icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@drex951 Věřím tomu, že když jste to jednou dokázala, což je naprosto obdivuhodné, tak se vám to znovu podaří 🙂. Budu držet palce! 😉

hanae87
22. říj 2018

Tak pro mě jsou to legíny , je jich spousty , dá se s nimi ladit neskutečné množství variací , stylů, barev , a plus k tomu je ten, že jsou pohodlné , netlačí . A mimochodem , jsem na matečské , tak je to celkém rychlé oblečení , navléknu a jdu 😀 Někdy jsem rychlejší než můj chlap 😀

nijij
22. říj 2018

No nejraději bych napsala tepláky 😀 nic pohodlnějšího není ale abych nebyla za šupaka tak pletený přehoz/ svetr . Protože pletené věci jsou taková nadčasová klasika 🙂

hannn
22. říj 2018

Pěkný den, oblíbených kousků v šatníku je určitě víc, ale mezi nejoblíbenější řadím také legíny, jelikož na mateřské je pohodlí nade vše 🙂 Dalším kouskem by byl určitě cardigan, který nosím v různých barvách a variantách v podstatě celý rok 🙂

pekosek
22. říj 2018

Pěkný den přeji, nejraději nosím šaty. Šatník jsem trošku musela změnit jako žena na mateřské je to mnohdy nepraktické a tak sáhnu po riflích. Pokud to ovšem jde, ráda se obleču elegantně a cítím se tak nejlépe

evik_svistik
22. říj 2018

Já ve svém šatníku nutně potřebuju džíny, ale musí být pohodlné. Dá se k nim snadno kombinovat kde co, od sportovněji laděného vršku až po elegantní outfit, kdy stačí vzít halenku a sáčko. Je to prostě univerzální kousek.

farka
22. říj 2018

Legíny jedou 😀 Jsou pro mě tak uni, že v nich chodím doma, cvičit, mezi lidi a beru je i na zahradu vozit kolečka hlíny 😀 jen teda už v nich venku začíná být zima 🙂

popletko
22. říj 2018

Fusky 😀 bez nich ani ránu... jelikož jde období "ledových nohou" tak fusky jsou pro mě momentálně nejdůležitejší... a barva? Dle momentální nálady - neladím s oblečením.. i když jsem sportovní typ, tak je to i jedno 😀 😀 😀

pernerovamarketa
22. říj 2018

Jelikoz jsem tehulka tak leginy jsou pro me top kvuli rostoucimu brisku 🙂

verculen
22. říj 2018

Nejraději mám delší, podzimní bundu. Neprofoukne, nepromokne -> za mě TOP. 😉😊

mimi1004
22. říj 2018

Nejradši nosím teď v chladných dnech svetr, jinak to jsou džíny 😊

matyldik
22. říj 2018

Leginy..mám jich doma několik,daji se super kombinovat a protože mi po porodu zbyla nějaká ta kilca navíc,tak se citim i pohodlně.

rottentocore
22. říj 2018

U mě jsou nejoblíbenější džíny. A čím víc ,, děravé,, tím lepší. Líbí se mi takový vagus styl. Al vše musí být čisté a voňavé to je jasný 😂

leniczka88
22. říj 2018

V tomhle skoro už studeném počasí je můj nejoblíbenější svetr a pořádně huňaté ponožky <3

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@leniczka88 Naprostý souhlas! To si zaslouží ❤😉!

sabine_
22. říj 2018

Nejoblíbenější kousky jsou veškeré přehozy a kardigany. A letos jsem se začala vyžívat v nejrůznějších šatech a sukních ❤️

joannah13
22. říj 2018

Já mám nejraději takové ty delší cardigany. Nic uplého, můžu se do něj zabalit nebo ho jen tak nechat vlát, prostě nejlešpí 🙂

hannasweet
22. říj 2018

Úplně obyčejné Basic černé tílko, co ladí skoro ke všemu)

betelgeuzz
22. říj 2018

Úpletové šaty - člověk v nich vypadá pěkně a nemusí se žehlit 🙂

l_endule
22. říj 2018

Kardigan myslím že je to skvělé oziveni každého outfitu na podzim jako dělaný a se správně zvoleným člověk působí i elegantně 😉

mon_v
22. říj 2018

Šaty a sukně v každém ročním období 🙂

mrnousek121
22. říj 2018

Já nejvíce miluju miminkovské a dětské, kik je mám prostě vystailované a i když mám kluky mají mickeyho a i spostu oblečků maj pěkných a né je hrůzy v podobě spidermanů atd. A já jelikož jsem malé postavy nakupuju v holčičím a mikiny jsou super a nejvíc nosím barevné rifle. Teď jsem těhu a nosím bavlněný pohodlný trika. Takže určit top kiku je těžké, protože my ho milujeme celá rodina.

elinka90
22. říj 2018

Nejraději nosím sportovní bavlněné šaty, které jsem si koupila letos v létě. Manžel pořád nechápal proč je tak ráda nosím, dokud si v podobném stylu nekoupil kraťasy a následně pochopil. Člověk vůbec necítí, že na sobě má nějaký kus oblečení jak jsou pohodlné.

niski
22. říj 2018

Jednoznačně šaty, dobře padnoucí šaty a punčochy jsou jako druhá kůže.

partyzanka91
22. říj 2018

Pro mě je strašně těžké zvolit si jeden jediný kousek jelikož mám takových oblíbenců ve skříni hned několik. Řekněme že dost významný je pro mě delší podzimní kabátek, šedivé barvy. Vypadá moderně a zároveň mi i zakryje záda takže si mohu v klidu dovolit nosit bokové džíny aniž bych nastydla. Ale jak říkám těch kousků na kterých si potrpím mám doma víc - džíny, džegíny, elastické legíny, svetříky, trička, sportovní podprsenku atd..

svoma
22. říj 2018

U mě vedou džíny a kardigany.

may89
22. říj 2018

U mě vedou legíny, černé, modré, barevné 😀 nejlepší na doma i na ven, v těhotenství i na rodičovské 👍

klijan
22. říj 2018

Aktuálně jsou to těhotenské kalhoty, není nad to pohodlí v nich, a když už jsme u toho pohodlí, tak při stavu netěhotném je to obří župan. Protože když ho mám na sobě, tak to znamená relax, klid a něco příjemného.

petriisek
22. říj 2018

Dobrý den, leginy a dlouhé triko...popř. prodloužená mikina na to 🙂

elisset
22. říj 2018

Urcite teplaky,na detske hriste idealni 🙂

Strana