SOUTĚŽ: Pojmenujte našeho sloníka
Vánoce se rychle blíží a určitě přemýšlíte nad dárky. Pokud tedy už nemáte nakoupeno v předstihu 😉 Napadlo nás, že byste si mohly zasoutěžit také o našeho krásného HiPP sloníka. Je měkký hebký a vhodný pro děti už od narození. Jedinou jeho "chybou" je, že nemá české jméno. V Německu a Rakousku se jmenuje HiPPofant, ale u nás mu zatím říkáme jen sloník 🙂 Zkuste pro něj vymyslet nějaké hezké jméno a my pět nejzajímavějších odpovědí odměníme plyšáčkem pod stromeček...
Naše soutěž končí v neděli 14. prosince ve 24.00 a výsledky vyhlásíme v pondělí 15. prosince dopoledne, abychom vám stačili dárky poslat.

Šmušla, Šmušlín 🙂 tak jsem jmenoval můj první kocourek a byl to mazlíček 🙂
Hippísek, Hippomut 😀
Sloník Elefánek 🐘
Sloník Papík
@lidka_hipp hippák, hippín, to je jasne a uz to tu urcite nekdo napsal .-) hippínek je moc pekne 🙂
Dobrý den, někdy je méně více, takže proč vymýšlet složité názvy - prostě Sloník Hipp. Hezký den.
A co takhle Hippiáš Hippiášek nebo Hippuláš
Hippoušek Hippeček Hippián nebo Hippuldík 🙂
Je tady opravdu moc krásných jmén: Hippik, Hippíček
za mě: 1) HappyHipp > pro děti to musí být jednoduché na výslovnost, ale jsme v Čechách tak to chce české
2) Slůně Hippy
Náš kluk říká každému slonovi Bimbo....takže je to jasné 🙂
Jumbo 😉
Mě by se líbilo něco klasicky českého 🙂
Jako třeba Bimbohipp nebo Štístko Hippáček
nebo Štístko Hipp či Toník Hipp 😀 😀
a co treba Hipper 🙂
a co ještě Bimbáček 🙂
sloník Hippulka 🙂
Ten je krásný 🙂 🙂 ..
Hippáček
Hippís
Hipponek
Hippulák
Hippízáček 😀
Hipposlon
Hipposloník 🙂
HiPPník, HiPPhant, HiPPtromp, HiPPiek, ŇamíHipp, Papík HiPP, HiPPapík, Papánek
Heboušek 🙂
Náš Venoušek, když mu byl necelý rok a viděl, že nesu k obědu nebo ke svačince skleničku Hippu, tak volal "Hipp hujá". Což mu vydrželo dodnes. Takže první, co mne napadlo, když jsem viděla tohoto sloníka byla "Hipphuja" 🙂))
Jumbo Hipphopáček
Hipík :D
Hugíšek🙂
Hippogrif 😀
Sloník Hyppísek
Náš Honzík mu říká Sloník Toník (jeden Tonda je i jeho nejlepší kamarád)
HiPP Otík 🙂 (HiPPOtík)
Georg - Džordžík (po zakladateli značky Hipp) to by bylo hezké, podle někoho, díky komu mají naši prcci to dobré do bříška 🙂
Hippík 😀 nám sedí nejvíc
staršímu synovi se ještě líbí - Hippounek
Sloníček Hippáček
Sloník Combík (Combiotic) 🙂
Sloník PIH nebo Piháček (pozpátku Hipp 🙂
Fifín
Příkrmáček, Výživáček
...rosteme na Hippu a jsme za to rádi

sloník Mumínek 🙂