icon

Jaká jste máma?

jana_rajec
Moderátor
15. led 2018

Pro vás, všechny maminky světa, jsme přichystali jeden originální test, ve kterém se dozvíte, jaké mámě z Rajecké doliny se nejvíce podobáte. Už jste o něm slyšely? A stihly jste ho už vyplnit na www.rajec.com/jaka-jste-mama?

Já jsem jednoznačně rozlétaná sýkorka, a to nejen kvůli mému jménu Ptačinská... 🙂 V sobě mám i kousek vyplašené srny. A vzhledem k tomu, že doma mám jednoho nespavce, asi nejvíc soucítím s ospalou sovou! 😉

Která zvířecí maminka je nejbližší vám? Jakou vlastnost byste chtěly mít? Nebo jste se snad v žádné naší charakteristice nenašly? Podělte se o své dojmy...

Jaká jste máma?
Strana
z5
bublisa
15. led 2018

@jana_rajec no nevím, ale otázky se alespoň pro mě a mé mládě nedaly jednoznačně odpovědět. Takže fakt nee, srna haha

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@bublisa Tak to nás mrzí, že jsme se netrefili... Je těžké vypořádat se s tolika typy maminek. Vždyť každá z nás je originál! 😉 Ale snad jste se aspoň na chvilku pobavila...

asashley
15. led 2018

Jsem vyklidněná žába...no asi bych řekla, že je to pravda, ale u některých otázek bych nevybrala ani jednu.

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@asashley Ale jak vidět, nakonec ses s naším testem naprosto v klidu vypořádala. 🙂 Gratuluji, vyklidněná žába je ideál. 😉

kaja2016
15. led 2018

Vyplacena srna, což tedy asi sedi🙂 Ale také bych u některých otázek nevybral žádnou. -)

mon_88017
15. led 2018

Vydra.... Neměla tam bejt spíš HYDRA? 😀 😀 😀

alexis01
15. led 2018

I ze mě je sýkorka

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@mon_88017 Hlavně, abys nebyla deHYDRAtovaná VYDRA. 😉 Na pitný režim musí dohlížet máma všech typů... A my s tím umíme pomoct! Když se mnou zůstaneš v napojení celý týden, budeš si moct o měsíční pitný režim i zasoutěžit. 😉

irisv
15. led 2018

trpělivá vydra...no, docela to i sedí, a to má malá teprve 9 měsíců 😀

pettykul
15. led 2018

Ospala sova, ale nevim nevim, moc to nesedi 😆 ono hodne zalezi na veku, jinak to bylo u miminka, jinak je to ted u dvoulete ☺

princeznaj
15. led 2018

Vyklidněná žába 🙂 no nevím, když tu občas řvu jak tygr 😂

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@princeznaj Žáby jsou kolem rybníka taky pěkně slyšet. 😀

princeznaj
15. led 2018

@jana_rajec to je pravda 😂 a kvákají pořád dokola taky jako já 😂

beruszka82
15. led 2018

Vyklidněná žába??? já?? to musím ukázat muži 😀

kamste
15. led 2018

vyšla mi 🐸 😅

dinushka00
15. led 2018

Tak jsem si taky vyzkoušela test a vyšla jsem jako ospalá sova😊 ale sedí na mne i trpeliva vydra 😊

jiji1
15. led 2018

Tak já jsem vyklidněná žába😉Až mě to trošku překvapilo..

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

Tak se mi zdá, že se nám to tady žábami přímo hemží! 😉 Zítra se asi na ty mámy žáby podíváme trochu detailněji... 😉 Přeji všem dobrou noc a těším se na ráno!

cherry09
15. led 2018

I já jsem Rozlétaná Sýkorka 🙂

jge
15. led 2018

Vyklidnena zaba - moc nesedi. I kdyz pohlidam i dalsi deti, resim kazdy dorbecek i moucnik pred obedem.

pavca1982
15. led 2018

Ale joo možná to sedí

kamimnichov
15. led 2018

Sova

hanica83
16. led 2018

Ospalá sova - sedí to jak prd.l na hrnec 😀

bledulka84
16. led 2018

Tak prý vyklidněná žába, ale jo, je fakt, že spoustu věcí už neřeším