icon

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊

katka_kosikcz
13. pro 2017

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊

Ježíšek už klepe na dveře, máte už připraveny všechny dárečky? 😍👦👧Pokud vám ještě nějaké chybí, tak my máme 3 skvělé dárečky připraveny přímo vás 😊👏🎁🎉

Ve fóru už proběhlo, že by bylo prima nakreslit pořádného maskota Košíku <3 🛒🚗No a tato soutěž je na maskota Košík.cz jako dělaná ❤🙏Tak co vy na to, vymyslíme nějakého pořádného? 😊👍😇

Do soutěže se zapojíte vložením příspěvku s fotkou nakresleného/ vyrobeného maskota pro Košík.cz. ❤

Výhry:
3 obří balení LEGO hraček viz moje fotka, jak jsem se z nich těšila u stromečku 😅❤

Soutěž probíhá pouze dnes 13.12.2017 do půlnoci.

Těšííím se moc na všechny příspěvky 🙂

Přeji prima den
Kačka

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
Strana
z5
denny27
13. pro 2017

To je soutěž přesně pro nás. Děti lego zbožňují, hlavně nejstarší syn, dokáže o něm mluvit třeba i celý den😱😁.
Na dětech bylo nakreslit maskota pro 🛒 Košík.cz 🛒 a já se ujala výroby samotného košíku,do kterého se musí vejít co nejvíc věcí, kor před
Vánoci..😊 snad se Vám výtvory budou alespon trochu líbit😁😊

petaov
13. pro 2017

Sluníčko jako maskot košíku, protože vychází každý den, stejně jako košík, který doručuje každý den. Pohodové, usměvavé - stejně jako kurýr, který doručí nákup.

simdan
13. pro 2017

Naše nejmladší beruška 😘 a její oblíbená aktivita 😅

rmarci
13. pro 2017

Lego milujeme 🙂

simusa91
13. pro 2017

Zdravíme Vás, tak jsme si vyrobili našeho maskota🙂😝

01evik
13. pro 2017

Některé jsou moc krásné, ale doufám že vyhrají výrobky dětí než maminek 🙂

dadinasom
13. pro 2017

Dobrý den, posílám výtvor mého syna a přejeme krásný advent.🙂 Dáša.

elinka90
13. pro 2017

Teta Áňa nakreslila své neteři obrazek, aby mela sanci vyhrat 💖

dzannett
13. pro 2017

Hezký večer, tak u nás se dcerka vrátila ze školky a začala se mnou tvořit. Docela dřina ale taky máme hotovo. Děkujeme za skvělý nápad. Moc nás to pobavilo, dokonce jsme se u toho málem pohádali🙂 😀

jarcca
13. pro 2017

Já maskota nechala v režii syna...tak kreslil mňam mňam brrm...ale chce to trochu představivosti! 🙂

hhranolka
13. pro 2017

Tak vidím, že spousta maminek se ujala úkolu.. já jsem nechala tvořit dceru... Takto si představuje maskoty košíku...dětská fantazie nezná mezí 🙂

pekosek
13. pro 2017

Pridavala jsem fotku maskota podle sebe a nyni maskot podle synovce a syna

makynaeliska
13. pro 2017

@01evik ale v zadani je jasne napsano,ze my mame vymyslet maskota,ze muzeme kdyztak zapojit deti....Myslim ze na tvoreni s detma tu byl tyden s fisher price,ja si treba osobne myslim,ze kosik je stranka “pro dospele”,takze bych nepsala ze doufam ze vyhraje nekdo komu to vytvorilo dite😉

ejva
13. pro 2017

Úkol zněl jasně (dva synovci, dcerka) ,,kluci namalujte maskota pro košík.cz" nejstarší se mi na to vybodl, moje dcerka je na to moc malá, tak se toho ujal mladší synovec. Když jsem řekla, že se hraje o lego vrhl se hned na malování. Tohle je výsledek. Kdybych vyhrála lego jde samozřejmě jim. Lego je u nich hračka číslo jedna. Takže bych byla spokojená já, že jsem jim udělala radost a samozřejmě i kluci, že se jim rozšíří sbírka lega 😉. Hodně štěstí všem. Výtvory jsou krásné, jak jsem koukala 😍

frantisek_kosikcz
13. pro 2017

@denny27 Robot jako maskot je super nápad 🙂 Akorát by to byl ten, co roboticky nakupuje v supermarketech :D

01evik
13. pro 2017

@makynaeliska četla jsem to třikrát a nenašla jsem nic o tom, že to mají vymyslet a vyrobit maminky a děti mají zapojit jenom jestli je tam maminky chtějí... Nemusíte se hned čertit, jen jsem napsala svůj názor 🙂

charmed
13. pro 2017

Maskot Kosik 😉

makynaeliska
13. pro 2017

@01evik stejne jako ja necetla ze to ˇaj delat deti ,takze jsem taky vyjadrila svuj nazor ☺️Hezky vecer

vlaxyz
13. pro 2017

Já souhlasím s @makynaeliska... Pro děti byl týden s Fisher Price ne?? ☺️

evikmi
13. pro 2017

Tak já řekla dcerce(skoro 4roky),ať vymyslí a namaluje...tak prej "já ne,ale ty jo.namaluj klokana s košíkem" .....maluju (krása nebeská 😂) a hned jsem dostala i "vynadano" ,že klokan nemá miminko v kapse,takže ještě dokreslene klokaní miminko.Klokani totiž dle dcerky nakupují nejlíp 😎😁

01evik
13. pro 2017

@makynaeliska
@vlaxyz
Holky neřešte to :D já nesoutěžím, mně je to svým způsobem fuk. Jen se mi zdají dětské výrobky krásnější, to je celé. Nebylo to proti nikomu a ničemu

makynaeliska
13. pro 2017

@evikmi ten je hezkej 😍

lagerthaa
13. pro 2017

Zapujcím svého maskota ;)

petronellarikov
13. pro 2017

Není to nakreslené, ale je to vyrobené 🙂

makky1310
13. pro 2017

@petronellarikov jeee takovejhle ruzovej kosicek jsem mela kdyz jsem byla mala, je to mozny?🙂

adrianka1712
13. pro 2017

Aj my sa zapajame do suťaze 🙂

nelinkaaaaa
13. pro 2017

Maskot podle naší Natálky ❤

tarien
13. pro 2017

Taky přidávám košík (nákupní) od dcerky.

petronellarikov
13. pro 2017

@makky1310 Jojo, jsou to ty retro 🙂

t22d
13. pro 2017
Strana
z5