Velké poděkování za Dny s KiKem a oznámení výherců

klara_kik
6. pro 2015

Milé maminky a budoucí maminky,

je tu neděle a s ní konec Dnů s KiKem. Chtěla bych moc poděkovat vám všem, které jste se zapojily do našich diskusí a soutěží a podělily se s námi o své tipy na vánoční dárky, cukroví i dekorace a sdílely s námi spoustu překrásných vánočních vzpomínek ze svého dětství.

Během dnešního dne zde postupně zveřejním výherkyně našich soutěží, kterým pošleme vánoční dárečky z KiKu. Pokud jste něco vyhrály, napište mi prosím do zprávy své jméno a korespondenční adresu. Pokud jste nevyhrály, tak nebojte, štěstí si vás určitě najde příště 😉

Dny s KiKem byly především o vánoční inspiraci a ve všech našich společných diskusích i soutěžích jí je teď ohromné množství. Pokud hledáte další, můžete se podívat na naše tipy na vánoční dárky za velmi rozumnou cenu na www.oblekamesechytre.cz. A pokud byste se chtěly inspirovat po celý rok, stačí vyplnit svůj e-mail zde: www.oblekamesechytre.cz/registrace-newsletteru A v neposlední řadě si jsem naprosto jistá, že spoustu inspirace načerpáte i přímo na některé z našich prodejen 😉

Všem vám moc děkuji za příjemně strávený týden, přeji vám, abyste si užívaly vánoční přípravy, i když je to někdy náročné. A hlavně vám přeji příjemný adventní čas, překrásné vánoční svátky a hodně štěstí, zdraví a lásky celé vaší rodině v příštím roce!

Opatrujte se a smějte se! 😉
Klára & tým KiKu

p_ch
6. pro 2015

my děkujeme za soutěže a za sebe přeji hezké svátky. Krásný Štědrý den a šťastný nový ( celý) rok :D

megy
6. pro 2015

já také moc děkuji, protože jsem načerpala docela zajímavé věcičky jak v otázce kreativity, tak v otázce vánoc 🙂

klara_kik
autor
6. pro 2015

PONDĚLNÍ SOUTĚŽ o balíček plný vánočních dekorací na téma největší dětské vánoční přání vyhrává @kimby . Gratuluji!

Příspěvek naší výherkyně:

Dobrý den.
Já se podělím o své dětské přání, které jsem řešila rok co rok. Neřešila jsem dárky, protože rodiče se snažili mě i bratrovi dopřát, co bylo v jejich možnostech a nikdy jsme si nezakládali na tom, kolik dárků to bude. Ale co jsme si s bráškou přáli každý rok, aby maminka neměla zrovna službu, především noční. Denní tolik nevadila, to jsme s tatínkem a bráškou vše připravili a mamka přicházela k hotovému, jen vše bylo trochu posunuté na pozdější čas. Noční službu jsme obrečeli nejeden rok. Protože se muselo dělat vše brzy odpoledne a nebylo to prostě ono, koukat na hodinky, aby v 17hod musela pryč.
Uteklo dost let a já dělám stejnou práci a bohužel jsem to já, kdo musí na noční a trhá mi srdce v tento den odcházet od rodiny. Jiný den pro mne za celý rok nemá takovou hodnotu, jako právě Štědrý den/večer.
Žádné dárky nevykoupí to, když je celá rodina kompletní, zdravá a veselá 😵
Krásný advent vám všem

hohe
6. pro 2015

také děkujeme 🙂 a přejeme krásné svátky 🙂

apacheee
AMBASADORKA
6. pro 2015

Moc děkuji za super akci, Kik máme rádi, tak si doma držíme pěsti, aby se na nás usmálo štětsí při souteži🙂 Přeju hlavně krásné a spokojené Vánoce🙂
@klara_kik

juliemichal
6. pro 2015

taky moc děkujeme a přejeme krásné svátky 🙂

olga_
6. pro 2015

Díky, díky a krásný druhý advent! 😕

kimby
6. pro 2015

@klara_kik Dekuji za tak krasny darek KIKu.Nakupy v KIK mam velmi rada a moc mne tesi,ze dekorace od vas vyzdobi nas byt.Urcite se podelim o fotografii.
Syn uz 2 dny bojuje s horeckama bezmala 40st a je to narocne, proto preji vsem hlavne zdravi a pohodove svatky,uzijte si je se svymi blizkymi vsichni pohromade ❤❤❤
Jeste jednou dekuji
@klara_kik

kh
6. pro 2015

Mila Klaro, ja dekuji za bezvadny tyden s Kik 🙂 Souteze mne moc bavily - byly prijemne pohodove. Nacerpala jsem i nejakou inspiraci od ostatních uživatelek na vyzdobu a cukrovi i jste mne neplanovane nalakala do obchodu 😀 . Jen skoda, ze to, co jsem chtěla uz nebylo (polštářky, vanocni zboží). Ale samozrejme jsme neodesla s prázdnou. 😀 Také se primlouvam za e-shop, poboček je zatím malo a daleko a vse akcni brzy vyprodane. Mejte prijemny Advent.

zaludova
6. pro 2015

Take moc dekujeme 🙂 krasne Vanoce a do noveho roku preju Kiku, aby zrealizoval moznost eshopu 🙂 myslim, ze by se urcite zvedly trzby 🙂

klara_kik
autor
6. pro 2015

ÚTERNÍ SOUTĚŽ o balíček pro kreativní tvorbu za své adventní věnce vyhrává @kvakuska . Gratuluji!

Příspěvek naší výherkyně a fotka věnce její dcerky:

Také přispěji našimi výrobky, dělali jsme adventních svícnů víc, tak proto víc fotek, těžko se mi vybírá jedna. Něco zapichovaný patchwork, něco "zastrkávaný" patchwork, do toho trocha sladkého. Ta čtvrtá fotka měl být také adventní svícen, nakonec z toho bude ozdoba na dveře. Na poslední dvě fotky jsem nejvíc pyšná, než jsem si přinesla svoje zdobítka, tak malá dcerka (2 a 1/4 roku) už svícen nazdobila po svém. Neměla jsem to srdce jí to zrušit. Naopak, jsem na ni moc pyšná a jsem ráda, že podědila "robivé" ručičky. Navíc jsem si jistá, že takový adventní svícen opravdu máme jenom my. Jen z bezpečnostních důvodů máme svíčky sice z pravého vosku, ale se světýlkem na baterky.
Jinak chválím všechny výtvory které se tu objevily, co věnec, to jiný nápad. Je fajn že pořád ještě ženy tvoří a předávají tu radost z tvoření i svým dětem. Přeji krásný advent všem!

klara_kik
autor
6. pro 2015

@kimby Jsem moc ráda, že vám náš dáreček udělal radost! Hlavně ať je váš syn co nejdříve zdraví a může si užívat krásné předvánoční atmosféry a svátků!

kajjina
6. pro 2015

jako každý bych moc chtěla vyhrát,ale i když to tentokrát nevyjde, tak díky moc a krásné Vánoce 🙂

drex951
6. pro 2015

Také moc děkuji za dny s Kik, diskuze a soutěže mě velmi bavily a ráda jsem se jich zúčastnila, už teď se těším zase na příští rok. Krásné Vánoce a šťastný nový rok celému Kik týmu.

kimby
6. pro 2015

@klara_kik dekuji vam,snad zitra pomuze pan doktor.Vam krasne Vanoce plne radosti a pohody.Dekuji za tento tyden.Byl pro mne hodne inspirativni v mnoha smerech.A take verim v e-shop KIKu

salikova
6. pro 2015

Byl to příjemný týden... Doufám, že někdy zopakujete 🙂 Přeji krásné a pohodové svátky!!!! 😉
A hlavně to důležité klišé - zdraví .............

luckamb
6. pro 2015

Kláro, díky za fajn týden.

klara_kik
autor
6. pro 2015

STŘEDEČNÍ SOUTĚŽ o balíček pomocníků do kuchyně za svůj tip na vánoční recept vyhrává @kspp1 . Gratuluji!

Příspěvek naší výherkyně:

Tak já budu letos potřetí péct již tedy tradiční vánoční "pan brioche alla nutella". Nikdy mi doma nechutnala klasická vánočka ani mazanec a tak jsem si zavedla svou tradici a naštěstí i manželovi chutná. Je to tradiční italský recept. Bohužel mám fotku jen v syrovém stavu 🙂:
250 g hl.mouky 00
250 g mouky na pizzu (lze sehnat v Tescu)
2 vejce
60 g cukru
180 ml mléka
30 g másla
20 g droždí
1 lž. soli
na náplň nutela (samozřejmě lze plnit i třeba ořechy)

Myslím, že to krásně vypadá a dobře chutná. Vykynuté těsto se rozdělí na 4 stejné díly. Z každého se vyválí postupně kruh o průměru 25 cm (aby se to vlezlo na plech) a namaže nutelou. Ten 4. se samozřejmě nemaže a pak už stačí jen krájet a motat a upéct. Jak to zamotat najdete na internetu, když zadáte název. Tady by se mi to těžko psalo 🙂

muribana
6. pro 2015

Gratuluji

valuvka
6. pro 2015

my také děkujeme za super týden s Kikem a spoustu inspirací nejen z Kiku 🙂 PS: dnes jsem Klárko jela do Kiku pro ty polštáře a samozřejmě už nebyly 🙂 ach jooo 🙂 jo holt byly opravdu krásné! 🙂

klara_kik
autor
6. pro 2015

ČTVRTEČNÍ SOUTĚŽ o balíček dekorací na vánoční stůl na téma oblíbené rodinné vánoční tradice vyhrává @mkrelo . Gratuluji!

Příspěvek naší výherkyně:

U nás je kromě tradičních jedna, kterou děláme každé odpoledne 24. Jelikož bydlíme kousek od sebe, cca do 30km sejdeme se společně s rodiči, prababi,prapratetou, sestrou s rodinou a Já s mojí rodinou a jdeme na hřbitov zapálit svíčky strejdovi a dědovi. Je to taková smutnejší tradice,ale na druhou stranu ji máme moc rádi, protože se všichni sejdeme a zavzpomínáme. .

mkrelo
6. pro 2015

@klara_kik Je,moc děkuji za výhru. Potěšilo mě to.Moc děkuji,pěkné svátky. . 🙂

kspp1
6. pro 2015

@klara_kik děkuji 🙂 to mám velikou radost 🙂 a určitě, ať bude v balíčku cokoliv do kuchyně, určitě to v kuchyni využiju 🙂 ještě jednou děkuji a krásný advent a vánoční svátky. Děkuji i všem, kterým se můj příspěvek líbil 🙂

klara_kik
autor
6. pro 2015

PÁTEČNÍ SOUTĚŽ o balíček hraček za svou básničku pro Mikuláše vyhrává @hohe . Gratuluji!

Příspěvek naší výherkyně:

Rampouch sem, rampouch tam,
všude kam se podívám.
Mikuláše já mám ráda,
čerta má za kamaráda.
Čerta se bát nebudu,
Pěknou píseň zadudu.
Anděla s sebou taky mají,
křídla mu vánočně cinkají.

hohe
6. pro 2015

@klara_kik jéééé moc děkuji, tu jsem vymyslela sama... mám opravdu radost!!! Až mě to dojalo 🙂

germaine
6. pro 2015

@kimby Gratuluju k výhře 😉

klara_kik
autor
6. pro 2015

SOBOTNÍ SOUTĚŽ o balíček plný ponožek za svou fotečku opravdu zamazaného dětského oblečení vyhrává @keny123 . Gratuluji!

Příspěvek naší výherkyně:

myslím že netřeba komentovat,nejspíš chtěly péct nebo nevím :D njn mouka.... ještě že ji nespojily s vodou :D

keny123
6. pro 2015

juuuuu mám radost popravdě jsme nikdy nic nevyhrály!mockrát děkujeme,kik milujeme 🙂 hezké vánoce...

vercula7
6. pro 2015

krásný týden s KIKEM bylo to super moc děkujeme 🙂 a výhercům gratuluji 🙂

klara_kik
autor
6. pro 2015

POSLEDNÍ SOUTĚŽ o balíček relaxačních pomůcek na téma nejoblíbenější pohádka o Vánocích vyhrává @rezetka . Gratuluji!

Příspěvek naší výherkyně:

Anděl Páně. A proč? Protože pohádka je hvězdně obsazena, má nádherné a vtipné dialogy a zajímavý příběh! A jak říká syn, je to pohádka, kde anděl zpívá falešně 😀.