icon

Co právě vyrábíte?

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Přeji krásný den, děvčata!

Sice se už tento týden celkem ochladilo, ale podzim je v plném proudu. Všude okolo je barevné listí a není nic hezčího než si vyjít na procházku se svými dětmi a pouštět přitom draka. Tuhle hřejivou náladu si ale chceme udržet i doma. V KiKu najdete spoustu dekorací a doplňků, díky kterým si můžete váš domov zútulnit.

Mě by ale zajímalo, zda něco vyrábíte při podzimních večerech? Nemusí to být nic podzimního, ale máte nějaké tipy, jak vylepšit svůj domov? A používáte k tomu i nějaké drobnosti z KiKu? My tam toho totiž máme na DIY mraky!

Vaše Klára

Co právě vyrábíte?
Strana
z4
odula
22. říj 2018

já mám hory starych novin a zjistila jsem, že jde plést košíky z novinového papíru! tak teď experimentuji s tímto. košíků není nikdy dost ;)

budilinka
22. říj 2018

@zlutykonik kocicka je nadherna a moc se mi libi ta miska na klubicko!

zlutykonik
22. říj 2018

@budilinka děkuju 🙂 tu misku mám taky ráda, dostala jsem ji od kamarádky, když jsem začínala háčkovat, je fakt užitečná

barusa23
22. říj 2018

Já dělám z dětí medvědy.

marcetta_k
22. říj 2018

já se věnuji šití, takže domácnost pak zdobíme akorát my v nových věcech 😀

sona1212
22. říj 2018

My vyrabeli nedávno s dcerkou toto, zároveň to dostanou babičky k Vánocům 😍😊

pitrsova
22. říj 2018

Dnes jsem s dcerou vyráběla katalog přírody na angličtinu 🙂

romca1501
23. říj 2018

Věnce na dušičky

jitulien
23. říj 2018

Vlastnoručně vyrobené mýdlo ☺️

cattus
23. říj 2018

Minuly tyden jsem ve spolupraci s dalsimi dobrymi dusemi rozjela projekt "POPDEO FNKV 2018", ve kterem hackujeme drobne hracky a jine drobnosti pro deti a jejich doprovod na detskem odd Popaleninove kliniky FNKV.
Sama jsem tam stravila se synem tyden. Dostal tam auticko a to me motivovalo k tomuto projektu.
Ad foto - zatim neni dokonceno a zacisteno, a v podstate vlastne nejsem ani v tretine sveho planu, ale verim, ze to zvladnu.

monnane
23. říj 2018

@zlutykonik jéé, to ja ta stejná, jen jiné barvy 🙂 je krásná 🙂

paperilla
23. říj 2018

Protože přichází mé nejméně oblíbené roční období (podzim), tak se ho snažím zpříjemnit různými svícny a světýlky v interiéru. Tohle je můj poslední výtvor.

neria55
23. říj 2018

Už delší dobu tvořím vlastní album pro našeho sedmiměsíčního prcka. Jde to hrozně pomalu, fotek snad milion a času málo, jelikož je strašně hyperaktivní a spí 3x30minut denně, bezemne ani ránu 🤦. Mezitím se snažím ještě šít tepláčky. Z Kiku mám pár dekoraci na album 🙂

m.artina
23. říj 2018

Nevyrábím, ale hodně si zdobím byt nejrůznějšími dekoracemi, spousta z nich je právě z KIKu 🙂

vikca214
23. říj 2018

Ja aktuálně s mamkou chystám sourozencum a jejím kamarádům na sobotu velikanskou halloween oslavu 😉

makynaeliska
23. říj 2018

My budem
Delat s manzelem zase podzimni venec jako loni😊

cechradka
23. říj 2018

Něco málo stíháme vyrobit.Spis chodíme do přírody se kochat barvickama

zabicka121
23. říj 2018

@pitrsova fakt moc hezky společná práce je vždycky super

mariska90
23. říj 2018

Já se teď naplno snažím věnovat půlroční dcerce, ale určitě jak bude větší budeme pořád něco "kutit" :D

michaelah94
23. říj 2018

Já bohužel zatím nic,jne teď o víkendu budu dělat věnec na hrob mě milované tety. Ten dělám každý rok, mám nakoupené ozdoby do věnce, tak o vile du vytvořím z větví věnec a nějak pěkně se ho pokusím nazdobit. Na tvoření pro svou domácnost jsem pořád nějaká unavená. Teď jsme si ještě pořídili štěně (kříženec bígla a jezevčíka - opravdový tvrdohlavec), takže mám o zábavu postaráno :D. Mám ale šikovnou maminku, která tohle tvoření miluje, loni udělala nádherně nazdobeně truhlíky a věnce na dveře, tak jsem zvědavá, co vymyslí letos.

mina_
23. říj 2018

@klara_kik tím to nekončí, kalhoty, co jsem dělala loni jsou už krátké, takže musím vyrobit další a kdyz starší synek videl kabatek pro dcerku, tak vyslovil přání... že chce taky bundu, ale maskáčovou a s cz vlajkou... 🙂

snezenkaa
23. říj 2018

Tak já momentálně dodělala náramek z korálků,..dotoho mám momentálně rozdělanou háčkovanou ovečku a s dětmi vyrábíme domácí mýdla 🙂

zaludova
23. říj 2018

Minulý týden jsem vyráběla podzimní věnec na dveře a dlabali jsme dýňáka. Mám už i zasázené vřesy a krásnohlávky a pomalu začnu připravovat nějaké DIY vánoční dekorace.

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@mina_ To máte koukám práce až nad hlavu 🙂 !

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@zaludova A co vyrábíte jako vánoční dekorace? 🙂 Také se na ně chystám, tak jsem zvědavá ;)

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@neria55 To budete mít krásnou památku ❤. 😍

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@paperilla Vypadá moc pěkně! 🙂❤

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@cattus To je úžasné, že něco takového děláte pro dobrou věc ❤. Věřím tomu, že to zvládnete. Evidentně jste moc šikovná 😉

misisska
23. říj 2018

Vyrábím fotky 😀 prostě fotím a upravuji 😀 nic zázračného, ale baví mě to

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@misisska Na tom není nic špatného ;). Také ráda fotím a myslím, že fotky jsou i skvělým dárkem, který každého potěší 😉❤ Je hezké mít zachycené hezké vzpomínky že? 🙂

Strana
z4