SOUTĚŽ: Soutěžíme o organickou kosmetiku Pure Beginnings
Dnešní soutěž mě obzvlášť těší, protože máme pro vás 3 velké balíčky Organické kosmetiky Pure Beginnings.🌴🍏🍀
Dodavatel byl tak hodný, že do každého balíčku dal všechny produkty, abyste mohli vyzkoušet opravdu všechno a sami uvidíte, jak je tahle kosmetika úžasná.😍 Přidám tady zajímavé články, které vám tuto kosmetiku přiblíží. 😇
Nedávno se kosmetika Pure Beginnings rozrostla o novinky. Jsou to produkty z Probiotické řady. Jsme moc rádi, že i tyto novinky již můžeme mít v nabídce 😊 https://www.kosik.cz/hledat?q=pure_beginnings_k...
Dneska nebudu vymýšlet žádné soutěžní otázky ani zadávat úkoly, byla bych ráda, kdybychom tady zavedli diskuzi na téma BIO kosmetika. Přeci jenom se u nás starám o sortiment, který zákazníkům nabízíme a zajímá mě, které produkty vyhledáváte právě vy – maminky 😊
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.

Tuto značku kosmetiky jsem zatím neviděla. Když byli kluci malincí (dnes 4 a 2 roky) používala jsem přírodní kosmetiku Eoné. Všechny výrobky byly naprosto výborné a vyhovovaly na 100%. Dnes by si starší už vybíral sám, když je na pěně do koupele Mickey, tak to musí být super🙂)-
Bio kosmetiku jsem zatím nezkusila,ale nebráním se tomu,třeba bych už jinou nechtěla? A přiznám se že recenze na organickou kosmetiku Pure Beginnings jsou lákavé.
Wau to vypadá báječně, kupuji jen tuhá bio mýdla, ale s těmito produkty zkušenost nemám!
já jsem se teda s touto značkou doposud ještě nesetkala 🙂 u nás doma se pár BIO kousků najde, hodně jsem si oblíbila kokosový olej, který je fakt multifunkční ;) ale přiznávám, že stále převládají u nás doma věci, které jsou prostě "obyč" 🙂
Dcera i já má velmi citlivou pleť . Dlouhou dobu jsem umývala dceru jen v čisté vodě , a mazala mandlovým olejem . V létě jsem ji mazala malinovým olejem . Sebe občas mažu avokádovým olejem, který je výborný na pleť .
Bio kosmetice určitě fandím a rada bych něco nového vyzkoušela . Pleť máme jen jednu a žádné chemie na sebe nerada plácám , a na dceru už vůbec ne .
Naše rodinka nejvíce v přírodní kosmetice hledá mýdla, sprchové gely, šampony. Mazání pokožka našich dětí vyžaduje spíše výjimečně, takže se u nás osvědčí spíše něco universálního nebo hojivého, případně sezónní produkty (na léto opalovací krém, na zimu něco proti větru). Co naše děti milují, to je pěna do koupele, ale tam je pro mě hledání složitější, aby byla opravdu "pure". I jelení loje nebo balzámy na rty už jsou dnes v nabídce z přírodních zdrojů a ty chutě a účinky si opravdu všichni "vychutnáváme"🙂
Po porodu se mi vratil atopicky ekzem, na ktery jsem trpela jako mala. Bohuzel se ekzem objevil i u obou synu, takze jsem zacala hodne resit stravu a samozrejme i kosmetiku. Snazim se vybirat kosmetiku prirodni a idealne bio, coz nemusi byt totez. Ale zjistuji, ze to neni vubec jednoduche a vyznat se ve slozeni produktu je pro laika temer nemozne. Znacku Pure Beginnings neznam, budu si o ni muset neco nastudovat 🙂
Bio kosmetice u nás doma fandíme, proč na sebe a hlavně na děti patlat chemii, jako by jí kolem nás nebylo i tak dost.. S touto kosmetickou zatím zkušenost nemám a vidím ji poorve.. Balíčky vypadají úžasně, takový by se jeden hodil😍
Bio kosmetiku jsme ještě nezkousely. Zatímco se totiž snažím na malou kosmetiku nepoužívat, ale má po mě sklony k suché exemsticke pokožce, takže pomalu začínám přemýšlet o něčem vhodné, tohle vypadá opravdu zajímavě.
Pro děti se snaží vybírat vždy to nejlepší a myslím, že péče o jejich pokožku je velice důležitá. Myslím, že mnoho maminek řeší problém např. s opruzeninami, které se občas vyskytnou a myslím že na ty je právě bio kosmetika jedna z nejlepších. Její cena je vyšší, nicméně za kvalitu se platí a takto investovaných peněz mi není vůbec líto. Tento typ bio kosmetiky neznám a ráda se podívám jak na www stránky výrobce, tak na odkaz, který jste tu dali Vy🙂
Tuto kosmetiku vubec neznam, ale moc rada bych ji s mymi detmi vyzkousela 🙂
Dobrý den, s bio kosmetikou zkušenosti moc nemáme. Nejmladší syn ma ale dost citlivou pokožku,tak hledáme co nám bude nejvíce vyhovovat,rádi bychom vyzkoušeli tuto bio kosmetiku,zatím nám nejvíce vyhovuje kosmetika klorane bebe 🙂.
Nekdy mam pocit ze to je proste jen moda. Bio, Eko atd. Uz kolikrat jsem se sama presvedcila ze vyrobek co mel byt bio, eko mel totozne slozeni jako vyrobek vedle v regalu. Akorat mel hezci obal a byl 2x drazsi. Co se tyka zeleniny a ovoce bio je jen z me zahrady. Nehnojime prum hnojivy atd. I kdyz je to hodne hnidane uhlidat se to neda. Lidi proste musi cist cist a zase cist etikety a pouzivat zdravy selsky rozum. At jidla kosmetiky a jine.
Čekáme první miminko a jelikož jsem já sama byla "atopák" tak se obávám aby to malý neměl také, takže za mě určitě BIO kosmetika ☺️ Rádi určitě vyzkoušíme ☺️
Bio používáme bambucké máslo, jinak sleduji složení věcí pro dceru, ale vyloženě na bio netrvám, spíš na kvalitě.
Tuto značku jsem zatím neviděla, ale rozhodně prozkoumám 😉
Jednoho špunta doma máme a druhý na cestě... Kupuji zubní pastu urtekram a bambusové kartáčky na zuby, ty nám moc vyhovují.
Jako asi každá maminka,chci pro svoji dceru jen to nejlepší a v dnešní době,kdy je chemie naprosto ve všem,není jednoduché vybrat to nej. Alespoň co se týče jídla,snažíme se pěstovat doma bio zeleninu a maso brát od sousedů v bio kvalitě,ale co se týče kosmetiky stále tápu,co vybrat,aby "bio" nebylo pouze na nálepce obalu. Tuto značku kosmetiky neznám,ale určitě bych ráda vyzkoušela produkty,které kvalitní a bio opravdu jsou.
používáme kosmetiku Eoné a Saloos 🙂
@katka_kosikcz
@katka_kosikcz pro moji Marušku vybírám hlavně kvalitní kosmetiku na koupání a po koupání.
pro rodinu vybírám to nejlepší sama jsem atopik a pro se snažím vždy najít to nejlepší a tohle vypadá lákavě a suprově
Ani já jsem se dosud s touto značkou nesetkala. Vypadá to ale lákavě, řada je ucelená. Já mám čtyři děti, z toho dva atopiky, takže už jsme zkoušeli spoustu věcí. Bio kosmetiku používáme celá rodina a samozřejmě už máme za tu dobu nějaké favority. Tuto ale neznám, tudíž bych ocenila možnost si ji očichat.
Velmi me zaujalo, ze i v kosmetice muze byt pritomne probiotikum. Svym detem podavam probiotika vnitrne, vim, ze jim pomahaji na imunitu a traveni, take zmirnuji exem, takze verim tomu, ze i kozni podani bude velmi prospesne. Moc rada bych ji na detech otestovala, chvalim krasny obal👍
U prvního syna jsme mohli použít cokoliv a vše mu vyhovovalo, u druhého nejdřív taky ale později začal mít citlivější pokožku. Většinou používáme HiPP ale teď jsme přešli na Biodermu, je dražší ale opravdu funguje. Tuhle značku vidím poprvé a velice mě zaujala. Už hned na první pohled - ten ptáček je boží 😉 A složení vypadá moc dobře 😉 Takže my bychom moooc rádi vyzkoušeli.
Hezký den, Bio kosmetiku jsem zatím nějak neřešila... Prvnímu synovi vyhovovalo všechno.V březnu se mi narodil druhý synáček Vojtíšek. U něj jsem už kosmetiku začala řešit. Pokaždém namazaní něčím se mu tvářička zhoršila- prý ekzém. Určitě bychom rádi vyzkoušeli i Bio , zda by mi to s tvářičkou pomohlo. a získali byse si tam nového stáleho zákazníka
Mám to doma tak půl na půl něco bio něco ne. Pokud mě zaujme něco bio ráda koupím a vyzkouším. Nejraději bych měla bio vše,ale ne na všechny neduhy to pomuze😐, za každou bio kosmetiku jsem ráda, aspoň je ž čeho vybírat a co vyzkoušet 😀
Dodneška jsem bio kosmetiku nevyhledávala a zatím ani nevím, zda se to někdy změní. Tím, že ji nekupuji, nemám možnost porovnání a tudíž asi zlstanu v nevědomí 🙂 Nikdo v rodině na nic netrpí a proto kupuji většinou roky osvědčenou obyčejnou značku. A nejlepší na vše je stejně konopná mast. 🙂
Bio kosmetiku mám moc ráda pro sebe i své děti. Snažím se vybírat vše bez zbytečných látek, které v kosmetice nemají co dělat. Tuhle značku jsem tedy nezkoušela, ale ráda vyzkouším
O bio kosmetiku jsem se začala zajímat kvůli dcerce, už když byla v bříšku. Velmi jsem si oblíbila Weledu, kterou maminky všude horlivě doporučovaly. Používala jsem jejich těhotenský pěstící olej a po pupíku mám jen jednu malou jizvičku 🙂 navíc krásně voněl. Teď jsem si zamilovala i značku FEEL ECO, od které teď používám sprchový gel a mám v plánu vyzkoušet i prostředky na praní. 🙂 Musíme se o tu naši přírodu starat! A taky sami o sebe 🙂
U deti používam kosmetiku z řady hipp ale nebránila bych se vyzkoušet něco nového a prejit klidne cela rodina na kosmetiku BIO, manžel ma citlivou pokožku ;)

pro deti se snazim vybirat samozrejme to nejlepší. Tahle kosmetika vypadá hodně lákavě