo určitě nebude chybět _)

@yvonneullmann Díky za dobrý nápad!

@alyssa.anna Máme v plánu spoustu soutěží, takže určitě budete mít šanci vyhrát něco, co vás obě potěší 🙂

@lenjii Vyzkoušela jste už naši kosmetiku HiPP na sobě? 🙂

lenjii
20. dub 2015

@lidka_hipp Na sobě jsem kosmetiku Hipp nezkoušela.

ivikpunk
20. dub 2015

asi určitě jídlo to se vždycky zužitkuje.

sonja01
20. dub 2015

o kosmetiku 🙂 Malý ji měl už v porodnici a užíváme ji pořád 🙂

marssyy
20. dub 2015

Cokoli z nabídky HIPP, ať už kosmetiku nebo příkrmy, i tričko nebo sloník by nebyly špatné ceny 😉

majavcelicka
20. dub 2015

Za sebe a mého drobka musím říct, že příkrmy. Úplně miluje mrkev a dýni (já tedy také). Ta od Hippu je výborná, úplně klíďo ji po malém "dojíždím". Upřímně jinou značku jsem na příkrmy ani nekupovala, protože už skoro od narození máme od Hippu mlíčko a malej neměl nikdy problémy, že by moc blinkal, vůbec nás netrápili prdíky a stolici měl naprosto bezproblémovou. Takže i v příkrmech pokračuji u Hippu.

lidka_hipp
autor
20. dub 2015

@lenjii Já měla kosmetiku HiPP s BIO mandlovým olejem nejdřív jen pro Aničku, ale teď už je velká a já se bez této sladké vůně mandlí nemůžu obejít 🙂 Takže doporučuju, zvlášť když máte citlivější nebo sušší pleť.

@ivikpunk Jídla bude hodně 🙂

@sonja01 Jsem ráda, že jste věrní naší kosmetice. Určitě zařadím soutěž o voňavý balíček 🙂

@marssyy Nechte se překvapit 😉

@majavcelicka Tolik chvály, to se budu červenat 🙂 Jsem moc ráda, že máte tak dobré zkušenosti s příkrmy HiPP. Sama jsem jimi krmila svou Aničku a musím říct, že jí moc chutnalo a krásně rostla 🙂

majavcelicka
20. dub 2015

@lidka_hipp Původně bych o této značce ani nevěděla, ale známá má dceru, které dávala jen Hipp a říkala mi, že ani do budoucna neměla problém s tím, že by ji malá nejedla, že si myslí, že díky tomu, že ji chutnaly příkrmy, tak má "dobrý vztah" k jídlu a dnes je z malé čiperná školačka. 😀

lidka_hipp
autor
20. dub 2015

@majavcelicka Vidíte, to mě vůbec nenapadlo 🙂 Je fakt, že Anička jedla s příkrmy s chutí a ani později jsme neřešili žádné větší problémy s jídlem. Ale máme doma dva psy a jednu všežravou kočku, takže Anička vždycky věděla, že když nebude jíst, najde se dost zájemců o její jídlo 😎

dasara
20. dub 2015

Dobrý den, posledně jsme vyhrály balíček dobrot a dcerka byla nadšená. Ráda bych tentokrát zkusila vyhrát balíček kosmetiky. Jinou než od Hipp od narození nepoužívám, vyjma krému proti opruzeninám, když byla malá na plínkách (teď už nepotřebujeme 🙂 ). Takže já bych hlasovala pro kosmetiku 🙂

varenat
20. dub 2015

Dobrý den, ráda bych soutěžila o jídlo pro miminka. Bude nám 5 měsíců a začínáme s příkrmy, tak by se hodilo. Ale myslím, že jakákoliv soutěž ať už se bude jednat o kosmetiku nebo příkrmy bude super. 😉

billi
20. dub 2015

Budu velice ráda soutěžit o všechny výrobky Hipp, doma máme takovou malou Hipp domácnost, sice dětem vařím, ale menší má dny, kdy nechce nic, jen kupované a to Hipp jednoznačně vede. No a pak samozřejmě mlíko, ubrousky, kosmetiku... 😀

nikolapomahacova
20. dub 2015

Uvítala bych kosmetiku nebo čaje Hipp, mléko dceři nesedlo, ale s kosmetikou jsme na 100% spokojení ❤

zanri
20. dub 2015

taky budu ráda soutěžit 😵 , co třeba o ty skvělé bio nápoje, švestka nám už mockrát pomohla 😀 , sloníka neznám - ráda poznám a kosmetiku taky neznáme, teď je u nás na 1. místě instantní čaj ovoce-rooibos 8+ s pomerančem

katkakiki
20. dub 2015

My bychom nejraději soutěžili o jídla v srdíčku (1-3 roky), šťávičky nebo čajíky a tyčinky a kapsičky 🙂 😀 😉

panihk
20. dub 2015

Za mě určitě šťávy a kosmetika. To využíváme nejvíc.

manma
20. dub 2015

Rádi bychom soutěžili o kašičky, tyčinky, sušenky, ovocné přesnídávky, ale i o kosmetiku - např. o šampon, tělový krém, bryndáčky, ...Ale budeme rádi za jakoukoliv soutěž.

lucie_max
20. dub 2015

Dobrý den, u nás vede jídlo. Snad se nám poštěstí a něco vyhrajeme. 🙂

jbzirafa
20. dub 2015

Dobrý den, mě by potěšila kosmetika pro děti (vyjma krému na opruzeniny). sice ještě mám nějakou zásobu, ale já se krémem klidně ráda namažu sama... a jak píší ostatní, něco k jídlu - na lžičku - se hodí vždy.

Strana
z2