Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Teď v těhotenství jsou to leginy, do ničeho jiného stejně pořádně nevlezu... ale jinak sukně, jsem sukňový maniak, v ničem jiném v podstatě nechodím, kalhoty skoro ani nemám :D
Ja nosim nejradeji a nejradeji tam nakupuji jednobarevna tilka bez rukavu.
U me je to šala ;) Oblekla jsem ji pred 6lety (rozumej pred detma), kdyz jsem jeste nosila velikost 34 a tu samou oblecu jeste i dnes (kdyz uz standartne nosim velikost 40) ;) Rikam si, ze musim byt pozitivni a mit se rada porad, i kdyz uz nevypadam tak jako kdysi. Mam ale dve krasne zdrave deti a v Kik-u bych se oblekla stylove i pri velikosti 44 🙂 Kasny den, devcata :D
Jednoznacne leginy a rifle na gumu😂
Mám ráda flísové mikiny 🙂
Za mě to jsou určitě šaty. Mám jich plnou skříň. 😇 Skvěle mi padnou. Mám šaty na všechny příležitosti. 😀
Legíny a volné triko 😀
Rozhodne leginy, tech mam velky vyber.
Nedam rozhodne dopustit na sve kardigeny a saka 🙂
No uprimne ted zrovna to neni zadny kousek. ☹ Mam par mesicu po porodu a nejake to kilo navic a muj satnik se ted sklada asi z peti kousku. Ale jinak v zime miluju svuj dlouhy cerny kabat. Aspon všechno schova 😀
Momentálně jsou to leginy s delší košili...pohodlná varianta ve které se cítím dobře 🙂
Trika...
Pyžamo 😀
Tepláky! A proč? Protože jsou teplé, pohodlné, dobře se snimi hraje mezi dětmi, protože jsem doma na rodičovské.
Legíny... Elastické, pohodlné 😊👍
Pro mě jednoznačně leginy a jegginy 😍 jak ze slabé látky pro teplejší počasí nebo ze silné pro ty chladnější, pohodlí vždy zajistí a hodí se snad ke všemu, co mám 😀 v zimě je kolikrát obléknu i pod džíny a jde se, nachlazení už nehrozí 😀
Sukně každého střihu nad kolena.. mám kolem 30 kousků a miluju je.. nosím v zimě i v létě. A pak trička barevná a s obrázky. Někdy zabrousím i v KIK do dětského, kde vyberu kousek (vetšinou tričko) z vel.14+, protože dospělácké oblečení bývá tmavé a bez obrázků 🙂
Určitě to jsou moje džíny.. Bohužel ne každé mi sedí a ne ve všech se cítím dobře.. Tyhle mám půl roku a jsou prostě dokonale.. Hodí se ke všem a ještě se v nich cítím skvělé.. 😍❤️
Nejradsi mam sve sede teplakove saty. Proc? Protoze se daji nosit prakticky v kazdem pocasi ( v lete jen tak, na podzim prez leginy, v zime prez dziny), jsou moc pohodlne a me tehla lezerni moda slusi🙂
Do nedávna jsem nejraději nosila legíny nebo rifle. Poslední dobou ale dávám přednost sukním, protože se v nich cítím více "žensky"
Co jsem těhotná tak rozhodně těhotenské legíny. 😊
V soucasne chvili jsou to tehotenske leginy :D dekuji tomu, kdo je vynalezl 🙂
šaty
Nejradeji mám jednoducha bavlněná trika. Dají se dobře kombinovat.
Šála, protože ta umí oživit kdejaký outfit, přece jen si nemůžu dovolit a ani nechci mít iks bund 😀
Nejraději nosím sukni s pružným pasem - protože je super pohodlná a slušivá 🙂

Přemýšlím a přemýšlím, ale musím též hlasovat za legíny. 😂