icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
lendulinkaaa
22. říj 2018

Přemýšlím a přemýšlím, ale musím též hlasovat za legíny. 😂

black_susi
22. říj 2018

Teď v těhotenství jsou to leginy, do ničeho jiného stejně pořádně nevlezu... ale jinak sukně, jsem sukňový maniak, v ničem jiném v podstatě nechodím, kalhoty skoro ani nemám :D

sarka49
22. říj 2018

Ja nosim nejradeji a nejradeji tam nakupuji jednobarevna tilka bez rukavu.

juliette
22. říj 2018

U me je to šala ;) Oblekla jsem ji pred 6lety (rozumej pred detma), kdyz jsem jeste nosila velikost 34 a tu samou oblecu jeste i dnes (kdyz uz standartne nosim velikost 40) ;) Rikam si, ze musim byt pozitivni a mit se rada porad, i kdyz uz nevypadam tak jako kdysi. Mam ale dve krasne zdrave deti a v Kik-u bych se oblekla stylove i pri velikosti 44 🙂 Kasny den, devcata :D

kleuska18
22. říj 2018

Jednoznacne leginy a rifle na gumu😂

ivkavo
22. říj 2018

Mám ráda flísové mikiny 🙂

firsttime
22. říj 2018

Za mě to jsou určitě šaty. Mám jich plnou skříň. 😇 Skvěle mi padnou. Mám šaty na všechny příležitosti. 😀

fkmartinka
22. říj 2018

Legíny a volné triko 😀

monkey81
22. říj 2018

Rozhodne leginy, tech mam velky vyber.

terka2018
22. říj 2018

Nedam rozhodne dopustit na sve kardigeny a saka 🙂

klpoiu
22. říj 2018

No uprimne ted zrovna to neni zadny kousek. ☹ Mam par mesicu po porodu a nejake to kilo navic a muj satnik se ted sklada asi z peti kousku. Ale jinak v zime miluju svuj dlouhy cerny kabat. Aspon všechno schova 😀

lucie01
22. říj 2018

Momentálně jsou to leginy s delší košili...pohodlná varianta ve které se cítím dobře 🙂

qintus
22. říj 2018

Já miluji svou zavinovaci sukni. ať zhubnu či přiberu, vždy se mi přizpůsobí 😂. letos jsem nechala ušít stejnou pro dcerku a je z ní taky nadšená

moxha
22. říj 2018

Trika...

lucmuska
22. říj 2018

Pyžamo 😀

okakik
22. říj 2018

Tepláky! A proč? Protože jsou teplé, pohodlné, dobře se snimi hraje mezi dětmi, protože jsem doma na rodičovské.

nellinkaa10
22. říj 2018

Legíny... Elastické, pohodlné 😊👍

ladygoldie
22. říj 2018

Pro mě jednoznačně leginy a jegginy 😍 jak ze slabé látky pro teplejší počasí nebo ze silné pro ty chladnější, pohodlí vždy zajistí a hodí se snad ke všemu, co mám 😀 v zimě je kolikrát obléknu i pod džíny a jde se, nachlazení už nehrozí 😀

kacazagi
22. říj 2018

Sukně každého střihu nad kolena.. mám kolem 30 kousků a miluju je.. nosím v zimě i v létě. A pak trička barevná a s obrázky. Někdy zabrousím i v KIK do dětského, kde vyberu kousek (vetšinou tričko) z vel.14+, protože dospělácké oblečení bývá tmavé a bez obrázků 🙂

sajulec
22. říj 2018

Určitě to jsou moje džíny.. Bohužel ne každé mi sedí a ne ve všech se cítím dobře.. Tyhle mám půl roku a jsou prostě dokonale.. Hodí se ke všem a ještě se v nich cítím skvělé.. 😍❤️

kaja2016
22. říj 2018

Nejradsi mam sve sede teplakove saty. Proc? Protoze se daji nosit prakticky v kazdem pocasi ( v lete jen tak, na podzim prez leginy, v zime prez dziny), jsou moc pohodlne a me tehla lezerni moda slusi🙂

terezet
22. říj 2018

@klara_kik v poslední době nedám dopustit na tregginy (hrubé leginy) a k nim tuniku, cardigan nebo šaty, to je moje nej, s tregginama jsem objevila úplně nový rozměr oblíkání 😀

pavcatko
22. říj 2018

Do nedávna jsem nejraději nosila legíny nebo rifle. Poslední dobou ale dávám přednost sukním, protože se v nich cítím více "žensky"

chicky1j2
22. říj 2018

Co jsem těhotná tak rozhodně těhotenské legíny. 😊

anetka1701
22. říj 2018

Já prostě miluju svoje plameňákové šatečky 😍😍 Beru si je na sebe kdykoliv to jenom jde a hrozím se chvíle až se mi rozpadnou...

maarkeetkaaa
22. říj 2018

V soucasne chvili jsou to tehotenske leginy :D dekuji tomu, kdo je vynalezl 🙂

hanka_12345
22. říj 2018

šaty

billi
22. říj 2018

Nejradeji mám jednoducha bavlněná trika. Dají se dobře kombinovat.

evulineek
22. říj 2018

Šála, protože ta umí oživit kdejaký outfit, přece jen si nemůžu dovolit a ani nechci mít iks bund 😀

petramoravcova
22. říj 2018

Nejraději nosím sukni s pružným pasem - protože je super pohodlná a slušivá 🙂

Strana