icon

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊

katka_kosikcz
13. pro 2017

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊

Ježíšek už klepe na dveře, máte už připraveny všechny dárečky? 😍👦👧Pokud vám ještě nějaké chybí, tak my máme 3 skvělé dárečky připraveny přímo vás 😊👏🎁🎉

Ve fóru už proběhlo, že by bylo prima nakreslit pořádného maskota Košíku <3 🛒🚗No a tato soutěž je na maskota Košík.cz jako dělaná ❤🙏Tak co vy na to, vymyslíme nějakého pořádného? 😊👍😇

Do soutěže se zapojíte vložením příspěvku s fotkou nakresleného/ vyrobeného maskota pro Košík.cz. ❤

Výhry:
3 obří balení LEGO hraček viz moje fotka, jak jsem se z nich těšila u stromečku 😅❤

Soutěž probíhá pouze dnes 13.12.2017 do půlnoci.

Těšííím se moc na všechny příspěvky 🙂

Přeji prima den
Kačka

SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
Strana
z5
eliskan
13. pro 2017

Takhle to dopadlo, kdyz se chopí malovaní moje tříletá dcera... 🙂. Jednoduché, ale s láskou dělané :-*.

makky1310
13. pro 2017

@petronellarikov hmmmm, krasna nostalgie. Diky😉❤

qintus
13. pro 2017

U nás jsme se nemohli shodnout,kdo bude maskot,takže jsme jeden vytvořili a modelku/a si můžete vybrat sami 🙂

PS: při focení nedošlo k újmě žádného dítěte ani zvířete 🙂

Košík.cz tady si vybere každý

marde
13. pro 2017

No tak mě napadlo třeba toto.. (syn si ještě s pastelkama moc nerozumí, takže svou fantazii a kreativitu zapojí snad někdy příště 😉)

nika6184
13. pro 2017

Jako vesmír jedinečný, je náš výběr nekonečný. 👍

kkaatte
13. pro 2017

Jedna rychlovka, když dítě konečně spí 🙂

makky1310
13. pro 2017

@qintus 😂 za me jsou nejlepsi nohy v kosiku 👍😉😅

mrkew
13. pro 2017

I v této zimě košík.cz je.plny kvalitních surovin.

frndafrrr
13. pro 2017

Košík.cz opravdu lehký nákup! 😉

makynaeliska
13. pro 2017

Máme jedno velké sídlo,
a v něm samé dobré jídlo.
Košík “cézet”na net dáte,
pak už všechno objednáte.
Dovezem ho rychle k vám,
vy se vraťte zase k nám ☺️

Čas je to nejlepší,co můžete druhému dát.
My vám ho ušetříme .....
Košík.cz

ruzenkas
13. pro 2017

🙂

jajinka25
13. pro 2017

KOŠÍK.CZ.....jediný český košík 🙂

llllenik
13. pro 2017

Tak tady je nas maskot 🙂 Kosik.cz

hannicka32
13. pro 2017

Košík.cz bude u Vás hned !!! 🙂

Obrázek syna, který soutěží pro svojí malou sestřičku 😉

minonnka
13. pro 2017

Pěkný večer, tak i my se zapojíme, protože o tak nádherné Duplo by bylo škoda nesoutěžit, tak zkusíme štěstí a máme hotovo 🙂
Dílo je společné, já tvořila nákupní košík, Tom ho pomaloval, nakreslil ovoce, Natálka vybarvovala a společně se lepilo 🙂
Tom si představuje maskota buď jako toho na obrázku (veselá ruka s nožkama, asi odpočatá mámina, páč se nemusí tahat s nákupy po obchodech 😀 ) nebo jako diblíka veselého Košíka 🙂
Košík jsme hned zužitkovali jako veselý box na oblíbené ovoce 🙂
Pěkný večer všem 🙂 🌜

Ať je jaro, léto, podzim, zima, s Košíkem jsou nákupy moc prima 🛒 💃

tajemna30
13. pro 2017

Krásný večer, tak jako většina dětí, i ty mé milují lego a tak jsem přečetla Natálce zadání úkolů, a nechala vytváření pouze na ní.
Jelikož je ve školce, a kromě podpisu NATY zatím nic jiného psát neumí, tak za ni její představu tlumočím. Maskota si vysvětlila jako nějakou pohádkovou postavu - v tomto případě vílu s křídly, která nakoupí do košíku, a přenese "vílí cestou, tedy vzduchem" nákup rovnou do domečků lidí, který si nákup objednali.
Výtvor ji stál trošku vztekání, jelikož 1., 2. ani 3. obrázek nebyl dle jejich představ, ale ten poslední už ano.🙂 Takže v jejích očích je maskot víla, která nakoupí a rychle přenese nákup tam kde je potřeba.

evulineek
13. pro 2017

Košík přináší radsot nejen maminkám 🙂 Tento maskot nám vydržel déle než samotný nákup 😂 PS: na každé fotce je uvnitř košík někdo skován :D

newmom17
13. pro 2017

Maruška ještě kreslit ani vyrábět neumí, maminka sice ano, ale aby se zapojila, vyrobili jsme maskota z ni. ☺ Zde popisek: Originální maskot vyroben druhy týden června 2016 v Uherskem Hradišti, do oběhu vypuštěn 10. Března v Brně. Je opatřen pokryvkou hlavy, vyrobena kdoví kdy v Číně, do oběhu dana kdoví kdy v ČR. 😂

minizirafa
13. pro 2017

Zdravím, nechala jsem to zcela v režii našeho Jiříka ;) zatím jsme stále ve fázi abstraktního umění :D takhle tedy dopadlo jeho pojetí MASKOTA pro Košík.cz ;) ráda bych ještě k tomu doplnila, že je to velice pestré dílo, stejně tak jako je pestrá nabídka zboží z Košíku.cz, a protože je syn milovník lentilek (btw. ty taky mají pestrou škálu barev :D) nápis jsme společně vytvořili - a pak hned snědli, právě z nich ;) no asi si je budeme muset u Vás objednat do zásob :D

kjajule
13. pro 2017

Výběr maskota byl jasný. Dle manžela jedině lišák co má řádně za ušima...jen namalovat něco obstojného bylo horší...Tak třeba se bude líbit 🙂

markytka_1
13. pro 2017

Maskot košík.cz - jedině košík s nákupním seznamem, aby na nic nezapomněl 🙂

podaji
13. pro 2017

Maskot kosiku to asi nebude ale takova Nada Urbankova by mela urcite radost😀

kamste
13. pro 2017

"Klidně buďte u dětí,
nákup k Vám hned přiletí"
Košík.cz

joannah13
13. pro 2017

Máme maskota přímo dělaného pro toto roční období 🙂

ladeka
13. pro 2017

Kosik.cz plny nejlepsiho ovoce vam prinese nas vesely drak - je to tak!😀

mandyn
13. pro 2017
catherineb
13. pro 2017

Maskot jak ho vidí můj syn...má prý v bříšku jablíčko, které snědl 🙂 Syn by si přál, abyste vyrobili nějakého hezkého plyšového maskota a rozdávali ho všem dětem 🙂
Mně by se jako maskot vašeho košíku líbil kosík (malý ptáček kos), ale já ho malovat raději nebudu zkoušet, protože by to stejně nikdo nepoznal 🙂

nikinelinaty
13. pro 2017

Tak u nás má jméno i maskot - během vyrábění se starší dcera rozhodla, že to bude ŠŤÍSTO a sama s snažila společně se sestřičkou všemi silami maskota ztvárnit.

Každopádně holky si do košíku nabraly věci co mohou s jejich zdravotním handikapem celiakie, takže pro ně by byl ráj, kdyby ve více obchodech rozšířili sortiment bezlepkových věcí.
Je to těžký jít s dcerami na nákup, když na celý obchod říkám stále větu NE NE a ne, ale poslušně dietu drží.

Nevím jak košík.cz je s toto nabídkou, ale nám bohužel Brno venkov nedovážíte.

Posílám výtvor a hlavně hodně zdravý do nového roku všem, to je opravdu nejvíc potřeba.

U nás se to tak zvrhlo, že holky si daly stejné pyžamko a hlavně maskotní čepici, kterou tedy obdivuje každý, kdo je uviděl )) a malého ihned navlékly do podobného obleku hodící se k čepici.
Takže starší prohlásila, že by rovnou mohla jít k Vám pracovat a rozdávat lidem letáčky a malého by daly do kolébky, který by byl středem zájmu programu 🙂)

,,prý ten náš malý úžasný smíšek "

kacakkv
13. pro 2017

Maskot

pzaf
13. pro 2017

Tohle je nás maskot. Hrošík a jeho košík😊

Strana
z5