icon

SOUTĚŽ: Soutěžíme o organickou kosmetiku Pure Beginnings

katka_kosikcz
14. pro 2017

Dnešní soutěž mě obzvlášť těší, protože máme pro vás 3 velké balíčky Organické kosmetiky Pure Beginnings.🌴🍏🍀

Dodavatel byl tak hodný, že do každého balíčku dal všechny produkty, abyste mohli vyzkoušet opravdu všechno a sami uvidíte, jak je tahle kosmetika úžasná.😍 Přidám tady zajímavé články, které vám tuto kosmetiku přiblíží. 😇

Nedávno se kosmetika Pure Beginnings rozrostla o novinky. Jsou to produkty z Probiotické řady. Jsme moc rádi, že i tyto novinky již můžeme mít v nabídce 😊 https://www.kosik.cz/hledat?q=pure_beginnings_k...

Dneska nebudu vymýšlet žádné soutěžní otázky ani zadávat úkoly, byla bych ráda, kdybychom tady zavedli diskuzi na téma BIO kosmetika. Přeci jenom se u nás starám o sortiment, který zákazníkům nabízíme a zajímá mě, které produkty vyhledáváte právě vy – maminky 😊

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.

SOUTĚŽ: Soutěžíme o organickou kosmetiku Pure BeginningsSOUTĚŽ: Soutěžíme o organickou kosmetiku Pure Beginnings
Strana
z7
janeve
14. pro 2017

Péče o dětskou kůži mi není lhostejná. Nyní máme produkty od české firmy Eurona by Cerny, se kterou jsme spokojení. Nicméně ráda vyzkouším s dítětem vámi nabízenou kosmetiku Pure Beginnings a bio kosmetiku 🙂

pavca1965
14. pro 2017

Na bio kosmetiku nedám dopustit. Já i dcerka jsme atopiky "vařím" i kupují hlavně krémy domácí. Rada vyzkouším něco z této řady.

bublisa
14. pro 2017

Máme dvě slečny a u obou se snažím preventivně udržovat pokožku zdravou. Po návštěvě bazénu je mazání těla v podstatě rituál. Ale zdá se mi, že si pokožka na určitý typ krému zvykne a přestane být účinný. Musím hledat nové a nové výrobky.

toucha
14. pro 2017

Používám kosmetiku z lékárny, nedávno měl malý problém se zadečkem, vyzkoušela jsem všechno možné, až pomohl čistý lanolin 👍. Z Bio kosmetiky občas něco používám, převážně oleje od Nobilis Thilia.
Tahle řada má veselý obal, určitě bychom z prckem využili 😀

mcever4
14. pro 2017

o nákup těchto věcí se stará manželka. ale bio se u nás najde. já to moc neřeším, namažu tím, co je zrovna po ruce 🙂 důvěřuji ženě, že vybrala to pravé

milis666
14. pro 2017

Tak se musím přiznat, že nemám s bio kosmetikou vůbec žádnou zkušenost. Sama mám citlivou pleť, tak mi hned tak něco nesedí a když jsem konečně našla značku po které mě nic nesvědí zůstala jsem u ní. Bohužel i moje 2 měsíční holčička bude citlivka. Na tvářičkách má ekzém.Bojujeme s tím, ale zaručený recept jak se ho zbavit jsme zatím nenašli.Tak třeba se na nás usměje štěstí a vyzkoušíme si bio kosmetiku🙂

mkrelo
14. pro 2017

Přiznám se, že tuto značku kosmetiky neznám. Občas kupuji přírodní kosmetiku v DM drogerii. Jinak jsem na mého synka od mala používala jen to nejnutnější, žádné pěny a oleje do koupele a mazání jen na místech, která byla suchá (lokty,kolena). Pravdou je, že když náhodou jsme nachlazeni, používáme přírodní produkty k uzdravení, žádná chemie z lékárny.

lenhal
14. pro 2017

Bohužel dcera i manžel jsou atopici, ,a proto musíme vyhledavat citlivější kosmetiku. Bio kosmetiky máme vyzkoušeno například Nobilis Thilia a pro sebe jsem objevila tajemství Lush kosmetiky ☺

xira
14. pro 2017

Zatím nemám s BIO kosmetikou žádnou zkušenost, ale slyším na ni jen samou chválu, mám v plánu ji taky vyzkoušet.

aja55
14. pro 2017

Moje starsi dcera je atopic. Uz jsem vyzkousela asi vse. Chvili to pomaha ale pak zase musim zvolit neco jineho.Sestra dela na koznim oddeleni a o vasi znacce uz slysela a dopurucila mi ji, jelikoz ted v tehotenstvi mam suchou kuzi a to hlavne na rukach a na obliceji a pouzit zase vse nemohu tak jsem uz zkusila bio kremy ,ktere mi vyhovuji spise. Ale urcite vasi kosmetiku zkusim i kdyz nebudu mit stesti. Preji vam hodne pracovnich uspechu.

lenkajan
14. pro 2017

Jelikož jsme se nedávno přestěhovali do domu, kde se hospodaří se šedou vodou a z tohoto důvodu se používají bio přípravky, začala jsem se o bio produkty více zajímat. Dětskou bio kosmetiku jsme ještě nezkoušeli, ale ráda bych vyzkoušela. Musím říct, že produkty Pure Beginnings vypadají opravdu lákavě🙂

julif
14. pro 2017

Pro sebe a mého syna používám BIO kosmetiku. Jak já tak i on, máme velice citlivou kůži. Já používám na svůj atop. ek. domácí "marihuanovou" mast. Zatím to pomáhá, v zimě je to bohužel vždy horší.

miba22
14. pro 2017

Nejvíce používáme biokosmetiku pro naší šestiměsíční Majdu. Já jsem používala z biokosmetiky šampon.

miky
14. pro 2017

Hezky den, syn trpí od malá silným atopickym exemem. Doposud jsme žádnou bio kosmetiku nepoužívala. Priznam se, ze ani nevím, zda se bio kosmetika vhodná pro atopiky vyrábí

kalkulantka
14. pro 2017

Bio kosmetiku miluju, hlavně proto, že je šetrná k pleti a má příjemné přírodní aroma.... Právě na Vánoce mám pro členy rodiny nachystané produkty od kosmetiky Nobilis 🙂

kkaatte
14. pro 2017

U nás v rodině nikdo netrpí na ekzémy a jiné problémy s pokožkou, ale pro dceru jsem občas koupila. Tato kosmetika zaujme hlavně obalem, takže palec nahoru 👍

simkrk
14. pro 2017

S bio kosmetikou zkusenosti mam ale male 🙂 moje pokozka snese vse, nesetkala sem se zatim s nicim co by me vadilo.. Ale taky nekupuji zadne levne/"chemicke" pripravky ktere jdou citit po chemii a nemaji vlastne zadny ucinek na pokozku 🙂 ale pro svou dceru kupuji kvalitnejsi pripravky.. 🙂 a vyzkouset novou znacku a navic bio je vyzva 🙂 jen me mrzi ze opravdu malo znacek nabizi vzorky na vyzkouseni...kvalitni kosmetika uz neco stoji a koupit pripravek co stoji kolem 400kc a po pouziti zjistit ze to nesedi je docela skoda. . :( a nevadilo by me ani za vzorky si priplatit.. 🙂

kaja2016
14. pro 2017

Tak na značku se určitě podívám. Hledám něco, co by bylo cenové dostupne, což u zdravé kosmetiky moc nebývá, což chápu. Jinak já používala před mateřskou značku Ahava. Nyní používám Yves Rocher, kteří ale opět začali testovat na zvířatech, což mi vadí. Šampon se mi osvědčil Al Verde, což je značka z DM, cenově super a neobsahuje parabeny. Mýdlo používáme nějaké obyčejné antibakteriální. Z kosmetiky používám leta vlastně jen krém na obličej, odličovací krém, sampon, deodorant, mýdlo na ruce, řasenku a tvářenku a bohaté to stačí.

kikinkaka
14. pro 2017

Dobrý den, kupiji Weledu, Nobilis, Alverde, Laveru, Bambucké máslo,Kokosový olej. Snažím se před nakupem prostudovat složení a na internetu pročítám recenze a zkušenosti ostatních maminek. Dříve jsem to u dětí neřešila a kupovala v lékárně Bubchen. Ale teď jsem více informovaná a snažím se pro své miminko kupovat to nejlepší co je na trhu.Máme ted 4měsíce a trápení se suchou pokožkou a asi začínající atopický ekzém.

nika6184
14. pro 2017

Bio kosmetika, u mě vůbec nehrála žádnou roli, pokud moje vlasy přestaly být vlasy a pak, když se mi narodil syn. Mým vlasům dávali všechny ty výrobky zabrat, tak jsem se rozhodla pro změnu a začala jsem používat bio - kosmetiku. A myslím, že je to lepší, sice po porodu to byla zase katastrofa :D. A zase i při malém se snažím používat kosmetiku, která tak neškodí a je z přírodních materiálů. 😉

eldzej
14. pro 2017

Bio kosmetice fandím, ale je těžké nějakou pořádnou sehnat... není moc velký výběr a nebo bio není bio.. Tuhle značku neznám, takže rádi bychom vyzkoušeli.

musin
14. pro 2017

Bio kosmetiku jsem pro deti zatim nezkousela. Ale dcera ma pomerne suchou kuzi a ted cekame kazdym dnem miminko, takze bychom urcite vyuzili.🙂

andreajara
14. pro 2017

Zda je kosmetika BIO nebo není, jsem upřímně neřešila dokud se mi nenarodil synek, který má bohužel velmi citlivou pokožku, používáme kokosový olej, bambucké máslo a kosmetiku Onclé. O této kosmetice slyším popravdě prvně ale určitě bychom také velmi rádi vyzkoušeli, jsem vděčná za každou kosmetiku která synkovi sedne!👍😉

klijan
14. pro 2017

Zatím jsem vyzkoušela jen Alverde a Weledu. Na některé výrobky nedám dopustit. Taky u syna se snažím, aby byla kosmetika co nejšetrnější pro něj i přírodu.

verdos
14. pro 2017

Na biokosmetiku jsem během posledních let zcela přešla (sprcháč, zubní pasta...). Poslední byl šampon, dlouho jsem byla spokojená se značkou Gliss Kur a přeci jen nerada opouštím, pokud mi něco vyhovuje. Ale nakonec zvítězila touha po něčem přírodním a teď se nemůžu nabažit vůně tuhého šamponu 2SIS. Nejčastěji nakupuju toto zboží v eshopech, kde vidím nejrůznější indikátory - obsah bio složek, absence živočišných produktů nebo třeba i informace o vlastnostech a složení obalu...

katka_kosikcz
autor
14. pro 2017

Dobrý večer, maminky, tak jsem tady pročetla všechny komentáře. A tak nějak pořád přemýšlím a prosím Vás o radu.🙏🙂 Když si vezmete náš sortiment na Košík.cz a jdeme přímo do té kategorie Dětská kosmetika https://www.kosik.cz/deti/detska-kosmetika .

Jak to vnímáte? Je tam toho na Vás zbytečně moc? Koukáte na cenu? Nebo vlastně už tam jenom hledáte svou značku a zbytek si neprohlížíte?

Snažím se všechno dělat tak, aby to bylo pro vás jednoduché, ale našli jste tam třeba něco více, než najdete v klasickém obchodě. Akorát si říkám jestli tam vůbec ten sortiment najdete a narazíte na něho 🙂

Moc děkuji za komentáře, jako motivaci nabízím 10 x slevu 50 Kč do nákupu, pokud o ni budete mít zájem, tak vám unikátní kód pošlu do zprávy 🙂

Pěkný večer,
Kačka

hanule01
14. pro 2017

Pro malého mám kosmetiku od firmy Missiva - řada kulíšek a jsem velice spokojená. Máme sprchový gel a šampon v jednom a po koupeli i tělové mléko 🙂

m.e.l
14. pro 2017

Moc kosmetiky doma nepouzivame, pro syna nejvice pouzivam neco na oblicej, je to dite s mentalnim postizenim a povolenymi svaly v obliceji (malo polyka sliny) a tak ma zejmena v zime vyrazku na obliceji, po bazenu pouzivame telove mleko. Vyzkouset bio produkt by mozna nebylo spatne a treba by jsme nasli neco super zejmena kdyz v lednu ocekavame dalsi prirustek.

ellie25
14. pro 2017

Syn má velmi citlivou pokožku a v poslední době už to vypadá jako ekzém. Takže po několika doporučeních od lékařky na všelijakou dětskou kosmetiku se poohlížím po něčem bio. Věřila jsem, že lékaři poradí něco, co zabere. Ale bohužel. Takže hurá přírodní cesto...

martinka0209
14. pro 2017

Já nekupuji BIO kosmetiku,nakupuji kosmetiku,kterou mi doporučila mamka,ale tahla kosmetika mě láka od pohledu🙂

Strana
z7