SOUTĚŽ: Soutěžíme o organickou kosmetiku Pure Beginnings
Dnešní soutěž mě obzvlášť těší, protože máme pro vás 3 velké balíčky Organické kosmetiky Pure Beginnings.🌴🍏🍀
Dodavatel byl tak hodný, že do každého balíčku dal všechny produkty, abyste mohli vyzkoušet opravdu všechno a sami uvidíte, jak je tahle kosmetika úžasná.😍 Přidám tady zajímavé články, které vám tuto kosmetiku přiblíží. 😇
Nedávno se kosmetika Pure Beginnings rozrostla o novinky. Jsou to produkty z Probiotické řady. Jsme moc rádi, že i tyto novinky již můžeme mít v nabídce 😊 https://www.kosik.cz/hledat?q=pure_beginnings_k...
Dneska nebudu vymýšlet žádné soutěžní otázky ani zadávat úkoly, byla bych ráda, kdybychom tady zavedli diskuzi na téma BIO kosmetika. Přeci jenom se u nás starám o sortiment, který zákazníkům nabízíme a zajímá mě, které produkty vyhledáváte právě vy – maminky 😊
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.

Nejsem žádný BIO fanatic, mám pravidlo "všeho s mírou". Takže používám klasickou kosmetiku, ale i přírodní kosmetiku. Vždy záleží na konkrétním produktu... třeba k péči o pokožku dětí si vybírám přírodní kosmetiku
Dobrý den...Dokud jsem neměla dítě,tak jsem nekoukala na to, či je kosmetika BIO a nebo ne.Nyní se na to zaměřuji nejen v dětské kosmetice ,ale i vzhledem k mému věku(39 let) i na kasmetiku pro mě.Protože pracuji v DpS tak jsem si všimla,že některé firmy vyrábějí BIO kosmetiku také pro seniory...Myslím si,že tato" cesta" je správná pro člověka v každém věku.☺
Dcerka trpi na atopicky exem, bio prirodni kosmetiku by jsem uvitala, zatim ji pomaha jenom bepanthen mast a mixa. Rada bych ji vyskousela, cetla jsem o ni a vypada super!
Já využívám jak klasickou tak i přírodní kosmetiku. Ale pro mojí dcerku se snažím vybírat jen přírodní kosmetiku.
Já pro syna kupovala od malička přírodní kosmetiku. Weleda myslím nenese ocenění BIO, ale uznávám ji jako přírodní. Pro sebe používám co mi sedí, samozřejmě čím míň chemie, tím líp.
Snazim se postupne vymenovat "obyc" drogerii za bio a eko, protoze je to setrnejsi k prirode a hlavne, a to je pro me velmi dulezite, je to setrne pro syna ktery ma histaminovou intoleranci a trpi na ekzem. Tuto znacku neznam ale nejvice me zaujala zubni pasta bez fluoridu pro deti. 🙂🌞🌷🍀
Mám tříletou dcerku a ještě než se narodila, snažila jsem se pro ní vybrat tu nejlepší kosmetiku, nejlépe aby byla BIO. Upřednostňovala jsem kosmetiku bez aromatických látek, éterických olejů, bez mýdla, bez konzervačnich látek, parabenů, emulgátorů...
Zdravý selský rozum mi říkal, že toto vše moje miminko nepotřebuje. Od narození jsem tedy nepoužila na dceru jinou kosmetiku než BIO. Z pestré nabídky BIO kosmetiky mě nejvíce zaujala kosmetika zn. HIPP. Teď, témeř po 3 letech bych ráda uvítala změnu a vyzkoušela i jinou kosmetiku. Vaše organická kosmetika Pure Beginnings mě opravdu zaujala, moc ráda bych vyzkoušela tyto přípravky nejen na sobě, ale hlavně na své dceři, která má bohužel předpoklady k atopickému ekzému po svém otci.
O bio kosmetiku se zajímám od té doby co ma dcerka ekzém. Mám ráda přírodní kosmetiku, která si na BIO přírodní nehraje, proto čtu složení jako první a teprve pak šoupnu do nákupního košíku. 🙂
No co vám budu povídat, zdraví mých dětí i celé rodiny je pro mne na 1. místě, ale zrovna nálepka BIO, MAKROBIO, ECO,... jsem k tomu skeptická a moc tomu nevěřím. Myšlenka je to hezká, ale v dnešní tržní ekonomice a světové globalizaci je jen těžko realizovatelná. PS. Jsem zvědavá, jestli vylosujete i někoho, kdo napíše, že preferuje jinou značku, jiný životní styl,...
@kacakkv hele ja pouzivam na obe deti co mi “prijde”pod ruku😂Taky nejsem na nejaky bio,eco atd,az prehnane....Akorat ja jako mala na atopak trpela naprosto silene nechtela jsem ani chodit do skoly ,a malej bohuzel zacal mit taky loziska tak to studuju🤷🏼♀️
Zrovna jsem ve fázi výběru kosmetiky pro naše vymodlené miminko ,které vykoukne na svět v bžřeznu ☺️Jelikož je kůže miminka velmi citlivá a špatná péče se může časem projevit mé kroky směřují k přírodní a bio kosmetice .Výrobky této značky vypadají pro mne moc lákavě takže je zařadím do užšího výběru pro který jsem se prozatím rozhodla ☺️Pro miminka jen to nejlepší a je skvělé,že se čím dál víc mamin zajíma co svému miminku namaže na tělíčko 💕
S bio kosmetikou mám menší zkušenosti a zatím ve mně nějaký extra dojem neudělala. Spíš dobrý pocit
Do doby než se mi narodilo miminko jsem se o bio kosmetiku nijak nezajímala. Pro Kubíčka jsem ale chtěla jen to nejlepší. Vzhledem tomu, že se mu objevil po tělíčku atopický ekzém jsem už vyzkoušela několik produktů, vždy v bio kvalitě. O značce Pure Beginnings jsem popravdě neslyšela, ale ráda bych jí vyzkoušela 😍
S BIO kosmetikou s certofokáty a netestovanou na chlupáčích se ve své koupelně a domácnosti setkávám vůbec nejradši. Hrozně mě těší, že při výrobě jsou používány po Zemi friendly suroviny, a že mám jistotu, že na sebe, ani na své blízké necpu chemii. Jen mě mrzí, že je to cenově hůř dostupné, proto musím pečlivě vybírat, abych měla jistotu, že kosmetika sedne. Trpím na ekzémy na rukou a můj čtyřtýdenní syn má extrémně citlivou pokožku. Každý v rodině máme specifické nároky kůže a pokožky. Protože jsem kosmetička a pedikérka, tak se hrozně moc snažím tenhle luxus v podobě BIO kosmetiky dopřát i mým klientkám, mám radost, že na vlastní kůži, a to doslova, mohou zažít něco výjmečného, co doma třeba běžně nemají.
Krom kosmetiky se snažíme i vyhledávat BIO potraviny, ale ne ty v obchodech, spíš prostě domácí, co vesnice a sousedi dají. Dokonce máme i výměnný bazárek, to pak můžete za dýni ze zahrádky mít domácí vejce a podobně. A to bych řekla, že je skutečné BIO i s tím kouzlem. Pěstujete zdraví zevnitř i zvenku plus ještě vztahy 🙂
@katka_kosikcz S bio produkty jsem začala "koketovat" až s příchodem dětí, do té doby mi bylo celkem jedno jaké potraviny, nebo kosmetiku používám. Děti to všechno změnili a začínám si více všímat výrobků se kterými mé děti příjdou do styku, protože doufám, že je čeká dlouhý život a chci zajistit, aby byl co nejzdravější. Prostředí se stále zamořenější chemií a do těla se dostává stále více a více škodlivin. Proto, pokud tomůžu u svých dětí ovlivnit vhodným výběrem kosmetiky, nebo potravin, tak to ráda udělám.
Bio kosmetiku pro sebe moc nekupuji, ale dcerce někdy něco co holky tady chváli koupím. Né často, ono to hrozně rychle mizne a někdy se to nedá s pravidelností kupovat.
Já už dlouho koketuju s myšlenkou začít nakupovat bio kosmetiku, a tak by toto byla úžasná příležitost pro první seznámení 🙂
Bio kosmetika má rozhodně svůj význam. My doma frčíme převážně na kosmetice Karla Hádka. Ta sice není bio, ale používá kvalitní aromaterapeutické oleje a je výborná. Například Hádkův heřmánek dětem ani maličkým nevadí, protože je to prostě přírodní extrakt z heřmánku, nic co se objevuje v klasické kosmetice a dělá dětem problémy formou vyrážek a tzv. alergií na heřmánek (který se ovšem o heřmánek ani neotřel). Takže za mě ano, a hlavně kvalitně! 💃
Nejsem biošílenec, ale bio kosmetice se určitě nevyhýbám. Pro prcka volím spíše bio kosmetiku, pro nás to, přiznám se, moc neřeším a volím spíše podle toho, jak je mi produkt sympatický (vůně, struktura, cena).
Jak u dcery, tak i u syna jsem zpočátku když se narodili používala kosmetiku přírodní a bio kosmetiku př. přírodní kosmetiku WELEDA, ale jelikož moje děti netrpí na žádný ekzém, přešla jsem na klasickou kosmetiku. U mě platí všeho s mírou, ne vše co je BIO je dobré, jak to platí u jídla, tak i u kosmetiky.
moc zkušeností nemám, vybírám hlavně na doporučení od kamarádek.
Dobrý den, do té doby než jsem porodila svou holčičku(nyní 3 měsíce) jsem většinou používala sice kvalitní kosmetiku, ale ne přírodní. Avšak jakmile jsem začala vybírat kosmetiku pro svojí princeznu záleželo mi hlavně na tom aby byla přírodní a co nejšetrnější k pokožce miminka. Bohužel malá má velmi citlivou pokožku takže některé výrobky byť bio selhali. Takže ráda bych vyzkoušela, a snad by malé konečně tato kosmetika sedla. Atak nějak jsem i já sama začala vybírat přírodní kosmetiku i pro sebe.
O bio kosmetiku jsem se zajímala ještě jako bezdětná, ale na sobě člověk přece jenom šetří. u dětí ale vyžaduji kvalitu a šetrnost, takže používáme a jsme moc spokojeni. Tuto značku neznám, proto bych moc ráda vyzkoušela 🙂
Dobry tip..moje dcera ma od narozeni velmi citlivou pokozku. Musela jsem ji trikrat menit kosmetiku, ze vseho se osypavala. Sedne ji jen maloco. Tak muzeme vyzkouset i toto.
Dcerka měla od zhruba roka do dvou let exem, a tak jsme používali přípravky pro atopiky a teď, když už se exem "ztratil" snažíme se používat přírodní kosmetiku vlastně celá rodina (Alverde, Weleda, Dr.Popov, Alterra apod.). Nejsme v tom úplně striktní, ale čím méně parabenu, sulfátů, minerálních solí. Já sama si třeba po asi 15 letech barvení chemií začala barvit vlasy hennou a mám z toho lepší pocit 🙂. O značce Pure Beginnings čtu poprvé a děkuji za tip!
Dobrý den, s BIO kosmetikou moc zkušeností nemám, teď jsem si koupila svůj první BIO krém na obličej a musím říct, že je příjemný🙂 Na syna zatím moc kosmetiky nepoužívám jen občas koupel, kokosový olej a krém na opruzeniny, na které naštěstí netrpí. Určitě bysme tuto kosmetiku rádi vyzkoušeli🙂
Tuto značku vidím poprvé🙂 Jinak jsem už nějaké bio výrobky vyzkoušela a byla jsem spokojená, určitě jim fandím.
milujeme bio kosmetiku pouzivame ji my dospeli a detem nic jineho krom bio kosmetiky nedavame,syn ma extremen citlviou pokozku takze snese jen rpirodni evci 🙂
Biokosmetiku můžu, je mi sympatická, moje oblíbená je od Eone, fain je také Hadek. Tuto kosmetiku neznám, nikdy jsem o ní neslyšela, každopádně má moc krásný obaly🙂

Já teda pro sebe mám Bio kosmetiku pouze tak z poloviny. postupně snad nahradím většinu chemie za co nejvic přírodní. Pro deti mam ale zatim vse Bio ;), jelikož syn trpěl na ekzemy.
Tuto značku zatim neznam , ale moc se mi libi obal výrobků;)