Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?
Ahoj a přeji krásný den, maminky!
Jsem Klára a budu s vámi trávit celý týden. Už se moc těším! Jsem součástí týmu značky KiK, kterou jistě znáte. KiK je obchod s oblečením a různými doplňky. Najdete zde ale i dekorace, se kterými můžete ozdobit váš domov, abyste se v něm cítili co nejlépe.
V průběhu týdne vám představím několik výrobků, které by vás mohli zaujmout. Také se můžete těšit na několik soutěží a skvělé ceny. Na naše výrobky se můžete podívat zde: www.kik.cz
A na začátek bych se vás ráda zeptala, co jste si naposledy pořídili v KiKu a proč jste si to pořídili?
Vaše Klára

Naposledy jsem si v KIKu koupila tričko s 3/4 rukávy, mám je od vás moc ráda a trička pro dceru a chystám se jít pro vánoční ozdoby 🙂
@klara_kik Děkujeme, i za ❤😘
V KIKu nakupuju oblečení pro děti, hlavně ve slevách. Oblečení se mi líbí, hlavně na mimina (do vel. 86), pro starší děti (zejména kluky), je to už slabší. Zato v holčičím není na výběr jenom růžová, jako jinde, což je super. Jen je škoda, že každá prodejna je zásobená jinak a výběr pro každé pohlaví a věk dětí je různý. Pro sebe tam oblečení nenakupuji a na dekorace do domácnosti si nepotrpím. Jsem ráda, že už je konečně na webu nabídka zboží, ikdyž bez cen - už nemusím na německý web. 🙂
@chocomorocco 😂 To znám :D Nikdy se mi ještě nepovedlo odejít bez malé dekorace
Naposledy jsem si tam koupila zimní bundu,tedy kabát. Nikde jsem ho dlouho nemohla sehnat. A jmenovky na dárky,které momentálně nevím,kam jsem dala 😞🙈
@soleilll Jj, co mě moc mrzí, když vidím ty krásné oblečky na prcky, že máloco můžu pořídit dvojčátkům, protože (nevím, jestli je to jen u nás) máloco mají ve stejné velikosti a designu pro kluka i holku (jen třeba v jiné barvě), a když už se mi líbí něco v neutrální barvě, co by mohli mít oba, zase to mají většinou po jednom kuse od velikosti 😒
Naposledy dekorace a už se chystám naletět na Vánoční 🙏
Nepromokavou kombinézu a oteplovačky pro syna na zimu 🐧
@pavlabartova Brzy budou potřeba 😀❄
Včera si tam dcera vybrala zateplené leginy.
@oveckaluky To mě moc mrzí... Možná, že by v jiné prodejně měli více oblečků v jedné velikosti. 😔
JÉÉ, do Kiku, se chystáme pro ponny, kt. dcera nutně potřebuje, doufám, že ještě budou mít.
Naposledy jsem se šla do Kik kouknout, jestli se mi poštěstí na softshellovou bundu pro syna. Nakonec jsem odešla nejen s bundou, ale i trikem a teniskami s Elsou pro dceru, ponožkami pro obě dětičky a já, jelikož ujíždím na dekoracích a zde se dá narazit na super kousky , jsem si pořídila další dekorační mísu, super jelínky a svíčky 🙂
Pro dceru máte moc pěkné a kvalitní.
Ozdoby na stromecek komplet vse banecky male,velke,svetylka,hvezda,svicky

@zaludova Také se tam chystám na vánoční dekorace 😉