Jak trávíte podzimní večery?
Ahoj maminky! Jak se máte?
Já miluji večery s knížkou hezky pod dekou s čajem. Mám také ráda různé tematické deky a ráda je obměňuji podle ročního období. A co je nejlepší? KiK má vždycky široký výběr těchto dek. Navíc teď přišel s dekami pro děti, které jsou i vtipné. Která holčička by nechtěla být mořská panna? Ale i já sama si tam vyberu deku, která se mi líbí.
Když už tady máme podzimní tématiku, zajímalo by mě, jak nejraději trávíte chladné podzimní večery vy? Nejzajímavější odpovědi odměníme třemi poukázkami po 250 Kč do KiKu 😊.
Těším se na Vaše odpovědi.
Vaše Klára!

Podzimní večery nejraději trávím s hrnkem něčeho teplého či skleničkou vína pod dekou a nejlépe s přítelem. Nebo v pokojíku s malou a hrajeme si.Záleží na situaci
Jakmile dojede manzel z prace, travime cas s detmi. Ted uz nekolik dni stavime vecer s dcerou lego duplo, domecky pro zviratka, zpivame pisnicky. Syn posloucha, leze po nas. Vecer zakoncime vzdy, ze se deti vykoupou spolu a jdou spat, a zacina vecer bez deti. Kdy si udelam konecne kaficko, dam nozky nahoru, koukam na serial, film.
Já miluji večery zachumlane pod dekou na gauči s dobrým kapucinkem, které mi manžel uvaří 😇. Ale nejvíc miluji, když se takto zachumlam s dětmi, klidně na celý den. tzv. pyzamo vy den, a společně koukáme na pohádky 😍👩👧👦. Když jsem teď zahlédla vaše dětské deky, tak už vím co jim pořídím k vánocům. Děkuji za tip a přeji hezký večer. Zuzka.
Zbožňuju podzimní pohodové večery, a to hlavně když jsme doma všichni - já, manžel, synové. Většinou je trávíme společným hraním v pokojíčku, nebo vaříme dobrou večeři 😊
Já podzim moc nemusela vždy jsem ho měla dost hektický. Teď už si se synem užívám mateřskou dovolenou. Takže se spolu tak hodinu koupeme , pak prohlídnem jednu knížku no a uspavam. Skáču s ním na balónu a on se směje dokud najednou neusne. Potom ho šupnu do postýlky a sebe do postele, kde prohlížím novinky na netu az se syn za 2hodinky vzbudí vezmu ho k sobě zakryje se peřinou a dekou z Kiku a spíme až do rana(s malýma prestavkama🙂)
Vecery,kdy deti uz spi a muz je v praci,travim nejradsi zachumlana a s knihou.
Napustit si vanu, bublinky pěny, zapálit svíčku a dát si skleničku vína... 🛀
Chvilka klidu a relaxace i pro maminku😉
PS: někdy si tajně půjčím synovu kačenku do vany, abych tam nebyla sama 😁
Podzimní večery trávím nejraději s rodinou- povídáme si u šálku čaje a hrajeme společenské hry nebo si pustíme nějaký film či pohádku... a když děti usnou, sedneme si s manželem a dáme si dobré vínko nebo vaječňák 😊
Možná to bude znít divne, ale já se na chladné podzimní večery těším. Těším se až manžel zapali krb v domečku, zapálit svíčky a uvařím si výborný zelený čaj a na sedačku si ke mně přisednou mojí chlapi 😍😍😍 (myslím tím manžela, Felixek a Honzíček❤️) prostě i ty chladné večery mají něco do sebe 🙂)
Nožky hore,zapálím svíčku Yankee Candle/ miluji jejich vůni/,nejdříve kafíčko latéčko/ usnu i po něm/a pak dobré vínečko.🙂
Podzimní vecery trávím u zvuku praskajiciho dreva u krbu 🙂 Jako mala jsem chtela mit doma krb,
A dnes tu sedim s manželem a naši milovanou dcerou a rikam si,ze ten podzim ma neco do sebe 🙂
Podzimni vecer? U nas je fofr...dve male deti, tatka prijizdi z prace, deti si hraji,veceri,koupeme, porad nekdo neco potrebuje, vesim pradlo, pripravujeme veceri, uklizim hracky..asi po ste, zametam,slysim..chci vodu, curat, utiram vylitou vodu,zametam,uklizim hracky, hazim nadobi do mycky, uklizim hracky,zametam,curat,prebaluji malou,zametam,krmim,uklizim hracky, kojim, zametam, dav vodu psum, uklizim hracky, prevlekam deti,zametam,uklizim hracky,utiram stul ....nakonec po vycerpavajicim dnu a veceru,ulehame vsichni ctyri do jedne postele. zapiname sice telku,ale ze bych videla film? Tezko. Snazim se uspat co nejrychleji deti. Kdyz se povede,jdu sit. Ale casto spim driv nez oni. Dcerka je nastesti samoobsluzna. Nakoji se uz ode me sama.
S mým manželem (pokud beru večer po usnutí našich děti). Ať už jen tak povídáme, koukáme na film, já háčkuji a on si čte no a nebo...... 😉
Podzimní večery trávíme společně nad knihou, Duplem nebo tvořením když je taťka výjimečně doma tak si večer společně zpíváme po cestě domů z návštěvy rodiny (pak sprcha a spát)
Když chceme jen odpočívat tak se rady s dcerou tulíme pod jednou teplotou dekou s čajem v termo hrnku a koukáme společně na její oblíbené pohádky a filmy.
Protože děti ještě nemám, ale první čekám, tak nejlepší večer je být vykoupaná, v teplém pyžamu, huňatém županu a v měkých hřejivých ponožkách.K tomu konvička s čajem a knížka.Krááása 🙂
Mi podvečerní čas trávíme s hraním naší malé berušky a když nám usne tak si s manželem dáme víno a povídáme si. Malé taky čteme knížku
Podzimnívečery trávíme nejraději všichni spolu. Vrátíme se z procházky,uděláme večeři a pak všichni společně večeříme 😉
Miluji podzim, pliskanice i to jak se brzy stmiva. Takze kdyz je venku sychravo, zalezu do postele a bud si pustim nejaky film nebo si neco prectu. Kdyz je manzel doma a mala spi tak si zapalime svicky a povidame si nebo hrajeme karty. Taky hodne pijeme ruzne druhy ovocnych caju.
Podzimní večery jsou taková příprava na Vánoce, všude zapálené svícky a my zachumlaní pod dekou. Za okny se všechno hned lépe pozoruje, i ty pochmurné zimní dny vypadají za okny nádherně, padajíci listy, prosvítá sluníčko, všechno je nádherně zbarvené a do toho my doma tvoříme zvilřátka z kaštanů.
Zachumláme se u pohádky a já si v hlavě tvořím plán, jaké budeme dělat cukroví, co komu dáme pod stromeček a další věci okolo Vánoc. 🙂 Milujeme Vánoce
Kakao, deka, knížka a děti co spí!😀
My tancime u pisnicek a nebo se cucime na Masu a medveda 🙂
Ráda bych napsala, že trávím večery také pod dekou s pěknou knížkou, ale mám doma tříletou treperendu a ta mi to moc nedovolí, takže trávíme večery spolu a knížku vytáhnu až v posteli před spaním 🙂
Podzimní večery trávíme dodělávkami domu, takové ty věci co se nakupí přes léto protože v létě "bydlíme" venku na dvoře...
Chladne podzimní večery nejraději travime prituleni pod perinkou v teple a koukame na pohádky. Nebo jelikož mám tři letou dceru malujeme pastelkami,hrajeme člověče nezlob se a nebo na schovavanou.
Potom před spaním čteme pohadky a dělám Karolince masáže s povidanim jak šla beruška do sveta ukázat své černé tečky a pak jednu ztratila.Aby vše dobře dopadlo musí se do příběhu dostat i mravenecci kteří ztracenou tečku berusce najdou.
Taktéž zpívame i hvezdickam na dobrou noc.
No a az Kája usne,buď usnu s ni únavou a nebo si ještě dam horké mléko s medem při svickach a klidně hudbě.
U me je symbolem pro podzimni vecery zapalovani svicek, ktere naladi pocit tepla domova. K tomu jsem kreativni clovek a podzim nabizi v lese tolik prirodnich predmetu k dekorovani, takze vyrabim ruzne podzimni dekorace pro me okoli. Do vanoc mi ani nevadi ta tma venku, protoze podzim na me pusobi tak nejak magicky. Neni na to prijit domu ze sychraveho pocasi a uvarit si neco dobreho na zahrati.
Zaroven po letosnim vedru jsem se i na nevlidnr pocasi tesila. Kazde rocni obdobi ma neco okouzlujiciho.
Večer je nejlepší čast dne a ta chvíle, kdy jde syn spát tím pro mě vše hasne, jen když usne syn 2r. začne řádit druhý v bříšku😀. Ale užívám si ho nejlépe klídečkem a nicneděláním u telky a krbu pod dekou se psem u nohou😀. Zapálíme si svíčku, dáme si vínko, pěkný film a nějaké zobání, ale hlavně, nic nedělám😀

Podzimní večery? Těšíme se vždycky moc. V pondělí pravidelně vyrážíme na bowling a se sousedy se potkáváme u karet nebo nad nějakou společenskou hrou. A volné večery jsou klasika - televize