SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
SOUTĚŽ : LEGO dárečky na Vánoce 😊
Ježíšek už klepe na dveře, máte už připraveny všechny dárečky? 😍👦👧Pokud vám ještě nějaké chybí, tak my máme 3 skvělé dárečky připraveny přímo vás 😊👏🎁🎉
Ve fóru už proběhlo, že by bylo prima nakreslit pořádného maskota Košíku <3 🛒🚗No a tato soutěž je na maskota Košík.cz jako dělaná ❤🙏Tak co vy na to, vymyslíme nějakého pořádného? 😊👍😇
Do soutěže se zapojíte vložením příspěvku s fotkou nakresleného/ vyrobeného maskota pro Košík.cz. ❤
Výhry:
3 obří balení LEGO hraček viz moje fotka, jak jsem se z nich těšila u stromečku 😅❤
Soutěž probíhá pouze dnes 13.12.2017 do půlnoci.
Těšííím se moc na všechny příspěvky 🙂
Přeji prima den
Kačka

@petronellarikov hmmmm, krasna nostalgie. Diky😉❤
Pěkný večer, tak i my se zapojíme, protože o tak nádherné Duplo by bylo škoda nesoutěžit, tak zkusíme štěstí a máme hotovo 🙂
Dílo je společné, já tvořila nákupní košík, Tom ho pomaloval, nakreslil ovoce, Natálka vybarvovala a společně se lepilo 🙂
Tom si představuje maskota buď jako toho na obrázku (veselá ruka s nožkama, asi odpočatá mámina, páč se nemusí tahat s nákupy po obchodech 😀 ) nebo jako diblíka veselého Košíka 🙂
Košík jsme hned zužitkovali jako veselý box na oblíbené ovoce 🙂
Pěkný večer všem 🙂 🌜
Ať je jaro, léto, podzim, zima, s Košíkem jsou nákupy moc prima 🛒 💃
Krásný večer, tak jako většina dětí, i ty mé milují lego a tak jsem přečetla Natálce zadání úkolů, a nechala vytváření pouze na ní.
Jelikož je ve školce, a kromě podpisu NATY zatím nic jiného psát neumí, tak za ni její představu tlumočím. Maskota si vysvětlila jako nějakou pohádkovou postavu - v tomto případě vílu s křídly, která nakoupí do košíku, a přenese "vílí cestou, tedy vzduchem" nákup rovnou do domečků lidí, který si nákup objednali.
Výtvor ji stál trošku vztekání, jelikož 1., 2. ani 3. obrázek nebyl dle jejich představ, ale ten poslední už ano.🙂 Takže v jejích očích je maskot víla, která nakoupí a rychle přenese nákup tam kde je potřeba.
Maruška ještě kreslit ani vyrábět neumí, maminka sice ano, ale aby se zapojila, vyrobili jsme maskota z ni. ☺ Zde popisek: Originální maskot vyroben druhy týden června 2016 v Uherskem Hradišti, do oběhu vypuštěn 10. Března v Brně. Je opatřen pokryvkou hlavy, vyrobena kdoví kdy v Číně, do oběhu dana kdoví kdy v ČR. 😂
Zdravím, nechala jsem to zcela v režii našeho Jiříka ;) zatím jsme stále ve fázi abstraktního umění :D takhle tedy dopadlo jeho pojetí MASKOTA pro Košík.cz ;) ráda bych ještě k tomu doplnila, že je to velice pestré dílo, stejně tak jako je pestrá nabídka zboží z Košíku.cz, a protože je syn milovník lentilek (btw. ty taky mají pestrou škálu barev :D) nápis jsme společně vytvořili - a pak hned snědli, právě z nich ;) no asi si je budeme muset u Vás objednat do zásob :D
Maskot jak ho vidí můj syn...má prý v bříšku jablíčko, které snědl 🙂 Syn by si přál, abyste vyrobili nějakého hezkého plyšového maskota a rozdávali ho všem dětem 🙂
Mně by se jako maskot vašeho košíku líbil kosík (malý ptáček kos), ale já ho malovat raději nebudu zkoušet, protože by to stejně nikdo nepoznal 🙂
Tak u nás má jméno i maskot - během vyrábění se starší dcera rozhodla, že to bude ŠŤÍSTO a sama s snažila společně se sestřičkou všemi silami maskota ztvárnit.
Každopádně holky si do košíku nabraly věci co mohou s jejich zdravotním handikapem celiakie, takže pro ně by byl ráj, kdyby ve více obchodech rozšířili sortiment bezlepkových věcí.
Je to těžký jít s dcerami na nákup, když na celý obchod říkám stále větu NE NE a ne, ale poslušně dietu drží.
Nevím jak košík.cz je s toto nabídkou, ale nám bohužel Brno venkov nedovážíte.
Posílám výtvor a hlavně hodně zdravý do nového roku všem, to je opravdu nejvíc potřeba.
U nás se to tak zvrhlo, že holky si daly stejné pyžamko a hlavně maskotní čepici, kterou tedy obdivuje každý, kdo je uviděl )) a malého ihned navlékly do podobného obleku hodící se k čepici.
Takže starší prohlásila, že by rovnou mohla jít k Vám pracovat a rozdávat lidem letáčky a malého by daly do kolébky, který by byl středem zájmu programu 🙂)
,,prý ten náš malý úžasný smíšek "

Takhle to dopadlo, kdyz se chopí malovaní moje tříletá dcera... 🙂. Jednoduché, ale s láskou dělané :-*.