Jaká jste máma?
Pro vás, všechny maminky světa, jsme přichystali jeden originální test, ve kterém se dozvíte, jaké mámě z Rajecké doliny se nejvíce podobáte. Už jste o něm slyšely? A stihly jste ho už vyplnit na www.rajec.com/jaka-jste-mama?
Já jsem jednoznačně rozlétaná sýkorka, a to nejen kvůli mému jménu Ptačinská... 🙂 V sobě mám i kousek vyplašené srny. A vzhledem k tomu, že doma mám jednoho nespavce, asi nejvíc soucítím s ospalou sovou! 😉
Která zvířecí maminka je nejbližší vám? Jakou vlastnost byste chtěly mít? Nebo jste se snad v žádné naší charakteristice nenašly? Podělte se o své dojmy...

@bublisa Tak to nás mrzí, že jsme se netrefili... Je těžké vypořádat se s tolika typy maminek. Vždyť každá z nás je originál! 😉 Ale snad jste se aspoň na chvilku pobavila...
Jsem vyklidněná žába...no asi bych řekla, že je to pravda, ale u některých otázek bych nevybrala ani jednu.
@asashley Ale jak vidět, nakonec ses s naším testem naprosto v klidu vypořádala. 🙂 Gratuluji, vyklidněná žába je ideál. 😉
Vyplacena srna, což tedy asi sedi🙂 Ale také bych u některých otázek nevybral žádnou. -)
Vydra.... Neměla tam bejt spíš HYDRA? 😀 😀 😀
I ze mě je sýkorka
@mon_88017 Hlavně, abys nebyla deHYDRAtovaná VYDRA. 😉 Na pitný režim musí dohlížet máma všech typů... A my s tím umíme pomoct! Když se mnou zůstaneš v napojení celý týden, budeš si moct o měsíční pitný režim i zasoutěžit. 😉
trpělivá vydra...no, docela to i sedí, a to má malá teprve 9 měsíců 😀
Ospala sova, ale nevim nevim, moc to nesedi 😆 ono hodne zalezi na veku, jinak to bylo u miminka, jinak je to ted u dvoulete ☺
Vyklidněná žába 🙂 no nevím, když tu občas řvu jak tygr 😂
@princeznaj Žáby jsou kolem rybníka taky pěkně slyšet. 😀
@jana_rajec to je pravda 😂 a kvákají pořád dokola taky jako já 😂
Vyklidněná žába??? já?? to musím ukázat muži 😀
vyšla mi 🐸 😅
Tak jsem si taky vyzkoušela test a vyšla jsem jako ospalá sova😊 ale sedí na mne i trpeliva vydra 😊
Tak já jsem vyklidněná žába😉Až mě to trošku překvapilo..
Tak se mi zdá, že se nám to tady žábami přímo hemží! 😉 Zítra se asi na ty mámy žáby podíváme trochu detailněji... 😉 Přeji všem dobrou noc a těším se na ráno!
I já jsem Rozlétaná Sýkorka 🙂
Vyklidnena zaba - moc nesedi. I kdyz pohlidam i dalsi deti, resim kazdy dorbecek i moucnik pred obedem.
Sova
Ospalá sova - sedí to jak prd.l na hrnec 😀
Tak prý vyklidněná žába, ale jo, je fakt, že spoustu věcí už neřeším
Me vysla zaba 😃
Ja jsem ospala sova 😂
Dle testů žába, ale nevím no klid u nás moc není 🙂
Vyklidnena zaba

@jana_rajec no nevím, ale otázky se alespoň pro mě a mé mládě nedaly jednoznačně odpovědět. Takže fakt nee, srna haha