icon

Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Ahoj a přeji krásný den, maminky!

Jsem Klára a budu s vámi trávit celý týden. Už se moc těším! Jsem součástí týmu značky KiK, kterou jistě znáte. KiK je obchod s oblečením a různými doplňky. Najdete zde ale i dekorace, se kterými můžete ozdobit váš domov, abyste se v něm cítili co nejlépe.

V průběhu týdne vám představím několik výrobků, které by vás mohli zaujmout. Také se můžete těšit na několik soutěží a skvělé ceny. Na naše výrobky se můžete podívat zde: www.kik.cz

A na začátek bych se vás ráda zeptala, co jste si naposledy pořídili v KiKu a proč jste si to pořídili?

Vaše Klára

Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?
Strana
z4
klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@zaludova Také se tam chystám na vánoční dekorace 😉

klarinka10
22. říj 2018

Naposledy jsem si v KIKu koupila tričko s 3/4 rukávy, mám je od vás moc ráda a trička pro dceru a chystám se jít pro vánoční ozdoby 🙂

sitemaka
22. říj 2018

@klara_kik já měla dvě :D

oveckaluky
22. říj 2018

@klara_kik Děkujeme, i za ❤😘

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@drex951 Louskáček mám také z KiKu 🙂 Už brzy se bude hodit. Posílám srdíčko pro radost 🙂

mona91
22. říj 2018

@klara_kik naposledy jsem svému nenarozenemu mimcu koupila bodycko a tričko 🙂 zítra se hned ráno chystám zas 🙂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@sitemaka A k tomu ještě šikovné pomocníky 😍

soleilll
22. říj 2018

V KIKu nakupuju oblečení pro děti, hlavně ve slevách. Oblečení se mi líbí, hlavně na mimina (do vel. 86), pro starší děti (zejména kluky), je to už slabší. Zato v holčičím není na výběr jenom růžová, jako jinde, což je super. Jen je škoda, že každá prodejna je zásobená jinak a výběr pro každé pohlaví a věk dětí je různý. Pro sebe tam oblečení nenakupuji a na dekorace do domácnosti si nepotrpím. Jsem ráda, že už je konečně na webu nabídka zboží, ikdyž bez cen - už nemusím na německý web. 🙂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@chocomorocco 😂 To znám :D Nikdy se mi ještě nepovedlo odejít bez malé dekorace

petrufa86
22. říj 2018

Naposledy jsem si tam koupila zimní bundu,tedy kabát. Nikde jsem ho dlouho nemohla sehnat. A jmenovky na dárky,které momentálně nevím,kam jsem dala 😞🙈

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@verrys Nebojte, doroste do ní rychlostí blesku :D Posílám ❤ pro radost 😉

oveckaluky
22. říj 2018

@soleilll Jj, co mě moc mrzí, když vidím ty krásné oblečky na prcky, že máloco můžu pořídit dvojčátkům, protože (nevím, jestli je to jen u nás) máloco mají ve stejné velikosti a designu pro kluka i holku (jen třeba v jiné barvě), a když už se mi líbí něco v neutrální barvě, co by mohli mít oba, zase to mají většinou po jednom kuse od velikosti 😒

newmom17
22. říj 2018

Naposledy dekorace a už se chystám naletět na Vánoční 🙏

pavlabartova
22. říj 2018

Nepromokavou kombinézu a oteplovačky pro syna na zimu 🐧

drex951
22. říj 2018

@klara_kik Děkuji za srdíčko 🙂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@mona91 Tak ať dobře pořídíte! 😉 🛒 věřím, že něco vám do oka určitě padne 😉

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@drex951 Nemáte vůbec zač! 🙂 Jsem ráda, že potěšilo 🙂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@pavlabartova Brzy budou potřeba 😀❄

mona91
22. říj 2018

@klara_kik o tom nepochybuju vždycky s něčím odejdu 😂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@mona91 Asi tam brzy také zavítám :D. Už pomalu přemýšlím nad vánočními dekoracemi, tak abych načerpala inspiraci 😍

sisinka12
22. říj 2018

já tam kupuji vše,oblečení, parádní ponožky které jediné vydrží a neprochodí se-kupuji co se děti narodily, pak nakupuji hlavně dekoraci a věci na aranžování-je to můj koníček

klea81
22. říj 2018

Včera si tam dcera vybrala zateplené leginy.

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@sisinka12 To je nádhera! 😍 Posílám ❤ pro radost! 😉

sisinka12
22. říj 2018

@klara_kik moc děkuji, je to můj relax a v kiku nakupuji často a ráda, hlavně v akcích a pak můžu dekorace udělat pro maminky na mateřské za pár korun

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@oveckaluky To mě moc mrzí... Možná, že by v jiné prodejně měli více oblečků v jedné velikosti. 😔

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@sisinka12 Tak to je krásné, že takhle hezky šíříte radost i jiným maminkám 😉❤

sisinka12
22. říj 2018

@klara_kik sama to moc dobře vím,jaké to je být na mateřské a počítat každou korunu, je to fajn že to funguje

miky04
22. říj 2018

JÉÉ, do Kiku, se chystáme pro ponny, kt. dcera nutně potřebuje, doufám, že ještě budou mít.

Naposledy jsem se šla do Kik kouknout, jestli se mi poštěstí na softshellovou bundu pro syna. Nakonec jsem odešla nejen s bundou, ale i trikem a teniskami s Elsou pro dceru, ponožkami pro obě dětičky a já, jelikož ujíždím na dekoracích a zde se dá narazit na super kousky , jsem si pořídila další dekorační mísu, super jelínky a svíčky 🙂

lucik126
22. říj 2018

Pro dceru máte moc pěkné a kvalitní.

blpb
22. říj 2018

Ozdoby na stromecek komplet vse banecky male,velke,svetylka,hvezda,svicky

Strana
z4