Velké poděkování za Dny s KiKem a oznámení výherců
Milé maminky a budoucí maminky,
je tu neděle a s ní konec Dnů s KiKem. Chtěla bych moc poděkovat vám všem, které jste se zapojily do našich diskusí a soutěží a podělily se s námi o své tipy na vánoční dárky, cukroví i dekorace a sdílely s námi spoustu překrásných vánočních vzpomínek ze svého dětství.
Během dnešního dne zde postupně zveřejním výherkyně našich soutěží, kterým pošleme vánoční dárečky z KiKu. Pokud jste něco vyhrály, napište mi prosím do zprávy své jméno a korespondenční adresu. Pokud jste nevyhrály, tak nebojte, štěstí si vás určitě najde příště 😉
Dny s KiKem byly především o vánoční inspiraci a ve všech našich společných diskusích i soutěžích jí je teď ohromné množství. Pokud hledáte další, můžete se podívat na naše tipy na vánoční dárky za velmi rozumnou cenu na www.oblekamesechytre.cz. A pokud byste se chtěly inspirovat po celý rok, stačí vyplnit svůj e-mail zde: www.oblekamesechytre.cz/registrace-newsletteru A v neposlední řadě si jsem naprosto jistá, že spoustu inspirace načerpáte i přímo na některé z našich prodejen 😉
Všem vám moc děkuji za příjemně strávený týden, přeji vám, abyste si užívaly vánoční přípravy, i když je to někdy náročné. A hlavně vám přeji příjemný adventní čas, překrásné vánoční svátky a hodně štěstí, zdraví a lásky celé vaší rodině v příštím roce!
Opatrujte se a smějte se! 😉
Klára & tým KiKu

Další výherkyní VELKÉ TÝDENNÍ SOUTĚŽE, která získává náš balíček vánočních dekorací, je @andilek84 . Také gratuluji!
Příspěvek naší výherkyně:
Naší malé oči rozzářila hromada kartonu, lepicí tapety, latěk, hřebíčků a pár udělátek - po tom, co je manžel po večerech proměnil svýma rukama ve vytoužený uzamykatelný domeček s otvíracími okénky 🙂
Naše poslední dárečky patří diskutujícím, které se zapojily do našich DISKUSÍ během celého tohoto týdne. Balíčkem vánočních dekorací z KiKu bychom rádi udělali radost @luckamb , @kh a @tulikiss . Děkuju, že jste se s námi podělily o své tipy, zkušenosti a vzpomínky!
A tímto máme všechny dárečky rozdány. Víc už jich bohužel nemáme, i když bych ráda v rozdávání pokračovala 😉 Mějte se krásně!
@evulinka27 moc gratuluji, byla jste mou horkou favoritkou, protože jsem si u příspěvku poplakala a zase se utvrdila, že nejkrásnější dárky většinou nebývají ty hmotné, ale ty od srdce!!!
@klara_kik Děkuji vám hrozně moc všem. I za výhru, i za krásné komentáře a "lajky" 🙂
Těší mě, že jsem mohla udělat radost i vám! Přeji vám krásné svátky vánoční, užívejte si je v klidu a ve zdraví
@klara_kik Dobry den, Klarko, sice mate u mne vroubek, ze nejsem jedna ze stastnych vyherkyn ( 😀 ), ale chci Vas pochvalit, jak jste se krasne zhostila Vaseho ukolu 🙂
Moc se mi libi to, jaky jste zvolila zpusob vyhlaseni vyherkyn z celeho tydne s Kik 🙂
Konkretne to, jak jste za kazdy den vypsala i vlozila prispevek vyherkyne z dane souteze. Kazdy jasne vidi, ktery prispevek vyhral a mohl si jej precist, podivat se na fotky, to se mi vzane libi 🙂
Gratuluji i vyherkynim a jsem rada, ze ve vysledcich vidim i me favoritky 🙂 Napriklad @evulinka27, vazne klobouk dolu, ja a noty/hudebni nastroj, to je sci-fi 😀 Krasny napad, fazne super! 🙂
Preji vsem krasne prozite svatky s temi, ktere mate nejvice radi 😵
@minonnka Věřte mi, že to pro nás bylo strašně těžké rozhodování. Nejraději bychom dáreček poslali opravdu ještě mnoha z vás za vaše krásné příspěvky v soutěžích i diskusích. Ale pevně doufám, že si Dny s KiKem někdy zopakujeme 😉 A jsem moc ráda, že se vám líbilo vyhlášení výherkyň. Přišla mi škoda, aby tyto nejkrásnější příspěvky zapadly. Mně osobně vykouzlily úsměv na tváři a některé i slzičku v oku, tak jsem se o to chtěla podělit 🙂 Mějte se krásně!

VELKOU TÝDENNÍ SOUTĚŽ o vánoční dárky z KiKu za svou krásnou vánoční inspiraci vyhrává @evulinka27 . Gratuluji!
Příspěvek naší výherkyně:
Můj nejlepší dárek, co jsem kdy dala, byl mému manželovi, tehdy ještě přítelovi. Bylo to před dvěmi lety, kdy jsme spolu trávili v našem pronajetém bytě první Vánoce.
Abych vysvětlila, tak Vojta odjakživa miloval housle, nikdy ale na nic neuměl hrát a když housle slyšel, doslova z nich byl a stále je učarován. Jeho nejoblíbenější vánoční film je Bylo nás pět díl Pokoj lidem dobré vůle a právě scénka, kde starší brácha Bajza hraje v kostele na půlnoční Chtíc aby spal.
Je schopný si to pouštět ve vánoční čas x-krát dokola a vždy ho to dojímalo.
Já se rozhodla, že mu udělám překvapení a na housle se naučím hrát. Podotýkám, že ten nástroj jsem vživotě neměla v rukách a největší můj hudební úspěch byla v dětství flétnička 😀 😀 😀
A tak se stalo, že jsem začala chodit ke známé na hodiny a vysvětlovala jsem to doma tím, že chodím k ní na angličtinu (bydlela v Americe nějaký čas).
Za celé dva měsíce (vzpomněla jsem si na to někdy koncem října) jsem u ní byla asi tak 6x 😀 😀 a trénovat jsem mohla jen po paměti doma prstoklad na neexistujícím nástroji 😀 😀
Nastal den Štědrý den a já ve volné chvilce k ní pro housle zajela a pečlivě uschovala. Večer jsme si rozbalili dárečky a až bylo hotovo, tak mu povídám: "Vojti, já mám pro tebe ještě jeden dáreček. Ale musím ho přinést a od tebe žádám, aby jsi zavřel oči a pečlivě čekal, dokud nepřijdu. Ať uslyšíš cokoliv, prosím, neotvírej oči".
Měla jsem hrozný strach, aby je neotevřel dřív a nepřipravil se o překvapení.
Zapla jsem kameru, kterou jsem na něj nastavila a s TŘESOUCÍMA se rukama jsem začala hrát.
Ano, pravda, nebylo to světové dílo, ale byla to celá písnička jeho nejmilovanější koledy Chtíc, aby spal.
Jeho emoce a slzy byly pro mě tím největším poděkováním.
A protože video zřejmě nejde nahrát, udělala jsem malinkou koláž a na konci, jak mě objímá 🙂
Doufám, že se vám bude také líbit, a třeba jsem dala někomu inspiraci, jak jde udělat někomu tu největší radost i bez drahého dárečku.... jen vlastním usilím.