icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
pavlabartova
22. říj 2018

Dříve jsem moc nenosila sukně, ale během těhotenství a i po porodu a vlastně teď, co jsem máma, nosím ideálně neustále. Je ze mě máma/žena a jsem na to pyšná, i když nejsem žádná modelka. V sukni se cítím žensky a svobodně. Mám 2 autorské, zbobené aplikacemi a na ty nedám dopustit! 🌷

viki999
22. říj 2018

U mě vedou trička.. člověk jich může mít milion a "vyjadřovat" emoce/názory a tak :D

irenoslava
22. říj 2018

co jsem doma na mateřské nedám dopustit na tepláky nebo legíny, pohodlnější oblečení snad není

paperilla
22. říj 2018

Ještě před 14ti měsíci bych psala určitě něco jiného, ale ode dne, kdy se mi narodila dcera jsem musela šatník trošku přeměnit. Vše "pracovní" (elegantní) šlo spát a na scénu přišlo oblečení spíše sportovního charakteru. Když tak koukám do skříně, tak jeden kousek (je jich samo sebou mraky) tu zůstal....tím je šátek (šálka), prostě takové to "nic" co ovšem dodá šmrnc jak tričku, tak halence, takže za mě jednoznačně ŠÁTKY, ŠÁLY apod.

pavlinatomsova
22. říj 2018

Tepláky 🙂, od doby co jsem matkou, ted uz duo matkou.nosim nejradeji teplaky.. jsou mi pohodlne. 🙂

horvathova3
22. říj 2018

Já osobně nedám dopustit na sukně jsou nádherné a hlavně dělají ženu ženou. Letos jsem se naučila šít, abych mohla mít sukni plnou skříň. Mám speciálně jednu, která se mi opravdu povedla. Ma výraznou aplikaci, každý mi sukni chválí. To je můj kousek z šatníku, na který nedám dopustit.

janeckajan
22. říj 2018

Šátek na krk, v zimě zahřeje, v létě ozdobí.

daasha1
22. říj 2018

Nejraději nosím šaty, ale mám samé nevhodné ke kojeni, takže nejčastěji nosím džíny a triko. A miluju různé šály a šátky, bez toho si venku připadám jako nahá 😃

copinka
22. říj 2018

Miluju leginy a dlouhá trika nejsem nejhubenejsi a v tomhle se vždy cítím nejpohodlněj 😉

katuuulka
22. říj 2018

Nejraději nosím svůj oblíbený přehoz. Koupil mi jej manžel když jsme spolu začali chdit a já měla moc špatný den v práci aby mi zvednul náladu. Na foto jej mám na sobě v den kdy mne požádal o ruku. Přehoz jsem potom nosila během obou těhotenství a nyní v něm běhám po sídlišti za dětmi 😀 Je to moje číslo jedna na jaře i na podzim.

ivaze
22. říj 2018

@klara_kik I kdyz jsem na rodicovske, tak stale prevladaji SATY, ty jsou uz nekolik let pro me "must have", jen jsem z tech elegantnich presla na sportovne-elagantni

lenisska9
22. říj 2018

Pro mě taky legíny, naučila jsem se je nosit až v těhotenství a po porodu jsem zjistila, že jsou velmi flexibilní 😀

78marcela
22. říj 2018

Dlouho jsem přemýšlela...ale nakonec vyhrála noční košile. Protože to znamená, že se ti moji dva raubíři promění v nádherné spící andílky a nastává chvíle i pro me, chvíle relaxace a pohody.

petulest
22. říj 2018

Černé legíny 😊

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@ivaze Nedávno jsem si koupila po dlouhé době úpletové šaty a musím říct, že jsem nadšená! 🙂

lucinky06
22. říj 2018

U mě to jsou kalhoty nebo sportovní tepláky .. Ráda bych nosila i sukně, ale jaksi jsem se do toho naplno nepustila 😀

kateg
22. říj 2018

Když jsem doma, tak jsou to rozhodně gatě od pyžama 😃. Jinak mám nejradši šaty, sukně a úplně nejoblíbenějším kouskem po pyžamu je tmavě růžový kabát😍, ve kterém budu lítat do roztrhání těla 😃 (jak v tom pyžamu 😃)

lucik8552
22. říj 2018

@klara_kik nejradeji nosim džíny

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@katuuulka Moc vám sluší! 🙂 😍Je super mít nějaký takový kousek, který vás provází při hezkých životních chvílích 😉

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@lucinky06 Určitě to někdy zkuste! ;) Uvidíte, že stačí jen natrefit na správný střih a sukně si zamilujete 🙂

alilisi
22. říj 2018

Momentálně jsou to moje nejoblíbenější džíny z Kiku, které jsem koupila v luxusní slevě ze 700,- na 279,- 🙂

ivaze
22. říj 2018

@klara_kik jasne, to je pak uplne jiny zivot nez v kalhotech

nambr
22. říj 2018

@klara_kik no od té doby co mám dceru,tak nakupuji oblečení hlavně pro ni,ale jinak za sebe asi určitě kalhoty v jakékoli variantě😊

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@horvathova3 Je úžasné, že jste tak šikovná.😍 Vsadím se, že vaše výrobky vypadají skvěle 🙂 Já se nikdy šít nenaučila ☹

lucieeva777
22. říj 2018

Nejradeji mam sportovni kalhoty a mikinu. V tech se citim pohodlne a zaroven komfortne

crashboombang
22. říj 2018

@klara_kik Kristiánek nedá dopustit na bodynka z příjemné bavlny. Jen škoda, že z nich tááááák rychle vyroste.

cibuliste
22. říj 2018

Leginy a kardigan Pohodlí nade vše 🙂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@crashboombang To znám 🙂 Děti rostou jako z vody! :D Ale mladému pánovi to moc sluší 🙂. Vypadá spokojene❤

lucik126
22. říj 2018

Tak u mě je to jednoznačně tričko.Citim v tričku volnost,a protože mám malé děti tak se v něm dobře pohybuje.A nejen to,dá se hodně kombinovat se sukní nebo kalhoty.

jitka213
22. říj 2018

Nakupuji obleceni hlavne detem, od spodniho pradla az po bundy. Nedam dopustit ani na dekorace a povleceni. A ja ted nejvic "taham" dzinovou kosili 👍👌

Strana