icon

SOUTĚŽ: Jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko?

lidka_hipp
22. dub 2015

Milé maminky, hodně si vás přálo soutěž o balíček voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Vůbec se vám nedivím, protože HiPP kosmetiku u nás používá celá rodina a to už moje Anička chodí do první třídy 🙂 Napište mi, podle jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Soutěžit samozřejmě mohou i těhulky 🙂 Pět vylosovaných odpovědí se může těšit na kosmetický balíček HiPP.

V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý.

SOUTĚŽ: Jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko?
Strana
z7
dorkaa
23. dub 2015

Já jsem vybírala na základě zkušeností maminek, které znám a samozřejmě také složení kosmetiky hrálo v rozhodování velkou roli.

bajana
23. dub 2015

Tej kozmetiky pre miminka je veľmi veľa, dosť som sa v ponuke strácala. Preto mi prišlo vhod, keď som po pôrode dostala od najlepšej kamarátky balíček s kozmetikou, ktorá sa overila jej. Po polroku som už ale z balíčka nepoužívala nič. Klasický púder som zavrhla hneď na začiatku, starodávny modrý olejček mi nerobil dobre na ruky (mala som ich dosť vysušené), gel na kupanie mi nevoňal...Keďže dcérka nemá problém s pokožkou, riskla som kúpu veľkého balenia prípravkov od Hippu (aj vďaka zlavovym kupónom z istej drogérie) a neľutujem...už nič meniť nemusím a obe sme spokojné 😏

veverice27
23. dub 2015

V porodnici jsme měli kosmetiku od Hipp..doma jsem ale měla nakoupenou jinou..ipřeztože to byla taky voňavá kosmetika, v paměti mi zůstala vůně miminka, které jsem poprvé chovala v porodnici..Navíc se malému po koupání s jinou kosmetikou dělali ve vláskách stroupky..Proto,ač je Hipp o něco dražší, přešli jsme na tuto kosmetiku. A vyplatilo se, mě voní miminko pořád stejně krásně, jako poprvé, kdy jsem si k němu přičichla.. a navíc to, že je dražší se vykompenzuje tím, že stačí jen kapička a mám umytého človíčka ;)
a kosmetikou to začalo a ted už máme od Hippu krom plenek úplně vše..Taky mě o kvalitě přesvědčila spokojenost a doporučení ostatních maminek ;)

assentra
23. dub 2015

První kosmetika byla Nivea, dala jsem na klasickou značku, příjemně mi voněla a víc jsem o tom nepřemýšlela, ale nějak mě při připoužívání nenadchla a tak jsem zkusila Hipp, malý byl už na mléku Hipp a tak mi bylo sympatické, že to bude celý takový Hippáček 😀 a už jsme u něj zůstali, kosmetika mi krásně a nevtíravě voní, dobře se roztírá, kůže je po ní vláčná, zadeček je bez opruzenin a to že je to z bio mandlového oleje, to už je úplná třešnička na dortu 😎

mipahoji
24. dub 2015

Kosmetiku HIPP jsme měli k dispozici už v porodnici a už jsme u ní zůstali. Nejen že nám vyhovuje, jemně voní, ale navíc s ní mám spojenou krásnou vzpomínku na první dny s naší malou 🙂

lezdr
24. dub 2015

Já jsem vybírala na doporučení maminek tady na Koníku. Taky jsem pro začátek chtěla pro malou kosmetiku s mandlovým olejem, a ta od HIPPu byla za příjemnou cenu ve slevě... Asi u ní zůstaneme 🙂 .

karliki
24. dub 2015

Kosmetiku jsem vybírala dle rad mé sestry,taky se něco dostalo z porodnice,taky někdo něco donesl........Já opravdu používám co mám a taky to střídám a určitě když Vám tady napíšu že HIPP kosmetika je to nej,lhala bych protože tato kosmetika se nám ještě do ruk nedostala a popravdě kolikrát si koupím něco co je levnějšího rodičovská není žádný zázrak a šetříme kde můžeme.Tak třeba se nám poštěstí a budeme moci zkusit i HIPP kosmetiku,pak se můžu s Vámi podělit o zkušenosti.Ještě na závěr,vyzkoušela jsem na zadeček hodně krémů a nej nej ze všeho je sudocrem,zadeček není opruzený a opravdu doporučuji maminkám.

snany
24. dub 2015

Při výběru mi hodně pomohly vzorky výrobků a po narozeni miminka jsme testovali a co vyhovovalo koupili. 🙂

jitim
24. dub 2015

U prvního dítěte jsem zkoušela různou kosmetiku, různé vzorečky, něco jsem koupila a pak toho třeba litovala-než se vypotřebuje nevhodný sprcháč, trvá to hóóódně dlouho.... Postupem času(druhé a třetí dítě) jsem zakotvila u Hippu a nedám na něj dopustit.

veronikapatulika
24. dub 2015

Kosmetiku hipp používají i v naší porodnici 🙂. Tam jsem maleho začala mazat olejíčkem a ihned po odchodu z porodnice jsem si nakoupila veškerou kosmetiku Hipp. Malý krásně voní a kosmetika ho nedráždí 🙂

kuratkol
24. dub 2015

Vím, že to není úplně obvyklé, ale dětskou kosmetiku (vzorečky) a některé další potřeby pro miminka (samozřejmě kromě plenek) jsem zkoušela nejprve na sobě. Sice je dětská kůžička daleko citlivější než kůže dospělého člověka, ale právě proto. Co nebude vyhovovat mé kůži, těžko bude vyhovovat malému miminku. Tak jsme skončili u dětské kosmetiky Hipp 🙂 Už jste někdy vyzkoušeli na vlastní kůži např. mokré ubrousky Pampers. Stačila drobná oděrka a myslela jsem, že vyletím z kůže ...

partyzanka91
24. dub 2015

Co se týče mě tak já zrovna kosmetiku pro mimi dostala darem od příbuzných. Niveu a velkou láhev mýdla Mixa, jako krém na zadeček jsem zvolila Sudocream - na doporučení jedné maminky od niž jsem si kupovala výbavičku, vlhké ubrousky jsem měla právě od Hippu a olejíček na ošetření pokožky po koupeli od Astridu. Hlavní pro mě bylo aby se neobjevila alergická reakce, jenže to se neví pokud se to nevyzkouší. Alergie se přeci projevují v průběhu celého života. Vesměs jsem byla spokojená, jen mýdlo Mixa později začalo způsobavat menší zarudnutí kolem očí, pokud se jí dostal na obličejík (stačilo jen oplachovat jím namydlené vlásky). Pak jsem začala na ty vlásky používat Niveu a v pohodě, ale musím přiznat že zrovna u Mixy mě ta reakce zaskočila. Ostatní maminky si jí vychvalovali a i ve složení bylo psáno že je hodně antialergenní. Co se týče vlhkých ubrousků Hipp tak tam jsemspokojená, nelepí se k sobě, nejsou parfemované, a skvěle odstraňují i jiné nečistoty než ty na dětském zadečku 😀. Ale jednu věc bych u nich ocenila - pevný otvírací otvor (takový mají například některá balení ubrousků Linteo). To lepítko se totiž časem zvlhčí vytahováním ubrousků a pak nedrží a ubrousky tak lehčejc osychají. My jsme nakonec problém vyřešili pořízením speciálního boxíku na ubrousky. Ale myslím si že pevné víčko by ocenily jistě i jiné maminky.

lucianapolis
25. dub 2015

Já jsem vyhrála na Vašich facebookových stránkách voňavý balíček Hipp jako těhotná 🙂 od té doby používáme jen kosmetiku Hipp a jsem moc ráda, sama bych totiž asi experimentovala. Díky výhře mám jasno a malá je jak v bavlnce.

tajemna30
25. dub 2015

Já si nechala poradit od maminek zde, i v mém okolí - a potom se rozhodla dle sebe, aby ten produkt byl co nejvíce přírodní, bez chemie apod - pořád používáme mandlový olej u obou dětí. Doporučením v porodnici jsem se v žádném případě neřídila, aspon v naší doporučují hlavně Niveu, a tu bych na děti nedala. Díky Vám ted vím že i Hipp vyrábí mandlový olej, ráda koupím a vyzkouším. díky za dny s Hipp

ruzicka8574
25. dub 2015

Jsme konzervativni,volili jsme to nejlepsi z prikrmu Hipp a dosto diky tomu i na kosmetiku.Prispeli i dobre reference od znamych

besita
25. dub 2015

My jsme téměř po narození objevili na tělíčku naší Karolínky ekzém, takže jsem používali spoustu "doporučených" Excipialů, Bioderm atd. Hrozně mě překvapilo, když jsem pak v DM dostala k nákupu Hipp krémík na vyzkoušení, že krásně zvláčňuje pokožku a že úúžasně voní! A o olejíčku ani nemluvím, tím bych se nejraději mazala já sama 😉 😉 😉

teriska94
25. dub 2015

Hodně jsem koukala na recenze jiných maminek a ihned po porodu jsem začala používat vlhčené ubrousky (koupené před porodem v akci). Když došly měla jsem nakoupený i od jiných značek, ale u všech ostatních se malá hned hned oprudila.. Takže to myslím hovoří za vše. Ještě další hodně dobrou zkušenost mám s pleťovým mlékem, malá měla suchou pokožku a olejíčky zabíraly jen na chvilku, namazali jsme pleťovým mlékem Hipp a je po problémech.. 🙂

xb111
25. dub 2015

Při výběru porodnice jsem se samozřejmě maximálně informovala také o druzích kosmetiky, která je pro miminka nejvhodnější. Byla mi doporučena především Bioderma, řada ABCDerm. V porodnici, kde se malá narodila, používají dvě značky - HIPP a Johnson's baby. O Johnson's baby jsem bohužel slyšela spoustu negativního, tak jsem raději zvolila HIPP. Dnes střídám Biodermu, HIPP a Delfínka a doplňuji produkty od Weledy 🙂

kejny
25. dub 2015

Proč kosmetika Hipp? Známí, porodnice, kojeňák všude nám ji doporučili.a když se malá narodila předčasně chtěli jsme pro ni jednoznačně to nejlepší co jí můžeme dát.

slunecnice07
25. dub 2015

Ja vybirala detskou kosmetiku jeste v tehotenstvi a sama na sobe testovala..Potom na vzoreccich..Ozkousela jsem toho dost.Potom v porodnici jsme meli k dispozici Hipp a ja s nim byla nadmiru spokojena.Marketce vyhocuje a mamince se libi i cenove 😎

nalipa
26. dub 2015

Jako první mě zaujal obal 🙂 a potom vůně. Na synovu suchou pokožku je super.

marketa11112
26. dub 2015

nasla jsem doporuceni maminek zde na mk, pak se slevovými kupony nabehla do dm-ka a nakoupila vse na minimalne pul roku dopředu... 🙂) -- vse malému vyhovuje 🙂)

kristy46
26. dub 2015

V porodnici jsem videla tuto kosmetiku, ale poprve jsem se primo kosmetikou setkala od kamaradky. Prinesla nam krem na zadecek a male naprosto vyhovoval a me ostatne take-moc prijemne voni. Od te doby jsem koupila jiz nekolik kremu na.zadecek, sprchovych gelu, mlek,... miluji jejich jemnou prijemnou vuni!

halickovamarie
26. dub 2015

Malá měla dost suchou pokožku a dlouho jsme používali krémy od paní doktorky. O tom, že používáme tuto kosmetiku věděli snad všichni známí. Až nám jedni donesli jako dárek kosmetiku Hipp. Já jsem se úplně do této vůně zamilovala a malou jsem s olejíkem postupně začala mazat. Snad tou kosmetikou, nebo tím, že malá rostla jsme se zbavili problémů se suchou kůží. Ale mažeme dodnes, navíc se s olejíkem od Hippu mažu i já a už konečně nemám suché nohy.

faminka
26. dub 2015

Já jsem vybírala podle doporuceni a taky podle vune 🙂 A v porodnici meli taky HIPP a navzdycky mi zustane ta vune v hlave, kdyz mi malou vyndali z inkubatoru a ona vonela po HIPPu :o) kdykoliv ted koupu, mazu atd, tak se mi to vybavi :o)

anitram23
26. dub 2015

V porodnici jsme meli seba med taky velice kvalitni, od znamych jsem dostala hromadu pripravku ale hipo vede stejne jako u umelych mlicek je hipp top🙂

matous24
26. dub 2015

Pro své první miminko jsem chtěla jen to nejlepší, jako každá máma... Proto jsem před nákupem výbavy poctivě zjistovala, co je pro pokožku miminek nejlepší... Samozrejme přípravky, bez zbytečných chemických "ingredienci"... Z různých diskuzí a od známých jsem se dozvěděla o Hippu, který jsme nakonec dostali už v porodnici... Tak jemná a voňava pokožka po koupani... 🙂 Hipp používáme už 8. měsíc a nemůžeme si ho vynachválit... Jsem si jistá, že jsem svému dítěti dala tu nejlepší péči... 🙂

gabriiela
26. dub 2015

Já měla před porodem nakoupenou kosmetiku Johnsons, ale po porodu v nemocnici mi sestřička ukázala tuhle skvělou kosmetiku HIPP, která krásně voněla a nikdy se mi nestalo, že by s ní měla malá nějaký problém, tak jsme vyměnili po návratu z porodnice .. Po čase, když už kojení nebylo možné, jsme přešli i na mlíčko HIPP, tuhle značku prostě milujeme! 😉 😉 😉

kocour1
26. dub 2015

Já jsem se ke značce Hipp dostala úplně náhodou - dostala jsem ji jako dárek v dárkovém balení od kamarádky do porodnice. Překvapila mě příjemná vůně, kterou jsem si okamžitě zamilovala a navždy si ji spojila s malým miminkem. Za tři roky přebalování jsem už vyzkoušela celou řadu přípravků, některé jsem okamžitě zavrhla, jiné, jako třeba bepanthen, našly na mém přebalovacím pultu své trvalé místo. U druhého těhotenství jsem však automaticky opět sáhla po vašem olejíčku, protože ta vůně k malému miminku prostě patří🙂

iv45
26. dub 2015

taky HIPPujeme, nejen mlíčko, kaše, mycí emulze a olejíček ale hlavně ubrousky, na mimi na vše, od pusy až po uši, nos z venku i ze vnitř, ruce až po lokty, prdelka až po paty, na kočárek, na autosedačku někdy i se skly auta, na jakýkoli pultík u kočárku, ve vlaku, na vozík v obchodě, v domácnosti na prach, na nábytek, pomalovaný kde čím, na odličování maminky, v pohotovosti v autě i po přezouvání pneu, na kolo, na pusu podle Filípka vyzkoušeno i ze vnitř včetně zoubků, na prkýnko na wc, jakýoli stůl kdekoli , a vyzkoušeno i na čištění lampy na hřbitově dědečkem, nic jiného v autě nenašel a hurá dnes už s ničím jiným nechodí, prostě všude kde se dá 😀 a už na 2 dítě , vlastně i mezi dětmi v domácnosti a na cestách na kde co 😀

Strana
z7