Jak trávíte podzimní večery?
Ahoj maminky! Jak se máte?
Já miluji večery s knížkou hezky pod dekou s čajem. Mám také ráda různé tematické deky a ráda je obměňuji podle ročního období. A co je nejlepší? KiK má vždycky široký výběr těchto dek. Navíc teď přišel s dekami pro děti, které jsou i vtipné. Která holčička by nechtěla být mořská panna? Ale i já sama si tam vyberu deku, která se mi líbí.
Když už tady máme podzimní tématiku, zajímalo by mě, jak nejraději trávíte chladné podzimní večery vy? Nejzajímavější odpovědi odměníme třemi poukázkami po 250 Kč do KiKu 😊.
Těším se na Vaše odpovědi.
Vaše Klára!

Než jdou děti spát, trávíme čas s nimi. Hrajeme si, kreslíme, prostě děláme, co zrovna chtějí. No, a když se děti uloží, užíváme si s manželem jeden druhého. Povídáme si nebo koukneme na film či seriál. Prostě relaxujeme a užíváme ticha😂
Poslední dobou co jsem těhotná a do toho máme malého, jsem ráda že spím 🙂 předtím jsem se nejraději zachumlala do deky s teplým čajem a knížkou, k tomu samozřejmě nesměla chybět zapálená svíčka 😉
Podzimni podvečery většinou travime s dcerou kreslením, tiskaním razitek a vytvory na vyzdobení bytečku. Nebo koukáme na nějaký animak, hrajeme si a čteme. Kdyz jde spinkat ja většinou uvarim velký hrnek čaje, zalezu pod deku, zapálím svíčky a čtu knihy, čerpám inspiraci na Vanoce a užívám si klidu😊
Když padne tma a prtě usne, kradu se potichoučku do spíže pro kus čokolády. Nejlépe, když je muž ve sprše, ať mi ji neseže.. nesní. Tak trávím večery často a ráda, je jedno zda je podzim nebo třeba jaro 😅
Někdy bych si nejraději zalezla pod deku s oblíbenou knížkou,jelikož mám ale dvě male čertice,travime je s nima.Hrajeme si,čteme..a pak je velmi rádi uspavame,protože to je taky konecne cas pro nás dva.To si užíváme ten klid a ticho 😀
Mátový čaj nebo bíle vínko podle nálady , televize manžel
Miluju každé roční období, každé má nějaké kouzlo.. Na podzim i v zimě chodíme s klukama k večeru na procházku v zimě za tmy koukat na světýlka v oknech a na stromeček na vsi a na podzim brouzdáme v lupení a sbíráme kaštany a žaludky do lesa pro zvířátka a přijdeme domů krásně vymrzlí, uděláme si čaj zalezeme pod deku a buď čteme pohádku nebo si nějakou pustíme, kluci mají rádi lego puzzle nebo si hrají s vláčkem prostě všechno na co v létě není čas❤️😃
Když svítilo ještě sluníčko, trávili jsme odpoledne a večery venku na procházce u lesa nebo na zahradě. Teď už to moc nejde, když prší, tak si užívám, že manžel uspává děti - konečně po 4 letech a já mohu na modrém koníkovi přemýšlet, co bych si ráda koupila za 250 Kč poukázku od Kik.
Tak zrovna dnes jsem měla telecí nápad, bohužel.... v nedeli jsme byli na drakiade a nefoukalo... tak jsem si řekla, že to dnes doženeme a vzala deti na pole... bohužel vítr byl až příliž silny a naši 2 úžasní draci od pana modeláře, které jsme měli už několik let zaplatili dračím životem.... jeden je vejpůl a druhý má tyčky posunuté a urvané... ☹ ☹ ☹😢😢😢
Chladne podzimni vecery nejcasteji travime u nasich s detima (bydli naproti). Prarodice si hraji s vnoucaty a ja lezim a uzivam si knizky 😉
🙂 čaj, svíčka, deka 🙂 Nakupování dárečku 🙂 a co nejvíc miluju svařáky a punče 🙂 ♥♥♥
Zapálím si svíčku, uvařím si čaj a vlezu pod deku s nějakou hezkou knížkou 🙂 a vedle mě leží moji dva kočičáci 🐱🐱
Podzimní večery trávíme s dětma a společenské hry, k tomu uvaříme čajík a zapálíme svíčku
Když ulozim mládě,tak si ráda dám něco sladkého (nejčastěji čokoládu),malého si sklenku vína nebo svaraku (když je více zima),zachumlam se do deky k Tv a relaxují (koukám na tv a vůbec nevím co dávají-koukam spíše skrz) konečně slyším něco jiného než pes dělá haf,to je kočka.... ;D
Posledni dobou se snazim poskladat puzzle, mam ho uz nejakou dobu a pres teple obdobi nebyl cas. Snad se to brzo podari, protoze me ceka jeste jedna krabice. Jde sice jen o 1000 ks, ale z edice impossible. Predloni jsme zvladla mimone, tak snad brzo zatocim i s Nemem.
Rada ctu, ale nas pulrocni prisavka mi to ted moc nedovoluje...
U nas jsou vecery dle situace. Mame 4 deti,nejmladsi ma skoro pul roku. Tedy se vecery odviji hlavne od toho. Hodne s detma tvorime,kreslime,hrajeme hry. Deti i ja Milujem černou hodinku, vypnem vse a zapalime svicky. Je to obrovsky relax. Samozrejme sou dny kdy se nechce nic a deti se bavi samy. No a nase vecery s manzelem se odviji taky od deti. Nastesti mam deti zlate a v osum uz zarezavaj jak drevorubci a zacne program dospelaku. Manzel si vetsinou pusti Ulici,ano manzel 😀 podotykam ze je mu 29. Ja si vetsinou zalezu na chvilku do vany a pak jak kdy. Nekdy film,nekdy spanek,nekdy sex 😀 Proste tak jak se nam chce. Ono neni dulezite co delame po vecerech,ale hlavne ze sme cela rodinka pohromade.
Večery bych si přála trávit naložena v horké vaně, obklopena dobrým jídlem, zapálené svíčky a k tomu by mi hrála hudba. Realita je ovšem jiná. Po 20 hodine nazenu dítě spát. Usíná až po hodině. Po uspani dojdu do kuchyně a zjišťuji jaký je v ní bordel a s takovým bincem nemůžu jít spát. Začne úklid u kterého rozdychavam tvrdnuti břicha střídavě s pálením žáhy aneb připomenutí, že porod druhého dítka se už blíží. Po úklidu se chvíli natáhnh na pohovku a asi 10 minut přemýšlím jestli jsem schopná se ještě naložit do vany. Většinou po chvíli se zvedám s cílem zapsat pálení žáhy - poslední dny mám takto krásně romantické večery. Občas mezitím prohodí pár slov s manželem.
Asi se budu opakovat, jako jiné maminky...
Podzimní večery trávim se svými blízkými..mám rada svíčky, to musí být.. teplý čaj ❤️ Deka, a nějaký hezky film 😍
Nejradeji si zapalim svicku, uvarim dobry caj, zachumlam se do deky a pustim nejaky dobry film.
Podzimní vecery travim se svojí rodinou . Zapalime si svíčku , uvařím čaj a buď se synem a manželem koukáme na pohádky a nebo si hrajeme ( třeba dneska jsme si všichni tři cely vecer hráli s mašinkama a stavěli komíny z kostek 😁😁) takže podzimní a zimní večery jsou nejlepší 🌼
@klara_kik Podzimní večery trávím zachumlaná pod teplou dekou s čajem, nebo někdy i vínem. Někdy prostě jen relaxuji, někdy si čtu a někdy něco tvořím. Naposledy jsem psala deníček z výletů a zážitků pro syna,věřím, že až bude větší, budeme to dělat spolu 😉☺ také moc ráda zapaluji svíčky ☺
Dlouhé podzimní večery trávím sledováním nějakého seriálu, úklidem (co nestihnu přes den), hledáním dárků k vánocům, nebo čtením. Zrovna dnes mi došla kniha o pečení z kvásku a studuju pekařské potřeby. Za hodinu dám kynout těsto a ráno zkusím po laicku něco upéct. Když to bude k jídlu, vybavím si kuchyň jako profesionál a pojedu jak se říká ve velkém. To by mi mohlo většinu podzimních večerů zabrat. Mám zvláštní dar se pro něco nadchnout a jít do toho stůj co stůj. Věřím tomu, že až se s kváskem naučím, napadne a chytne mě zas něco jiného, co se budu po nocích učit.
Tak podzimní večery trávíme poslední dva roky s teploměrem v ruce a čajem z bylinek, které jsme si v létě prozíravě nasbírali, ale to je nedobrovolně. Lepší verze je hezký večer trávit venku a to nejen brouzdat se hromadami listí, ale i prolézat obchody s předvánoční atmosférou, sedět v knihovně nebo doma s dcerou stříhat, lepit, malovat a tvořit.
Dříve jsme je trávila s čajem u krbu a samozřejmě se zapalenou svíčkou. Teď, když máme 8 měsíční torpédo, které se snaží všude si stoupnout a tím si u toho i rozbít hlavu,tak večery trávíme vyčerpaným civěním do zdi..když je lepší den tak civěním na televizi,ale stejně pal nevíme, co dávali😁
Večery jsem se naučila trávit relaxací,kdy využívám cviky z jogy, když je čas a chuť, tak si zalezu s manželem pod deku,pustíme si film a popíjíme domácí rakytníkový likér.
Jako bezdětná s knížkou, čajem a zapálenou svíčkou. S dítětem po uspání honím resty. 😀
Kdyz jsem byla mlada a svobodna (rozumej nemela jsem dite, nenazranyho psa a manzela, velky barak na uklid), tak jsem si rada zalezla k horkemu cajicku s knizkou a uzivala si, ze nic nemusim. Ted jsem rada aspon za horkou sprchu, vyvaleni se na gauci a prikryju si aspon nohy svym svetrem, ktery se z nejakeho duvodu uz par dnu vali v obyvaku 🙂
Podzimní večery trávím tak, že jakmile příjdu s dcerou domů zapneme svítící koule ve váze a zapálíme si svíčku ve snícnu v chodbičce. Pak jsme zapalovali svíčku v kuchyni. Poslední dobou jsem pořád okukovala vosky do aromalampy. Náhodou jsem narazila na vosky v akci, tak jsem koupila hned 4 balení a rovnou jsem směřovala do KIK pro aromalampu. Měla jsem jí tam už vyklídnutou jakou dobu. Takže jsem jí v KIK koupila a od včerejška pálíme v aromalampě vosky 🍂 podzim už začal

My rádi hrajeme pexeso nebo zalezeme pod perinu a koukáme na pohádky, když děti usnout, vyměním je za manžela a pustíme si nějaký pěkný film nebo si prostě jen tak vypravíme u čaje.