icon

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊

katka_kosikcz
13. pro 2017

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊

Ježíšek už klepe na dveře, máte už připraveny všechny dárečky? 😍👦👧Pokud vám ještě nějaké chybí, tak my máme 3 skvělé dárečky připraveny přímo vás 😊👏🎁🎉

Ve fóru už proběhlo, že by bylo prima nakreslit pořádného maskota Košíku <3 🛒🚗No a tato soutěž je na maskota Košík.cz jako dělaná ❤🙏Tak co vy na to, vymyslíme nějakého pořádného? 😊👍😇

Do soutěže se zapojíte vložením příspěvku s fotkou nakresleného/ vyrobeného maskota pro Košík.cz. ❤

Výhry:
3 obří balení LEGO hraček viz moje fotka, jak jsem se z nich těšila u stromečku 😅❤

Soutěž probíhá pouze dnes 13.12.2017 do půlnoci.

Těšííím se moc na všechny příspěvky 🙂

Přeji prima den
Kačka

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
Strana
z5
i_v_c_a
13. pro 2017

Moje dite je nejkrasnejsi a nejschopnejsi a nejvetsi umelec, ale pro jistotu pridavam i popisky, aby to bylo jasne :D. PS Dnesni obed. Skromne priznavam, ze nejvetsi jedlik teda neni, za to nejvetsi cune asi jo 🙂.

bamak
13. pro 2017

@i_v_c_a Je kreativní asi po mamince, toto je fakt super nápad, ani se neobtěžuju přemýšlet.

i_v_c_a
13. pro 2017

@apacheee skoda, ze v tom kosiku neni babovka a vino a opodal nelezi cerveny cepecek, vlk je fakt dokonaly 😅

anetka1701
13. pro 2017

Tyhle soutěže vždycky nechávám na své výtvarně založené šestileté dceři :D

"Maskot je když se někdo oblíkne za něco jiného! Tak já se obleču do košíku.Mami, máme košík??? Ne? Nevadí, já ho vyrobím i s legem!"

papunkova
13. pro 2017

Jen chviličku nám dalo vymyslet maskota pro košík.cz, pak už jsme jen stříhali a lepili 🙂 A co by to bylo za maskota takového online supermarketu bez pořádného košíku? 😉
A teď hurááá ven, máme tu krásně. Pěkný den všem 🙂

zrofka
13. pro 2017
alexis01
13. pro 2017

Posílám foto mého syna jako maskota v košíku 🙂

sola11
13. pro 2017

Rychlosti, kterou vse doruci, vas jiste zaskoci 😊

neria55
13. pro 2017

Rychlokresba, ale proč to ze srandy nezkusit? 😂 😂

evusk
13. pro 2017

A protože máme rádi "košíkovou" přidám zde obrázek své dvouleté dcery. Je to obrázek košíku v 3D provedení. Myslela jsem, že ho nezvládne nakreslit ale ono jo🙂 Já ho tam prostě vidím, co myslíte?🙂

lucik126
13. pro 2017

Zapojila se i dcera Barunka.Na obrázku je namalovaný košík kde jsou banány a jablka.Trosku malá improvizace košíku.No a ještě Barunka poskládala váš obchod kde je i pan prodavač🙂

vaniilla
13. pro 2017

Je to jen takový náčrt, moc víc toho nezvládnu, když se mi to dítě snaží rozcupovat 🙂 Hlava je ananas.

katka_kosikcz
autor
13. pro 2017

Některé výtvory jsou opravdu boží, musím říct, že originalitu mnoha maminek oceňuji za 1*** 🙂😍👍👍👍

vlaxyz
13. pro 2017

Ahojky košíku. Díky těmto soutěžím absolutně nestíhám doma, ale!! Mám od maskota pokoj jelikož demoluje mnou vytvořený košík 😂 Jak vidíte, Malej se do tvoření zapojil taky a koštoval barvičky 😂😂 Doufám, že se maskot líbí, my jsme s ním doma spokojení 😂 I když, kdyby toho jedl míň, taky by se nic nestalo 😂

ivca1986
13. pro 2017

Pan Košík z košíku! 🙂

arwpal
13. pro 2017

Dobrý den,tak my také přidáváme svůj výtvor😊 oba výtvory dělaly moje děti,já jen fotila a koukala jak jim to jde😊 a slogan? " to vše a ještě vice se do me vejde!" krásný den prejeme

andinka97
13. pro 2017

Nas turbo kosik a kosik s usetrenyma penezma 😂 pritelovo braska (11 let) prisel na to ze kdyz se nejde osobne do kramu tak se i spousta penez usetri 😂 a namalovali jsme pri odpolednim koupani 😉 obed mela mala az hlave 😂

kateg
13. pro 2017

Tak už máme taky s Peťou hotovo. 👍😀 Košík jsme vyrobili ze slaného těsta, aby se mohl Peťa bez obav zapojit 😎 a obarvili ho temperkami. A teď vyrážíme ven, dokud svítí sluníčko 🙂 🌞

martullinda93
13. pro 2017

Přeji pěkný den 😊

milis666
13. pro 2017

Tak a máme nakoupíno❤

muribana
13. pro 2017

Pěkný den, posílám maskota košíku podle našeho Kryštůfka. Říká, že musí být barevný 🙂 myslím, že se mu povedl, co na něj říkáte? ;)

igiana
13. pro 2017

Dekujeme za krásnou soutez nasmali jsme se i zabavili a tady je vysledek😊

mkrelo
13. pro 2017

Nám by se líbil jako maskot basketbalový míč. Symbolizoval by rychlost nákupu online a jeho úsměv by značil spokojené a věrné zákazníky.

mkrelo
13. pro 2017

Nám by se jako maskot líbil basketbalový míč. Symbolizoval by rychlost nákupu online a jeho protáhlý úsměv spokojené a věrné zákazníky.

petra_pf
13. pro 2017

Milý Košíku, dnes jsem "zneužila" svoji dvouleťačku. Obrázek košíku nalepila Natálka a hrdě do něj vložila svůj první výrobek z miniškolky - jablíčko. Správný maskot musí mít očička a úsměv (ano, to jsem kreslila já 🙂)) PS: nevšímejte si provozního nepořádku v pozadí 🙂

i_v_c_a
13. pro 2017

Tak po dnesnim zazitku vam to tu trochu zaspamuji, "vytvor" jsem upravila. A slogan - Tohle s nami nezazijete! 😅

uglyduckling
13. pro 2017

Náš mladý pan umělec zatím dává přednost abstraktní tvorbě, ale kvůli vám se hecnul a vytvořil umělecké dílo 🌞 A vlastně proč ne zrovna sluníčko ... vždyť člověk hned lepší den, když svítí sluníčko, stejně tak jako má lepší den, když ho nákup stojí jen trochu času a pár kliknutí na netu místo toho, aby ztrácel čas v kolonách, probíhal obří obchody, stál fronty u pokladen atd. ;) Mimochodem ... dneska jsem se cestou od lékaře stavila v obchodě pro pár věcí a jedna paní mi najela košíkem na paty a to dokonce 2x!!! Takže si můžete ušetřit i dost bolesti ;)

pekosek
13. pro 2017

@petra_pf krasna a sikovna holcicka

petra_pf
13. pro 2017

@pekosek Hezky vecer, dekuji moc za mila slova, preji Vam krasny Advent🌞🌲

misheel
13. pro 2017

Jelikož syn má 2 roky a neumí ještě kreslit a vytvářet a přesto by chtěl vyhrát, protože Lego je u něj nejoblíbenější hračka, vyfotili jsme pro Vás pravý starý retro košík po naší prababičce která pracovala v obchodě.
V létě nám v něm nosila jablíčka. Prababička už tu s námi ale bohužel pár měsíců není, a tak nám košík zůstal na památku.
Jako logo by se nám tento košík líbil, protože staré věcí se vrací a tento byl klasika asi v každém obchodě 🙂

Strana
z5