Jaké akce/nabídky máte při nákupu dětské kosmetiky nejraději?
Dobré ráno všem. Jak jste se na dnešek vyspaly (nebo přesněji, jak Vás nechaly vyspat vaše děti? 🙂 .
Dnes bych si s Vámi ráda povídala na téma, jaký typ akcí Vás motivuje k nákupu kosmetiky pro Vaše děťátko. Jestli jsou to slevy, akce typu 1+1, ekonomická balení, dárky k nákupu nebo např. věrnostní programy? Co se mě týče, asi na mě platí slevy a u oblíbených produktů kusy zdarma (alias 1+1, 2+1) 🙂
Dobre ranko všem, nase mala 6-týdenní holcicka spinka v noci jiz 5-6 hod vkuse 🙂 sikulka nase. Ale včera byl náročnější den, trapiio nas bříško a prdiky. Na me platí slevy a akce 1+1. Je fajn mít 2 oblíbené výrobky za cenu jednoho. 🙂
@tutinci tak to jste šťastná rodina, já jsem se toil hodin v kuse nevyspala skoro 2 roky🙂. Jinak díky za příspěvek 🙂
Kdyz je dobra cena, tak kupujeme napr. na zadecek 10ks kremu od Weledy najednou. U jinych produktu me spise zaujme sleva, nekdy 1+1 - to zalezi na tom, o co se jedna a zda to upotrebime. Vernostni programy se mi neosvedcily, kolikrat v akci/sleve jinde produkt vyjde levneji, nez kdyz je clovek "vernostni".
Děkuji za přínosné názory, ale už vás musím dnes opustit. Povinnosti volají 🙂 Stále tu máme dvě soutěže, kde se můžete zúčastnit- jedna o Gely Klorane Bébe a druhá o látkovou taštičku naší značky. Zítra ráno otevřeme další téma a budeme se těšit na vaše názory.
Přeji hezký zbytek dne, Zdeňka 🙂
Mám ráda akce 1+1 zdarma, ale ještě lepší jsou slevové kupony, která se dají stáhnout na netu a díky nim mám někdy i 50% slevu. Vítám také akce tipu, že v síti drogeriíí si za nasbírané body vytisknu poukaz na slevu.
nakupouji pro miminko jiz ted, urcite vyuzivam kuponky na slevy typu sleva 25 % , 30%, 50 % nebo třeba 1 + 1 kus zdarma. ale nesmí to byt sleva vymyslena. juknu vždy, za kolik mají zboží i jinde.

Dobré ráno, tak dneska jsem se konečně po hodně dlouhé době pořádně vyspala. Malá usnula brzy a v noci se budila minimálně 🙂 Na mě nejvíc platí výrazné slevy u jednotlivých výrobků. Takže když je něco např. o 30, 40 procent ve slevě 🙂