Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Vselijake cardigany-ty proste miluju
ráda nosím dlouhé svetry a volné mikiny, dobře vypadají k úzkým kalhotám
Miluji Jegginy, nesnasim zipy a knofliky 😀
Nejraději šaty, jsou prostě pohodlné. Pravda s chladnějším počasím je načase přibrat i legíny 😉
Ahoj 😃Nejraději nosím legíny protože jsem teď doma a skáču okolo 4 chlapů tak je to pro mě nejpohodlnější a vypadá to líp než tepláky 😂
gatě - až už jeansy, legíny nebo tepláky a doma 🙂
Jsem doma na mateřské .Tak tepláky a pohodlné triko.
Doma mi je nejlépe v partnerových teplácích. Ne že bych neměla dost svého oblečení,ale ony jsou tak suprově pohodlný,že mi je přenechal 😊 Na ven nosím nejraději sukně ☺️
V rodině máme velmi oblíbené mé tričko s měnícími flitrami, hlavně mužská část se na něj vždy těší.
Za me je top chlupata vesticka, kterou jsem si poridila loni 🙂 konecne pocasi ke kteremu se hodi 🙂
Jakékoliv svetry tipu cardigan, vesty podobného typu a látkové "nazouváky" od jara až do podzimu. 🙂
Já se neobejdu bez černého cardiganu.
Posledni dobou nosim nejradeji nocni kosili 😀. Znamena to totiz, ze muzu dat nohy hore a konecne odpocivat 😀
Zdravím,
nejraději nosím legíny a k tomu něco uplého. Např. sukni, tričko, šaty...
Ja momentalne nejradeji nosim teplaky, pac se v nich citim nejpohodlneji 😂 ale pokud to ma byt nejak kousek ve kterem musi clovek mezi lidi pak u me momentalne vedou leginy a delsi tuniky nebo svetry, ktere schovaji vse co schovat maji🤣😁
Jednoznačně legíny,sice kila navíc nezakryjí,ale za to se v nich pohodlně rozprostřou 😀
Já loni dostala pyžamo. Čerstvě po porodu, pořád mi byla zima a já ho pořád prala a nosila 💟 nejlepší 🌟 i když partner říká, že jsem já JůHelák 😂😂
Já nosím nejraději legíny,pohodlnost nadevše 🙂
Nejraději nosím tuniky a nyní co jsem z vel. 52/54 přešla na 44/46 mám víc na výběr jak kalhot, sukní, legin.. takže se oblíkám dle nálady a co prozatím nabídne skříň 🙂
Trička a tříčtvrťáky, jinde snad nekupuji.
já chodím do kiku pro kalhotky, protože to pohodlí a kvalita je naprosto boží, manželovi tam kupuju kalhoty a dcerce tam chodím pro legíny a trička kik je prostě super 👌👍
Jeansy, za mě jsou top👌
Obecně to jsou určitě džíny. A teď navíc (vzhledem k počasí a taky tomu, že jsem strašně, ale STRAŠNĚ zimomřivá) taky ty chlupatý mikiny a zateplené podkolenky (viz něco podobného) 🙂
http://www.kupsiponozky.cz/fotografie/foto-2173...
Zdravím, nejraději nosím džíny. Hlavně ted na mateřské, když jdu s malým na procházku, dají se lehce kombinovat s jinými kousky 😉🙂
Teď u mě vede kostkovaná košile 🙂
Jak jinak než džíny 👖 protože na svoji výšku a velký zadek nikde jinde neseženu. A jediné z Kik mi opravdu sedí 🙂
Určitě šaty, které nosím ráda celoročně 😍
Dlouhý svetr a leginy. Momentálně moje mateřská uniforma 😆
Já naprosto zbožňuju spodní prádlo, ať už podprsenky či kalhotky. V Kiku jdu vždy na jistotu! ❤😍

Šedou softshellovou bundu s tyrkysovou podšívkou. Tu nosím od jara do podzimu.