icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa

bara_lego
5. říj 2016

Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
Strana
z17
sitemaka
8. říj 2016

Já to asi nechápu,ale syna v nedávné době nevíce zaujal v zoo mlok a ted o něm musíme zjištovat rzné informace a vyhledávat jeho obrázky 😀

bara_lego
autor
8. říj 2016

@sitemaka to je hodně neobvyklé! 🙂

leffa
8. říj 2016

Chvíli jsem přemýšlela, jestli to sem napsat nebo ne...🙂
Dcera mi odpověděla toto...

"Haničko, jaké zvířátko máš nejraději?"
"Králíčka....protože dělá takové malé hovínka"
😲 😲 😲 😲

sitemaka
8. říj 2016

@bara_lego no mě to také překvapilo,slibovala jyem mu slony,opice,zirafy a on se zamiluje do mloka 😂

tynuse85
8. říj 2016

V byte mame kocoura a pokud ma zrovna naladu cas travit v cloveci spolecnosti, je vdecny objekt pro naseho maleho (6 m). Prdolka pozoruje a ani neduta, kdyz si ho kocour prijde onufat do houpatka nebo na deku. Nebo se s kocourem vzajemne pozoruji-kocour ze skrabadla, maly z deky. Pokud se kocour ukryje v jedne ze svych milionu schovek, chodime koukat na dvur na pejsky. Ackoli oba lovecti, k detem jsou milionovi, ten mladsi a mensi by snad synkovi vlezl i do kocaru, kdyby vedel jak😊. A trojici nej zviratek uzavira plysovy zajicek usinacek, se kterym syn usina v postylce. To je nas zverinec😊

kalkulantka
8. říj 2016

Kdyby byla otázka o nejméně oblíbené zvířátko, byla by pro mne odpověď daleko jednodušší 😀 Už rok máme nahoře na skříni knížku, která je plná zvuků zvířátek a je tam právě kvůli oslíkovi, kde dcerka nesnáší jeho "ÍÍÍÁÁÁ". Když byla malinká, tento zvuk jí nevadil a kdy přišla tahle až panická hrůza z tohoto zvuku vůbec netuším.... Jednou jsem knížku sundala, když byla dcerka ve školce, abych jí mohla ukázat mladší dceři a zapomněla jsem jí dát nahoru. Přála bych vám vidět ten vyčítavý pohled, když za mnou přišla a vynadala mi, že jsem knížku sundala 😀
Každopádně, jak jsem již zmiňovala v jiném fóru, často jezdíme po zoologických zahradách a dcera miluje veškerá zvířátka. Naposledy jsme měli možnost krmit medvědy (vždycky jsem si myslela, že se jim jen hodí kus masa a je to, ale kdepak).... dávali jsme jim stejně jako třeba pejskům nějaké granulky a to dceři utkvělo v paměti a všude o tom mluví. Takže za nás je teď nejoblíbenější asi medvěd. Možná za to může právě to krmení a nebo i pohádka Máša a Medvěd, kterou máme denně na programu 😅

tilee
8. říj 2016

U dcery je nejoblibenejsi zebra. A proc? Asi proto, ze pokazde, kdyz toto zviratko vidim, rikam ji basnicku, kterou mi rikala babicka, kdyz jsem byla mala. Je krasne predavat po nekolik generaci par rymovacek 🙂
A jak zni?
Pani Zebro, na slovicko,
kde jste koupila to tricko?
Nekoupila, dostala, nosim ho uz od mala 🙂
Nejhezci je, kdyz ji rika sama moje babicka, ted uz me dceri, jeji pravnucce. A ja jsem stastna, ze ji ma dcera muze zazit. Je to uzasna babicka i prababicka 🙂

mymetka
8. říj 2016

Hynkovo první slovo bylo máma a druhé slovo bylo tygr. Asi byl tenkrát hodně zamilovaný do tygra z medvídka Pú. Pak byl dlouho nejoblíbenějším zvířátkem ptáček, asi i proto, že jsme doma měli papouška. Teď si asi nejvíc všímá koček. Zajímavý zážitek ale máme ze zoo, když viděl poprvé dovádět opice, dostal takový záchvat smíchu a radosti,který jsem u něj ještě nikdy nezažila. A když se jedeme podívat někam na farmu, dokáže strávit i půl hodiny okukováním velkého těžkého prasete. Celkově mám ale velkou radost, že ho zajímají i zvířátka, protože mi příjde ten klučičí svět až moc zaměřený jen na auta a vše, co má kola a kolem sebe vidím hodně malých kluků, kteří zatím o zvířátka nemají moc zájem.

bara_lego
autor
8. říj 2016

Moc Vám všem děkuji za účast v soutěži, jste skvělé! 🙂 Již zítra se na našem blogu dozvíte, kdo získal stavebnici, se kterou se doma v obýváku podíváte do celého světa. Mám velkou radost z tak velkého počtu soutěžních příspěvků, i když vím, že vybrat 5 výherců bude opravdu náročné.. 😉 Moc děkuji za všechny Vaše příspěvky a poznámky! 🙂

Strana
z17