icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa

bara_lego
5. říj 2016

Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
dine2
8. říj 2016

Geparda, lefa (lva) a pruhovanyho (tygra).

dine2
8. říj 2016
petissek
8. říj 2016

Nikolka jako spravna Pardubanda zboznuje koniky, poniky. Na zavodisti jsme jako doma. Obleceni jedine s konikama a doma ustajujeme jednoho konika za druhym 🙂

petissek
8. říj 2016

Nikolka jako spravna Pardubanda zboznuje koniky, poniky. Na zavodisti jsme jako doma. Obleceni jedine s konikama a doma ustajujeme jednoho konika za druhym 🙂

medakote
8. říj 2016

Zvířátek máme oblíbených hodně a není možné vybrat to úplně nej. Ale vysoko v kurzu jsou kočičky, tygři, opice, surikaty...A momentálně asi vedou mravenci. Synkovo vysvětlení "Víš maminko, takový mravenec je hodně užitečné zvířátko, on sežere drobečky z chodníku a je moc silný, unese hodně velkou kládu větší než je on, to já bych neunes takovou kládu jako mravenec. "

miltaeb
8. říj 2016

Hezký den, má dcerka má nejraději "lefa" - ale ne obyčejného - musí být "pinavý" a "plakavý". Každý den se těším, co nového vymyslí. 🙂

suzza
8. říj 2016

Ptala jsem se malýho na nejoblíbenější zvířátko, že si je zkusíme postavit... Klokan. Prý se mu líbí, že máma nosí klokánky na bříšku (stejně jako já jsem ho nosila v šátku, když byl miminko).

Postavit klokana z dupla dalo docela zabrat (stabilita na dlouhých nohách 😀 ). Ale aspoň jsme se nenudili a museli přemýšlet. 😀 Posíláme náš výtvor a kdo zapojí představivost, snad tam klokana uvidí.

mariannem
8. říj 2016

Zvířata u nás vedou snad všechna, jen pořadí oblíbenosti se mění.
Na aktuální dotaz top žebříčku jsem dostala tyto odpovědi:
- velká lybiška (ryba), co papá ostatní lybišky
- hafík, co chodí s policajtem (kde to dítě vidělo?)
- košiška babí Eví (kočka)
- želva, já jsem želva (názorné plazení před zrcadlem a pozorování se, jak mu to sluší s polštářkem na hlavě - to je jako krunýř, na záda si ho sám neumí dát)
- och (hroch)
- tygl, já jsem tygl a spapám tě (tygr)

jarcca
8. říj 2016

U nás vede kočička! Když je na dohledu taťka s mamkou jdou na druhou kolej a běhá jen a jen zaní! 🙂

hanulii
8. říj 2016

Tak u nás za domácí zvířátka asi pejsci a koníci a z těch cizokrajných jednoznačně sloni - zrovna minulý týden jsme se na ně jeli v den synkových narozenin podívat do ZOO a to bylo nadšení! Ale zvířátka miluje obecně všechna, a to jak živá, tak v knížkách, tak jako hračky 🙂

mai123
8. říj 2016

U nás momentálně koťátko,má koho zlobit a kotě ji to s radostí oplácí.

bludickaaa
8. říj 2016

Kdyz se dupe nohama, zeme duni pod nama..... od doby, co dcera videla Maugliho, tak vedou sloni, ve vsech provedenich 🙂

janarochlova
8. říj 2016

U nás vede nas pes..který je stále s nami. Ale v zoo si dcera oblibila lemury a surikaty... to je u nas TOP :D Pokud by se v Lego Duplo objevila tato dve zvířátka rozhodně si je pořídíme. Přimlouváme se za ne cela rodina. ;)

ivet299
8. říj 2016

u nás vyhrává kodýl (v překladu krokodýl), i v zoologické zahradě jsme u nich ztrávili nejvíc času a odcházeli s křikem CHCI POHLADIT a slzičkama....

markoulek
8. říj 2016

U nás vyhrává pingu ( tučnák ) a hned potom koníčci. Pokaždé když je vidí tak se ji rozzáří očíčka 😀

luckakucka
8. říj 2016

Nase dvouleta dcerka miluje kocky. Jednu mame doma a kdyby Aluska mohla vozi si kocourka misto panenky v kocarku, tanci s nim tango a obleka mu svoje saticky. Kocourk se ale nenecha a Alusce nezbyva nez s nim hrat na honenou, obcas si zazapasit a krmit do spagetami.

emtinka
8. říj 2016

Nejzajímavější pro naši Lucinku je nás pejsek Samík. Líbí se jí, jak vypadá a jeho pohyb. Už se těší až povyroste a bude s ním drandit. Jinak naše oblíbené zvířátko na hraní je gumová kačenku 🙂 jak ve vodě tak na suchu. 🙂

qwerin
8. říj 2016

U nás vede slepice 😀 😀 😀 líbí se jí zvuk jaký vydává a stále se na tom směje 😀

ciocca
8. říj 2016

Od návštěvy dinoparku je naše nejoblíbenější zvířátko žažud (dinosaurus), protoze se hébe (hejbe) a je vékej (velkej) 😀

snany
8. říj 2016

Nejoblíbenější zvíře našeho syna je Straka obecná, létá k nám (v létě otevřeným oknem do pokoje na parapet) samička se samečkem...syn podle jejich vzoru mi " ukradl" naušnice a svedl to na straky a já mu uvěřila a "pronásledovala je"
Dcera miluje šneky, tahá si je i v nestřežený okamžik domů, o jednoho " slizouna" jsem zakopla, vrrrr.

jesterka01
8. říj 2016

Syn má asi nejraději plameňáky ... když měl kolem roku, vždy v ZOO vyžadoval že chce vidět "gagaga" a my nevěděli jaké zvíře myslí protože husy u nás v Zoo nemají🙂 až když jsme šli kolem plameňáků a svým huronským "gagagaga" ukazoval na ty krásné ptáky na jedné noze pochopili jsme 🙂 Paradoxně dceři plameňáci vadí...od malička chodí kolem nich s kapesníkem u nosu protože prý smrdí :D ale lego zvířátka milujeme snad všechny...nejvíc krokodýla 🙂 letos ježíšek rozšíří sbírku zvířátek o srnky 🙂

apacheee
AMBASADORKA
8. říj 2016

Z těch opravdových zvířátek, se kterými se Eli setkává každý den, si nejvíc zamiloval naši fenku rhodézského ridgebacka Sunnynku, se kterou vyrůstá od narození - jsou to neskuteční parťáci a já musím říct, že se na ně strašně ráda dívám🙂

A z těch zvířátek, co nevídáme každý den, nejvíce miluje opičky - od malinka mu říkám, že je moje malá opička, takže to je možná dáno i tím. Ale jak je někde opička, je to prostě TOP🙂

rozzaarka
8. říj 2016

Ať dělám, co dělám, oblíbené zvíře je mašina 😀 Kočičky tedy vedou nad pejsky, ale kočičí skóre při zápase s mašinou je dost mizerné 🙂

jge
8. říj 2016

Dobry den, muj syn (20 mesicu) ma uzasne obdobi objevovani. Zvirata jsou nejoblibenejsi skupinkou. Ani nevim proc, ale vidi jakekoliv zvire a strasne se usmiva, az chechta. Vcera sousedi vencili psa a mali stal u nej a sahal mu na ouska a ocasek a strasne se chechtal 😉 , zvire ale, ktere u nas vede je KONIKA! Zirafa, osel, zebra, i opravdovi kun jsou KONIKA. Bydlime na vesnici, kde jsou staje a jizdarna, nemuze byt den abychom se nesli na konika podivat a kdyz nekdy projdeme kolem bez zavitani, rev jak na noze se rozleha vesnici - CI KONIKA. V soucasne dobe chodi na zvykani do skolky, bala jsem se, jak si bude zvykat, ale jen co zaparkuji a otevru dvere auta, maly vyskoci a bezi ke skolce se slovy veliky konika, pani ucitelka otevre a maly vbehne dovitr k plastovemu koniku, prinese mi ho s usmevem na tvari a opakuje veliky konika, moje konika a rekne papa mami 🙂 .

dasulka918
8. říj 2016

Naše Julinka má zatím nejraději koníky a chrčenim předvádí jak řehtaji a pak ještě slepice a říká jí "pipa" 😃

klokanice
8. říj 2016

Syn má rád kočky. Jezdíme k tetě, která chová kočku a ta je její obrovský mazlíček (taky podle toho vypadá), nikdo jí nesmí ani vlásek zkřivit. Její kočka je téměř až posvátná. Malý, pokaždé když přijedeme a kočičku zmerčí, běží za ní, volá "hurá, hyjé, koníček" a chce jí sedat na záda. To musím vždycky hodně rychle zasahovat, aby si teta nevšimla. 😀

mazurovabarbora
8. říj 2016

V tuto chvíli je to Šmudlinka, absolutně úžasný a krásný králíček ze školky. Nikdy bych nevěřila, že může být králík tak chytrý. Děti ho milují.

kattlyn
8. říj 2016

Nejoblibenejsi zvire je pro nasi malou dcerku ovecka 🙂 bylo to hned prvni zviratko, ktere umela poznat a vedela ze vydava " beeeee" 🙂 chodime se divat k sousedum na zive, kde je spolecne krmime. Ovecka nesmi chybet taky plysova a v zadne detske knizce! Uz z dalky vzdy ovecku pozna a na cele kolo spusti "beeeeeeee" 😀

onlo
8. říj 2016

U nás doma je nejoblíbenější zvířátko každou chvilku jiné:
Do dne vstupujeme s písničkou jako PTÁČEK, při dopoledním pohybu lozíme dírou jako KOČKA, skáčeme přes oves jako PES nebo běháme do kopečka jako OVEČKA. Po dobrém zelíčku na oběd jsou favoritem KONĚ jménem Halí a Belí.
Odpoledne se svezeme s TYGREM do Paříže, po cestě potkáme Chňapíka maličkého KROKODÝLA a kdo se nebojí, může i přilákat GORILU. Jak se v tom zahraničí domluvíme? To nám přece řeknou KRÁVY, KRÁVY.
Před spaním si pak můžeme ještě chvilku pohrát, ale prosím Vás – jako ti BOBŘI! Když už sluníčko spí za hromádkou klád, přestaneme pracovat a spinkáme a sníme jako MRAVENEC lesní. A o čem se nám zdá? No o čem se zdá MĚDVĚDŮM?
...Netřeba dodávat, že pokud musíme přes den začít sloužit a soužíme již několikáté léto, dostaneme se do pořádného hospodářství…

blikina
8. říj 2016

U nas je nejoblibenejsi a doufam, ze vzdy bude nas pejsek Bartik.

Strana