SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
Ježíšek už klepe na dveře, máte už připraveny všechny dárečky? 😍👦👧Pokud vám ještě nějaké chybí, tak my máme 3 skvělé dárečky připraveny přímo vás 😊👏🎁🎉
Ve fóru už proběhlo, že by bylo prima nakreslit pořádného maskota Košíku <3 🛒🚗No a tato soutěž je na maskota Košík.cz jako dělaná ❤🙏Tak co vy na to, vymyslíme nějakého pořádného? 😊👍😇
Do soutěže se zapojíte vložením příspěvku s fotkou nakresleného/ vyrobeného maskota pro Košík.cz. ❤
Výhry:
3 obří balení LEGO hraček viz moje fotka, jak jsem se z nich těšila u stromečku 😅❤
Soutěž probíhá pouze dnes 13.12.2017 do půlnoci.
Těšííím se moc na všechny příspěvky 🙂
Přeji prima den
Kačka
Zatím tu máme jen dva kreslené maskoty, netroufnete si někdo na další? Klidně zapojte děti 🙂
Dobrý den, bohužel neumím kreslit a zjistila jsem ze nemám doma ani barevné papíry😕 ale podle me by mel byt maskot košíku košík😂 veselý,barevný,přátelský,snadno zapamovatelny. Jak jsem psala již v jiném vlaknu- v prosinci může byt naplněn darecky,o třech králích může mít korunu,o velikonocich pomlazku atd. Zde je moje představa...

Dobrý den, "vyrobeným" maskotem košíku by mohla být naše dcera, která košíky vyhledává velice ráda🙂. Protože je malinká, kreslit ještě neumí, ale myslím, že maskotem Košíku by mohla být směle. Na fotce se svou sestřičkou.