SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
Ježíšek už klepe na dveře, máte už připraveny všechny dárečky? 😍👦👧Pokud vám ještě nějaké chybí, tak my máme 3 skvělé dárečky připraveny přímo vás 😊👏🎁🎉
Ve fóru už proběhlo, že by bylo prima nakreslit pořádného maskota Košíku <3 🛒🚗No a tato soutěž je na maskota Košík.cz jako dělaná ❤🙏Tak co vy na to, vymyslíme nějakého pořádného? 😊👍😇
Do soutěže se zapojíte vložením příspěvku s fotkou nakresleného/ vyrobeného maskota pro Košík.cz. ❤
Výhry:
3 obří balení LEGO hraček viz moje fotka, jak jsem se z nich těšila u stromečku 😅❤
Soutěž probíhá pouze dnes 13.12.2017 do půlnoci.
Těšííím se moc na všechny příspěvky 🙂
Přeji prima den
Kačka

Některé jsou moc krásné, ale doufám že vyhrají výrobky dětí než maminek 🙂
@01evik ale v zadani je jasne napsano,ze my mame vymyslet maskota,ze muzeme kdyztak zapojit deti....Myslim ze na tvoreni s detma tu byl tyden s fisher price,ja si treba osobne myslim,ze kosik je stranka “pro dospele”,takze bych nepsala ze doufam ze vyhraje nekdo komu to vytvorilo dite😉
Úkol zněl jasně (dva synovci, dcerka) ,,kluci namalujte maskota pro košík.cz" nejstarší se mi na to vybodl, moje dcerka je na to moc malá, tak se toho ujal mladší synovec. Když jsem řekla, že se hraje o lego vrhl se hned na malování. Tohle je výsledek. Kdybych vyhrála lego jde samozřejmě jim. Lego je u nich hračka číslo jedna. Takže bych byla spokojená já, že jsem jim udělala radost a samozřejmě i kluci, že se jim rozšíří sbírka lega 😉. Hodně štěstí všem. Výtvory jsou krásné, jak jsem koukala 😍
@denny27 Robot jako maskot je super nápad 🙂 Akorát by to byl ten, co roboticky nakupuje v supermarketech :D
@makynaeliska četla jsem to třikrát a nenašla jsem nic o tom, že to mají vymyslet a vyrobit maminky a děti mají zapojit jenom jestli je tam maminky chtějí... Nemusíte se hned čertit, jen jsem napsala svůj názor 🙂
@01evik stejne jako ja necetla ze to ˇaj delat deti ,takze jsem taky vyjadrila svuj nazor ☺️Hezky vecer
Já souhlasím s @makynaeliska... Pro děti byl týden s Fisher Price ne?? ☺️
@makynaeliska
@vlaxyz
Holky neřešte to :D já nesoutěžím, mně je to svým způsobem fuk. Jen se mi zdají dětské výrobky krásnější, to je celé. Nebylo to proti nikomu a ničemu
@evikmi ten je hezkej 😍
@petronellarikov jeee takovejhle ruzovej kosicek jsem mela kdyz jsem byla mala, je to mozny?🙂
@makky1310 Jojo, jsou to ty retro 🙂

To je soutěž přesně pro nás. Děti lego zbožňují, hlavně nejstarší syn, dokáže o něm mluvit třeba i celý den😱😁.
Na dětech bylo nakreslit maskota pro 🛒 Košík.cz 🛒 a já se ujala výroby samotného košíku,do kterého se musí vejít co nejvíc věcí, kor před
Vánoci..😊 snad se Vám výtvory budou alespon trochu líbit😁😊